Från Mona Nilsson och Mobiltelefoni.tv 23 August, 2012

publicerad 23 augusti 2012
- av Mona Nilsson

Senaste nytt om mobiltelefoni och hälsorisker

  • Vilseledande rapport om mobilstrålning av experter med industrinära relationer
    Forskningsrådet för arbetsliv och socialvetenskap har låtit publicera en sista rapport om risker med elektromagnetiska fält och elöverkänslighet. Bild:  ”Science of the lambs” från organisationen Mast-victims (offren för mobilmaster) som ger röst åt alla som skadats av mobiltelefonin. www.mast-victims.org Tjurigt har FAS inte låtit sig påverkas av kritiken mot hittillsvarande rapporters bristande objektivitet och saklighet. […]

Digest powered by RSS Digest


Så här kan du stötta Newsvoice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *