NaturalNews: US hospital kidnaps disabled teen patient for profit

  0
  137

  Isaiah-Rider-captiveNever forget that treating disease in America is a high-profit business. Health care is one of the few situations in which the for-profit business providing services to a customer doesn’t need the customer (the patient) to agree to the price being charged.

  Instead, hospitals bill the federal government for services rendered to the patient, and the government sends the hospital a hefty check for each service rendered. The patient, meanwhile, never even knows how much was billed to the government.

  This is half the reason doctors and hospitals now routinely order a battery of useless blood labs and medical tests on patients. It has nothing to do with medical need and everything to do with padding the Medicare bills.

  Learn more

  Related

  Medicalkidnap.com: Missouri Teen Medically Kidnapped Was Raped and Sodomized While in Illinois Foster Care

   
  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

  KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

  Vänligen ange din kommentar!
  Vänligen ange ditt namn här