Efterlysning: Vem stal Sverige?

publicerad 17 mars 2015
- Thomas Arvidsson

Thomas-ArvidssonI en debatt om vem som egentligen har makten och styr landet Sverige råkade Thomas Arvidsson slå an en sträng i den svenska folksjälen när han reste sig upp i publiken och sa några ord. Applåderna blev intensiva och ganska långvariga. Det är uppenbarligen många som ställer sig samma fråga, säger Arvidsson, som nedan sammanfattar vad han sa. 

Simpsons SwedenFrågan är nog inte så mycket vem som synbarligen styr Sverige utan i stället vem som äger Sverige. Vårt land är nämligen stulet och det skulle vara intressant att veta vem som är innehavare av Sverige och vad ägarens intentioner är med förvärvet av Sverige.

Bild: Simpsons, Simpsonsworld.com

Ägaren förväntar sig säkerligen någon form av avkastning. En lydig snäll befolkning som alltid följer och lyder de bestämmelser som ägarens fogdar (myndigheterna) utfärdar och snällt utan att protestera arbetar livet ur sig och betalar sin skatt och accepterar en allt sämre samhällsservice, mindre demokrati, mindre inflytande och mindre insyn samt en lojal trohet till de sanningar som ägaren bestämmer att vi skall tro på genom våra styrda och kontrollerade media.

Så, vem har stulit Sverige från svenska folket och varför?

Text: Thomas Arvidsson

Relaterat

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Sverige