Dansk forskare om mobiltelefonins hälsorisker: Det här påverkar varenda cell i våra kroppar

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 12 mars 2012
- NewsVoice redaktion

Efter att DN,   Sveriges Television, Expressen, Dagens Medicin mfl matat Sveriges befolkning med den felaktiga uppgiften att ”elöverkänslighet inte finns”  kan det vara hälsosamt att lyssna på intervjun i danska DR med en dansk ung forskare:

– Då jag började misstänka elöverkänslighet läste jag en massa vetenskapliga artiklar. Det finns en chockerande mängd dokumentation för att det här påverkar varenda cell i våra kroppar”.

Läs mer


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq