Från Mona Nilsson och Mobiltelefoni.tv 19 October, 2012

0
135

Senaste nytt om mobiltelefoni och hälsorisker

  • Mobilen kan orsaka tumörer. Bekräftas av italiensk domstol
    Högsta instans i ett domstolsärende gällande en man som fått en tumör i mobilområdet av omfattande mobilanvändning slår fast att mobilanvändningen orsakat mannens tumör, rapporterar The Sun Mannen använde mobilen i 5-6 timmar om dagen i många år, något som blivit allt vanligare i dag – även bland ungdomar. Endast drygt en timma om dagen […]
  • Surfplattor kan orsaka cancer och andra allvarliga sjukdomar. Läkare vädjar om förbud
    Flera tidningar har den senaste tiden skrivit skönmålande artiklar om surfplattors eller läsplattors eller Ipads användning i  skola, förskola och i hemmen, bland annat Svenska Dagbladet. Inga av dessa artiklar har informerat  om teknikens allvarliga baksida: strålningsriskerna för småbarnen och skolbarnen. Surfplattor, läsplattor och allt vad de kallas ger ifrån sig höga nivåer av mikrovågsstrålning […]

Digest powered by RSS Digest

I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here