Från Mona Nilsson och Mobiltelefoni.tv 19 October, 2012

0
192

Senaste nytt om mobiltelefoni och hälsorisker

  • Mobilen kan orsaka tumörer. Bekräftas av italiensk domstol
    Högsta instans i ett domstolsärende gällande en man som fått en tumör i mobilområdet av omfattande mobilanvändning slår fast att mobilanvändningen orsakat mannens tumör, rapporterar The Sun Mannen använde mobilen i 5-6 timmar om dagen i många år, något som blivit allt vanligare i dag – även bland ungdomar. Endast drygt en timma om dagen […]
  • Surfplattor kan orsaka cancer och andra allvarliga sjukdomar. Läkare vädjar om förbud
    Flera tidningar har den senaste tiden skrivit skönmålande artiklar om surfplattors eller läsplattors eller Ipads användning i  skola, förskola och i hemmen, bland annat Svenska Dagbladet. Inga av dessa artiklar har informerat  om teknikens allvarliga baksida: strålningsriskerna för småbarnen och skolbarnen. Surfplattor, läsplattor och allt vad de kallas ger ifrån sig höga nivåer av mikrovågsstrålning […]

Digest powered by RSS Digest


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer