Från Mona Nilsson och Mobiltelefoni.tv 6 March, 2012

1
136

Senaste nytt om mobiltelefoni och hälsorisker

 • Mer fel än rätt om Moraärendet. Mobilmaster är visst en visad hälsorisk
  I dag rapporterar ledande media återigen felaktigt om Moraärendet. Dagens Nyheter slår sig för bröstet över att ha ”avslöjat” att Mora miljönämnd avsåg att skydda en elöverkänslig man som får allvarliga symtom, bland annat stickningar i hjärtat av strålningen. Något som DN-journalisten hjärtlöst anser vara strunt eftersom ”det inte finns stöd för att strålning från […]

Digest powered by RSS Digest

 • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
 • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

1 KOMMENTAR

 1. Greetings Ms. Nilsson,
  I find your articles really wonderful. Rich on information sources and detail. My personal opinion, is why wouldn’t governments force cell phone manufacturers to provide additional radiation protection to users of their products, by implementing different alternatives to lower SAR levels on their devices? It seems to me like this is something that can be done from right now, without any additional tests/results. Later on we can think of stronger measures if tests show it’s required.
  Regards,
  Sergio

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här