Från Mona Nilsson och Mobiltelefoni.tv 1 June, 2012

0

Senaste nytt om mobiltelefoni och hälsorisker

  • Ohälsosamma relationer KI-forskare och mobilindustrin
    Ny Teknik journalisten Monika Kleja avslöjar i en artikel att KI-forskarna Maria Feychting och Anders Ahlbom har upprepade direkta och ohälsosamma kontakter med mobilindustrin om forskning om hjärntumörrisker av mobilanvändning. Det visar sig att Ahlbom och Feychting som lett alla expertutredningar om risker med mobiltelefoni i Sverige det senaste decenniet haft sådana ohälsosamma direktkontakter med […]

Digest powered by RSS Digest


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Föregående artikel“Tolv sinnen” av Börje Peratt om medvetandeforskning uppskattas av ledande forskare
Nästa artikelProjektet Nya Karolinska sjukhuset för 52 miljarder kr mörkläggs – Berätta vad du vet!
Mona Nilsson is a Swedish investigating journalist and author of two books on mobile phone and health risks. Her most recent book, Mobile phones and health (Mobiltelefonins hälsorisker), was published in 2010. She is founder and chairman of Swedish Radiation Protection Foundation, a non-profit organisation.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer