Armageddon: Hade Bruce Willis kunnat rädda världen?

  0

  Armageddon asteroid”Houston, vi har ett problem.” Om vi får reda på att en asteroid stor som Texas är på kollisionskurs med jorden bör vi inte vända oss till actionfilmen Armageddon med Bruce Willis i huvudrollen, efter en lösning, enligt ny engelsk forskning.

  Fyra forskare (masterskandidater) på University of Leicester kom fram till att vi inte har en bomb stor nog att klyva en asteroid och rädda jorden som hjälten Harry Stamper (B. Willis) gjorde i filmen Armageddon från 1998. De kom fram till att en sådan bomb skulle behöva vara ungefär 1 miljard gånger mer kraftfull än Tsarbomben, en sovjetisk megavätebomb.

  Läs mer i Epoch Times

  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  Prenumerera
  Notify of
  guest

  0 Kommentarer
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer