Från Mona Nilsson och Mobiltelefoni.tv 23 August, 2012

0

Senaste nytt om mobiltelefoni och hälsorisker

  • Vilseledande rapport om mobilstrålning av experter med industrinära relationer
    Forskningsrådet för arbetsliv och socialvetenskap har låtit publicera en sista rapport om risker med elektromagnetiska fält och elöverkänslighet. Bild:  ”Science of the lambs” från organisationen Mast-victims (offren för mobilmaster) som ger röst åt alla som skadats av mobiltelefonin. www.mast-victims.org Tjurigt har FAS inte låtit sig påverkas av kritiken mot hittillsvarande rapporters bristande objektivitet och saklighet. […]

Digest powered by RSS Digest


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Föregående artikelVideo: Ecuadors president uttalar sig om Assange
Nästa artikelSaklig kritik bättre än konspirationer mot Assange-utredningen
Mona Nilsson is a Swedish investigating journalist and author of two books on mobile phone and health risks. Her most recent book, Mobile phones and health (Mobiltelefonins hälsorisker), was published in 2010. She is founder and chairman of Swedish Radiation Protection Foundation, a non-profit organisation.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer