Bo på Drömgården – Ett erbjudande du inte vill missa – Arbottna, Muskö

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 19 september 2013
- Torbjörn Sassersson

Drömgården

Kan du se dig själv och din familj eller dina kompisar laga mat i köket på bilden ovan? Vill du veta mer om hur du kan få den drömmen att bli verklighet?

Vi har en fantastisk säsong framför oss på Drömgården. Just nu kan du boka andelslägenhet i Arbottna Herrgårds flygel, en charmig 1700-talsbyggnad helt i originalstil som har härliga öppna spisar och djupa fönsternischer. Den genuina lantliga känslan mixas med moderna bekvämligheter som diskmaskin – här får du det bästa från två världar. Flygeln kommer att ha lägenheter på 44-92 kvm som kostar från 235 000 kronor per andel. Senare i höst kommer du också för första gången ha möjlighet att köpa kvalitetsmat från Drömgården.

www.dromgarden.com

VILL DU VETA MER? 

Välkommen till en informationskväll torsdagen den 26 september 18.00–21.00 på Hotell Freys, Bryggargatan 12.

Vi bjuder på kaffe och smörgås. OSA till bokning@dromgarden.com.


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq