Bill Gates och populationskontroll – GMO kan innehålla gen som gör människan steril

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 25 juni 2013
- Torbjörn Sassersson

Hur diskuterar världens mest inflytelserika och mäktiga män planetens alarmerande befolkningstillväxt? Det finns anledning att misstänka att diskussionen inte handlar om hur ingen ska behöva svälta utan snarare om hur färre munnar ska mättas. Det betyder populationskontroll och det betyder reducering av befolkningen till en betydligt lägre nivå.

Text: Torbjörn Sassersson

Bill Gates beskrivs av RT.com som en modern förespråkare av eugenics, en bio-sociologisk rörelse som syftar till att förbättra den mänskliga genpoolen. En möjlig tillämpning består i att reducera jordens befolkningsutveckling tex med hjälp av den så kallade epicyte-genen i GMO-mat som ger sterilitet. Genen nämns i RT.com:s videoreportage ovan.

Bill Gates uttryckte på en TED-konferens att han anser att vaccin är en väg till att kontrollera jordens population. Gates äger även stora andelar i Monsanto som i sin marknadsföring menar att deras genetiskt modifierade mat kan lösa världssvälten. I detta sammanhang långt bortom marknadsföringens löftesrika och altruistiska slogans verkar tanken snarare vara att kontrollera världens befolkning genom att skapa sterilitet med hjälp av GMO-maten och på så sätt reducera världens befolkning på ett “humant” sätt. Alla kan då dö en naturlig död.

Teoretiskt skulle hela världens befolkning kunna vara nästan noll om 120 år om alla människor i barnproduktiv ålder idag antingen fick ett steriliserande vaccin eller åt en GMO-tallrik med steriliserande gener.

Så snabbt skulle vi kunna reducera vår egen art till nära intet. En mer realistisk plan skulle innebära att människan under kontrollerade former reducerades från dagens 7 miljarder individer till en kontrollerbar världspopulation på, låt säga, 500 miljoner människor inom loppet av 50 år.

Världspopulation 1800-2100

Graf: Wikimedia Commons

Det här är spekulationer, men inom vissa elitkretsar lär detta diskuteras på fullt allvar och planen lär till och med redan vara satt i verket. Vad skulle du själv fundera på om du hade några miljarder dollar på banken, om du var så tät att du kunde finansiera en amerikansk presidentkampanj och om du hade “absolut makt”?

“The Times notes Gates Jr has held a secret billionaire summit with Michael Bloomberg and George Soros to curb overpopulation”, skriver RT.com den 14 juni 2013.

Vad pratade herrarna om när de diskuterade den eskalerande befolkningstillväxten? Vi kan glömma att de diskuterade hur dagens 7 miljarder människor ska kunna äta sig mätta eftersom det bara skulle leda till att ännu mer barn föds. Nej, det kan omöjligen handla om att GMO-maten ska rädda alla från svält. Det är mer sannolikt att maten kan användas för att sterilisera samtidigt som den mättar och ger intäkter.

Om 10 år beräknar FN att vi är 8 miljarder. Det är bråttom. Har vi svaret på frågan varför männens spermieproduktion minskat betydligt de senaste 10 åren? Har sterliseringsprogrammet redan inletts och om så är fallet, varför är inte befolkningsexplosionen sedan flera decennier något som diskuteras i det öppna samhället? Varför adresserar inte mainstream media ämnet? Mainstream media har skrivit spaltkilometer om växthuseffekten, men nästan inget om befolkningsexplosionen.

Text: Torbjörn Sassersson


Relaterat

Times Magzine: Melinda Gates Pledges $560 Million to Expand Access to Contraception

Mail Online: Sperm quality has declined by 38% in a decade

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq