Hillary Clinton pushes GMO agenda… hires Monsanto lobbyist… takes huge dollars from Monsanto

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 20 maj 2015
- NewsVoice redaktion

Barack Obama,   Hillary Clinton, Gordon Brown 2009 NATO summit - Public Domain - White House photo by Pete SouzaNaturalNews. Democrats who had been programmed to blindly vote for Hillary Clinton are picking their jaws up off the floor after learning the truth about Hillary’s ties to Monsanto. The ties run so deep that she’s now being dubbed the “Bride of Frankenfood.”

By Mike Adams | NATO summit in Strasbourg, 2009. White House photo by Pete Souza

Shockingly, Hillary Clinton’s ties to Monsanto are new information to her liberal support base. It drives home the important point that nearly everyone supporting Hillary Clinton has no idea who she really is, as evidenced by this stunning new video from Mark Dice and Luke Rudkowski.

“Hillary Rodham Clinton’s ties to agribusiness giant Monsanto, and her advocacy for the industry’s genetically modified crops, have environmentalists in Iowa calling her ‘Bride of Frankenfood'” reports the Washington Times. “A large faction of women voiced strong support for Mrs. Clinton’s candidacy until the GMO issue came up, prompting them to switch allegiances to Sen. Bernard Sanders of Vermont, a liberal stalwart challenging her for the Democratic nomination.”

Read more


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Hennes kopplingar till Monsanto förvånar ingen som har lite koll. Hon liksom hennes fine make Bills karriärer kantas av bedrägerier och skumma affärer. Förtjänar noll förtroende.

  • Det verkar att hon har blivit för girig även för de giriga USA makteliten om de låtit W.T. skriva om hennes knytningar till Monsanto och GMO.Annat förklaring hittar jag inte.Alla stora medier ägs av banksters och får skriva vad de får godkänd från chefredaktören som är knyten till eliten.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *