Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

17%

17.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

EgenEl hjälper dig att få solcellsbidrag på 35%

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 24 december 2012
- Torbjörn Sassersson

Nu kan du enkelt producera en del av din el själv och samtidigt behålla all din vanliga el. Inga nya avtal behövs, skriver EgenEl på sin hemsida. Dessutom hjälper nu EgenEl intresserade att ansöka om solcellsbidraget för 2013. 

Solcellsbidraget är ett bidrag som gäller hela solcellsinstallationen inklusive: material, arbete och elektriker. År 2013 ligger solcellsbidraget på 35%.

Det finns all anledning att ansöka om bidraget även om det just nu finns fler ansökningar än vad som kan täckas upp av bidraget. EgenEl förklarar att många hoppar bidragssökandet för att de ska flytta. Andra får ändrade ekonomiska förutsättningar.

De som står längst fram i kön kommer att kunna få bidraget först.

Ansök om solcellsbidrag. EgenEl kan hjälpa dig om det känns krångligt. Det är gratis. Mejla egenel@etc.se

EgenEl är ett företag som säljer solcellspaneler och vindsnurror så att du själv kan producera din egen el. Förr i tiden tvingades de som ville generera egen solcells-el att lagra energin i dyra batterier och bygga ett eget elnät som fungerar på 12 volt istället för de 230 volt vi har i våra hem. Nu kan du enkelt producera en del av din el själv och samtidigt behålla all din vanliga el. Inga nya avtal behövs.

I styrelsen på Egen El i Stockholm AB sitter Johan Ehrenberg, redaktör och grundare av tidskriften ETC. Han är även VD i ETC Förlag och ETC Utveckling.


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq