Från Mona Nilsson och Mobiltelefoni.tv 11 December, 2012

0

Senaste nytt om mobiltelefoni och hälsorisker

  • Kraftig ökning av antalet nya fall av cancer i Sverige
    Socialstyrelsen publicerade i förra veckan cancerstatistiken för 2011. Tyvärr är siffrorna nedslående: antalet människor i Sverige som får cancer ökar dramatiskt mellan 2010 och 2011. 4% fler människor eller 57 700 fick cancer 20111, jämfört med 2010. Det är dubbelt så hög ökning som genomsnittligt de senaste 20 åren (2% ökningstakt). Allra mest ökar hudcancer […]

Digest powered by RSS Digest


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Föregående artikelBonnier sålde Newsmill till Veckans Affärer – nystart utlovas
Nästa artikelMellen-Thomas Benedict asked questions and got answers during Near-Death Experience
Mona Nilsson is a Swedish investigating journalist and author of two books on mobile phone and health risks. Her most recent book, Mobile phones and health (Mobiltelefonins hälsorisker), was published in 2010. She is founder and chairman of Swedish Radiation Protection Foundation, a non-profit organisation.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer