Från Mona Nilsson och Mobiltelefoni.tv 9 March, 2012

1

Senaste nytt om mobiltelefoni och hälsorisker

  • Mobilens strålning är stressande, sömnstörande och får oss att må dåligt
    Mobilstrålning gör unga, barn och vuxna stressade och orsakar sömnproblem. I dag rapporterar SVT om Sara Thomés undersökningsresultat. Mobilstrålning påverkar sömnen negativt, vilket är känt sedan länge, genom att stressa hjärnan och minska produktionen av sömnhormonet melatonin. Upprepade undersökningar visar att människor som exponeras för mobilstrålning, såväl från master som mobilen, har ökad förekomst av […]

Digest powered by RSS Digest

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

1 Kommentar
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Botero Sergio
Botero Sergio
Gäst
21 mars 2012 kl 20:43

This makes a lot of sense to me. I have experienced problems to sleep for several years now. I tried anything from natural medicine to aromatherapy, and a bunch of others. Situation got a lot better, but never as good as I wished, until I’ve got myself some proper FCC certified radiation protection, lowering exposure levels which now, I’m guessing allows me to generate enough melatonin to rest well.