Från Mona Nilsson och Mobiltelefoni.tv 9 March, 2012

publicerad 9 mars 2012
- Mona Nilsson

Senaste nytt om mobiltelefoni och hälsorisker

  • Mobilens strålning är stressande, sömnstörande och får oss att må dåligt
    Mobilstrålning gör unga, barn och vuxna stressade och orsakar sömnproblem. I dag rapporterar SVT om Sara Thomés undersökningsresultat. Mobilstrålning påverkar sömnen negativt, vilket är känt sedan länge, genom att stressa hjärnan och minska produktionen av sömnhormonet melatonin. Upprepade undersökningar visar att människor som exponeras för mobilstrålning, såväl från master som mobilen, har ökad förekomst av […]

Digest powered by RSS Digest


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • This makes a lot of sense to me. I have experienced problems to sleep for several years now. I tried anything from natural medicine to aromatherapy, and a bunch of others. Situation got a lot better, but never as good as I wished, until I’ve got myself some proper FCC certified radiation protection, lowering exposure levels which now, I’m guessing allows me to generate enough melatonin to rest well.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *