Från Mona Nilsson och Mobiltelefoni.tv 9 March, 2012

1

Senaste nytt om mobiltelefoni och hälsorisker

  • Mobilens strålning är stressande, sömnstörande och får oss att må dåligt
    Mobilstrålning gör unga, barn och vuxna stressade och orsakar sömnproblem. I dag rapporterar SVT om Sara Thomés undersökningsresultat. Mobilstrålning påverkar sömnen negativt, vilket är känt sedan länge, genom att stressa hjärnan och minska produktionen av sömnhormonet melatonin. Upprepade undersökningar visar att människor som exponeras för mobilstrålning, såväl från master som mobilen, har ökad förekomst av […]

Digest powered by RSS Digest


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Föregående artikelDataskandal i Tyskland – Läkemedelsindustrin köpte känslig information
Nästa artikelBern: Varför misslyckas miljörörelsen?
Mona Nilsson is a Swedish investigating journalist and author of two books on mobile phone and health risks. Her most recent book, Mobile phones and health (Mobiltelefonins hälsorisker), was published in 2010. She is founder and chairman of Swedish Radiation Protection Foundation, a non-profit organisation.
Prenumerera
Notify of
guest
1 Kommentar
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Botero Sergio
Botero Sergio
Gäst
21 mars 2012 kl 20:43

This makes a lot of sense to me. I have experienced problems to sleep for several years now. I tried anything from natural medicine to aromatherapy, and a bunch of others. Situation got a lot better, but never as good as I wished, until I’ve got myself some proper FCC certified radiation protection, lowering exposure levels which now, I’m guessing allows me to generate enough melatonin to rest well.