Michio Kaku on the UN Establishing Protocols for Dealing with Aliens

  3

  In September of 2010 Michio Kaku sat down with Fox News to speak about The United Nations Office of Outer Space Affairs (UNOOSA) announcements that it will consider drafting protocols for what to do when we finally make contact with extra-terrestrial civilizations in space.

  Today the head of UNOOSA is Ms. Simonetta DI PIPPO

  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  Prenumerera
  Notify of
  guest

  3 Kommentarer
  Nyast
  Äldst Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  Peter Grafström
  Peter Grafström
  Gäst
  23 november 2014 kl 23:54

  Universum skyddar sig mot oss imperialister genom ‘vallgravar’ i form av enorma avstånd både rumsligt och beträffande tid. För rymdresor som ‘komprimerar’ tiden krävs ofantliga energier om man vill hinna någon vart under en eller några få jordeliv av nuvarande typ.
  Genvägar genom hypotetiska maskhål är inte bevisat möjligt och warpdrive ej heller. Att färdas så snabbt skulle ge upphov till ett stort problem med kraftig strålning framifrån och även dammkorn skulle vara förödande. Rymdresenärer skulle förmodligen vara självständiga robotsamhällen som färdades under miljarder år minst, kanske skulle restider betydligt längre än det nuvarande universums antagna ålder krävas. Ingen möjlighet att återvända ty inget vore kvar när man kom tillbaka. Oddsen är inte höga för att råka på varandra. Att både skicka ut meddelanden elektromagnetiskt och lyssna är mer hanterligt men även där handlar det om envägsförbindelse.
  Om det skulle visa sig att Universum(inklusive allt levande) i själva verket är en slags datasimulering som somliga misstänker öppnar sig kanske intressanta möjligheter.
  I så fall passar både ljus och elektroner ihop med binär matematik.
  Då gäller det att försöka avslöja hur ‘matrix’ är beskaffad.

  Om ETvarelser verkligen dyker upp så är de sannolikt resultatet av Usas hemliga genetiska experiment som har pågått länge. Avlägsna tiders prästerskap utnyttjade kännedom om elektricitet för att skapa dramatik och skaffa sig makt. Räkna med att det är samma typ av motiv om något SF aktigt händer.

  Redhawk
  Redhawk
  Gäst
  23 november 2014 kl 20:08

  He need not to ” reach out too long”, the aliens are already among us

  Bjarne Roest
  Gäst
  Reply to  Redhawk
  17 december 2014 kl 11:26

  ¤
  Hi Redhawk! – You are right about aliens.
  Eisenhower met the aliens in 1954!!! – They did a treaty.
  To be seen in this top secret file. Exposed by William Cooper …

  ___www.gufon.no/agenda/mj12.htm // http://www.gufon.no

  Do see a real alien grey, close up on, at this Facebook web! –> Erling Roest

  . greetings from Denmark .

  . Bjarne Roest .