How To Be A Journalist – We Are Change

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 21 april 2015
- NewsVoice redaktion

WeAreChangeChange Media University is an educational resource for today’s changing media landscape, a online journalism school without the burden of debt or outdated ideas and curriculum.

We Are Change created a platform where aspiring journalists can achieve success and develop their careers without jumping through degrading corporate hoops. If you do not want to waste 4 years of your life, learning outdated curriculum and end up in massive student debt this course is for you.

Our mission is to create a new generation of journalists, unafraid of institutionalized authority, unafraid to challenge the status quo and preconceived notions. Let’s promote honesty, open discussion, transparency, compassion, and critical thinking.

Change Media University


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Trots alla pessimistiska kommentarer hittills låter det hoppingivande. Jag håller med Zecharia at kanske “systemet ” kommer att stoppa detta. Det viktiga är dock att man vill utbilda urädda journalister. Det betyder redan något att tänka annorlunda i dagens läge.

  • visst förändras de. en som gått denna utbildning tvingas starta en egen tidning eftersom ingen konventionell kommer att ta in deras alster. de kommer sannolikt inte ha råd eftersom inget konventionellt företag vill annonsera i en icke-följsam tidning. Systemet hänger ihop och du akn inte ta bort en del och hoppas det självläker. Du måste operera bort hela svulsten OCH dess orsaker. Sedan kan det bli en frisk kropp… om vi hinner dit innan cancern har förstört hela samhället.
    Jo, det förändras, men vägen är synnerligen knagglig. Det kommer att behövas rejäla säkerhetsbälten för att inte ramla av. Ett förslag till säkerhetsbälte är en intention av välvilja gentemot dem du möter varje dag, oavsett om du känner dem eller inte.

  • Det man mest lär sig på Universiteten är att bli en lydig medborgare med “fakta” som skulle passa på stenåldern. Eller… jag kan uppleva att det finns en och annan professor som försöker insinuera att det finns mer… att man får undersöka själv, att det inte riktigt är som de tvingas lära ut. Och de vakna kan snappa upp detta, väl medvetna om att de inte får några jobb om de börjar ifråga sätta allt för mycket. But the times, they are a changing.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *