Från Mona Nilsson och Mobiltelefoni.tv 31 July, 2012

1

Senaste nytt om mobiltelefoni och hälsorisker

  • Barn som exponerats för höga elektromagnetiska fält under fostertiden löper högre risk att bli feta
    Forskare från Stanforduniveristetet och Kaiser Foundation Research Institute i Kalifornien har nyligen presenterat en undersökning vars resultat skulle kunna bli en viktig pusselbit bakom den pågående fetmaepidemin bland barn och ungdomar. De barn vars mammor exponerades för de högsta nivåerna av elektromagnetiska fält under graviditeten, var i högre utsträckning överviktiga vid 13 års ålder. ”Eponering […]

Digest powered by RSS Digest

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

1 Kommentar
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Lars K
Lars K
Gäst
1 augusti 2012 kl 01:43

Striktare reglering, bättre gränsvärden, och massiva informationskampanjer? Dagdrömmar!! Eftersom ingen annan gör det för oss så är det upp till var och en att ta ansvar för sin egen och sina barns hälsa – ofödda barn inräknade.