Från Mona Nilsson och Mobiltelefoni.tv 26 May, 2012

0

Senaste nytt om mobiltelefoni och hälsorisker

  • Myt att det inte skulle finnas belägg för elöverkänslighet
    I flera artiklar i GP hävdas återigen att det inte skulle finnas belägg för elöverkänslighet. I en av dessa intervjuas Lena Hillert från KI som fräckt och falskt påstår, enligt GP, att: – Vi har testat tusentals personer utan att finna något enskilt fall med påvisat samband mellan exponering för elektromagnetiska fält och besvär. Jag ställde […]

Digest powered by RSS Digest


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Föregående artikelUri Geller samtalar med Humanism och Kunskap
Nästa artikelDr Ann-Charlotte Stewart lämnade vaccinindustrin – Föredrag 31 maj
Mona Nilsson is a Swedish investigating journalist and author of two books on mobile phone and health risks. Her most recent book, Mobile phones and health (Mobiltelefonins hälsorisker), was published in 2010. She is founder and chairman of Swedish Radiation Protection Foundation, a non-profit organisation.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer