Sanna Ehdin: Kosttillskott gav noll döda medan läkemedel tog 784000 liv

publicerad 26 april 2011
- av Sanna Ehdin
Sanna Ehdin - Foto: Therese Eriksson

Över hälften av alla amerikaner tar kosttillskott. Enligt den senaste rapporten från USA:s giftinformationscentral orsakades inte ett enda dödsfall av kosttillskott. Däremot finns det rapporter om att 783 936 amerikaner dött av läkemedel (i korrekt dos) och olika medicinska procedurer – på ett år.

Text: Sanna Ehdin, Sanna Ehdins blogg Bild från Sannas blogg. | Uppdaterad: 2012-08-06

Ofarliga och verksamma kosttillskott, örter och homeopati förbjuds – men bevisligen dödande och invalidiserande läkemedel är inte bara tillåtna utan subventioneras även av staten, dvs med våra skattepengar. Det finns ingen mer trygghet att hämta där.

Sanna Ehdin
Sanna Ehdin

Läkemedelsdinosarierna kippar efter andan nu, har inga nya produktidéer och tillväxt sker genom företagsuppköp och fusion. Jag såg senaste reklamen för en av AstraZenecas produkter där de erbjöd sig hjälpa de som inte har råd med deras medel. Det är desperat.

“Doctors pour drugs of which they know little, to cure diseases of which they know less, into human beings of whom they know nothing.” – Voltaire

Utveckling på deras språk stavas: man förgör konkurrenterna, speciellt om de är bättre och har mer verksamma medel.

Läs även Dagens Homeopati: Inga dödsfall från kosttillskott men 783000 dödsfall av läkemedel

Alliance for Natural Health (ANH), en icke-statlig stiftelse som bildades 2002 i England och har kämpat hårt för att vi ska behålla vår hälsofrihet och frihet till hälsoval. Det som nu alltså håller på att strippas bort, bit för bit… Du kan vara med och motverka det genom att donera till ANH.

Läs ANH:S rapport: Natural health products ultra safe and [Big Pharma’s] drugs as dangerous as war

Statistiken

För 13 år sen var siffrorna i USA enligt, JAMA (Journal of the American Medical Association) följande: 106 000 människor dör varje år i amerikanska sjukhus beroende på medicinernas sidoeffekter. Samt två miljoner amerikaner blir allvarligt sjuka varje år pga reaktioner på läkemedel som var korrekt föreskrivna och tagna.

Sammanlagt 783 936 amerikaner dör av iatrogena orsaker, alltså framkallande av det medicinska systemet:

106 000 från biverkningar av mediciner.
98 000 från medicinska misstag.
115 000 från liggsår.
88 000 från infektioner.
108 000 från näringsbrist.
199 000 från medicinsk behandling utanför sjukhus.
37 136 från onödiga procedurer.
32 000 kirurgi-relaterade.

Skrämmande siffror. Artikeln Death by Medicine är författad 2003 av flera läkare.

Senaste decenniet har tyvärr har antalet dödsfall ökat kraftigt och läkemedel i korrekt förskriven dos anges nu som mellan andra till femte dödsorsaken i USA. Läs till exempel artikeln: Drug reactions a leading cause of death.

Text: Sanna Ehdin, Sanna Ehdins blogg


Så här kan du stötta Newsvoice

  • Har varit inne och letat efter homeopatmedel och bli förbluffad av alla kommentarer och smutskastning från personer som inte har den minsta erfarenhet av homeopatmedel och övrig alternativmedicin. Det går en våg av fobi att allt ska vara vetenskapligt bevisat för att det ska få gälla idag.Alla ni tvivlare prova först förutsättningslöst innan ni gnäller över sådant som ni inte har en aning om. Tänk att ni går till doktorn med världens huvudvärk så säger doktorn till dig kan du bevisa att du har ont i huvuden. Och det kan du ju inte, accepterar du då att läkaren säger till dig att då kan du inte ha ont i huvudet. Är det så alla tvivlare vill ha det. O alla ni som köper dessa vetenskapliga studier rakt av, har ni gått igenom forskningsmaterialet så ni vet att alla parametrar som berör ämnen har behandlats på ett korrekt vetenskapligt sätt. Jag vågar påstå att det finns nog ingen studie som inte missar något som skulle kunna vara avgörande till ett annat resultat än vad som framkommit i första studien. Att blint tro på den begränsade sektorn som det vetenskapliga innefattar blir en dödsfälla. Tro hopp intuition och mycket sunt förnuft räddar liv och ger en friskare tillvaro. Människan har alltid mått bra av motion eftersom kroppen är konstruerad för att utföra fysiskt arbete och så har det varit långt innan det fanns forskare.
    Mvh Roy Nilsson

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *