EgenEl hjälper dig att få solcellsbidrag på 35%

publicerad 24 december 2012
- av Torbjörn Sassersson red.

Nu kan du enkelt producera en del av din el själv och samtidigt behålla all din vanliga el. Inga nya avtal behövs, skriver EgenEl på sin hemsida. Dessutom hjälper nu EgenEl intresserade att ansöka om solcellsbidraget för 2013. 

Solcellsbidraget är ett bidrag som gäller hela solcellsinstallationen inklusive: material, arbete och elektriker. År 2013 ligger solcellsbidraget på 35%.

Det finns all anledning att ansöka om bidraget även om det just nu finns fler ansökningar än vad som kan täckas upp av bidraget. EgenEl förklarar att många hoppar bidragssökandet för att de ska flytta. Andra får ändrade ekonomiska förutsättningar.

De som står längst fram i kön kommer att kunna få bidraget först.

Ansök om solcellsbidrag. EgenEl kan hjälpa dig om det känns krångligt. Det är gratis. Mejla egenel@etc.se

EgenEl är ett företag som säljer solcellspaneler och vindsnurror så att du själv kan producera din egen el. Förr i tiden tvingades de som ville generera egen solcells-el att lagra energin i dyra batterier och bygga ett eget elnät som fungerar på 12 volt istället för de 230 volt vi har i våra hem. Nu kan du enkelt producera en del av din el själv och samtidigt behålla all din vanliga el. Inga nya avtal behövs.

I styrelsen på Egen El i Stockholm AB sitter Johan Ehrenberg, redaktör och grundare av tidskriften ETC. Han är även VD i ETC Förlag och ETC Utveckling.


Så här kan du stötta Newsvoice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *