Från Mona Nilsson och Mobiltelefoni.tv 19 October, 2012

0

Senaste nytt om mobiltelefoni och hälsorisker

  • Mobilen kan orsaka tumörer. Bekräftas av italiensk domstol
    Högsta instans i ett domstolsärende gällande en man som fått en tumör i mobilområdet av omfattande mobilanvändning slår fast att mobilanvändningen orsakat mannens tumör, rapporterar The Sun Mannen använde mobilen i 5-6 timmar om dagen i många år, något som blivit allt vanligare i dag – även bland ungdomar. Endast drygt en timma om dagen […]
  • Surfplattor kan orsaka cancer och andra allvarliga sjukdomar. Läkare vädjar om förbud
    Flera tidningar har den senaste tiden skrivit skönmålande artiklar om surfplattors eller läsplattors eller Ipads användning i  skola, förskola och i hemmen, bland annat Svenska Dagbladet. Inga av dessa artiklar har informerat  om teknikens allvarliga baksida: strålningsriskerna för småbarnen och skolbarnen. Surfplattor, läsplattor och allt vad de kallas ger ifrån sig höga nivåer av mikrovågsstrålning […]

Digest powered by RSS Digest


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Föregående artikelHögsta domstolen i Italien slår fast att mobiltelefoni kan ge hjärncancer
Nästa artikelJag kapade Matsreimer.se som protest mot en barnläkares häxjakt på elöverkänsliga
Mona Nilsson is a Swedish investigating journalist and author of two books on mobile phone and health risks. Her most recent book, Mobile phones and health (Mobiltelefonins hälsorisker), was published in 2010. She is founder and chairman of Swedish Radiation Protection Foundation, a non-profit organisation.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer