Från Mona Nilsson och Mobiltelefoni.tv 31 July, 2012

publicerad 31 juli 2012
- Mona Nilsson

Senaste nytt om mobiltelefoni och hälsorisker

  • Barn som exponerats för höga elektromagnetiska fält under fostertiden löper högre risk att bli feta
    Forskare från Stanforduniveristetet och Kaiser Foundation Research Institute i Kalifornien har nyligen presenterat en undersökning vars resultat skulle kunna bli en viktig pusselbit bakom den pågående fetmaepidemin bland barn och ungdomar. De barn vars mammor exponerades för de högsta nivåerna av elektromagnetiska fält under graviditeten, var i högre utsträckning överviktiga vid 13 års ålder. ”Eponering […]

Digest powered by RSS Digest


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Striktare reglering, bättre gränsvärden, och massiva informationskampanjer? Dagdrömmar!! Eftersom ingen annan gör det för oss så är det upp till var och en att ta ansvar för sin egen och sina barns hälsa – ofödda barn inräknade.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *