CIA:s grymma experiment på människor under det första kalla kriget mot Ryssland

publicerad 20 juni 2015
- av NewsVoice

Denna amerikanska dokumentär avhandlar grymma experiment utförda av CIA på människor under det första kalla kriget. Syftet var att bekämpa kommunismen och Sovjetunions inflytande. Filmen visar att CIA är villig att gå extremt långt för att skapa “säkerhet” och utrota oönskade politiska ideologier. En drivkraft tycks vara paranoia.

 • Filmen tar upp exempel på hur svarta drogberoende interner fick inta LSD mot belöningen att senare få heroin.
 • Ovetande utländska diplomater intog droger med syftet att se om de enklare kunde rekryteras.
 • Amerikanska soldater lurades att exponeras för dödliga doser av kemiska stridsmedel.
 • CIA testade elchocksbehandlingar på mentalpatienter.
 • Hela staden New York utsattes för biologiska bakterietester.
 • CIA försökte genom sinneskontrollteknik skapa “manchurian candidates” mänskliga robotar som skulle utföra lönnmord på beställning.

Involverade personer som försökte avvika från arbetet eller avslöja CIA:s experiment mördades, eller som i fallet Frank Olsen, drevs till självmord.

Andra länder i världen har genomfört liknande omänskliga och oetiska experiment på medborgare, mentalpatienter, fängelseinterner och militär personal.

Läs mer

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Maktfullkomlighetens beredde sig vida vägar med att påstå att ryssen redan höll på med det de själva ville exploatera. På vad som skulle komma bli RANDen av ett totalt vansinne blev allt möjligt och tilläts mot en hotande bakgrund. Så såg väl snart vapenarsenalen ut som en psykopats, med splittergranater utformade som leksaker. Allt som frukten av ett och samma träd som allt för ofta överskuggade verkligheten och inte tålde invändningar.

  Livsfarliga och dödliga experiment med nervgas på soldater utfördes också i UK.

  Unit 731 och andra faciliteter för totalitär kontroll lade den nya grunden både i Japan och i Europa. Kapitalet satsade på de värsta springarna. Dystra dödliga slutgiltiga maktmedel blev investeringar i en allt mörkare framtid för resten av världen.

 • Jag tror att, reaktionen av myndighetspersoner är ungefär samma, som de flesta människor upplever.
  Visst, vissa är säkert köpta eller blivit lovat en post i hierarkien när NWO er verkställt.
  Människor kan för lite om sin historie.
  Även Lenin och Stalin hade villiga medhjälpare som sedan, när de hade gjort sitt, hamnade i Sibirien.

  Kanske det finns en och annan som tror, att den framtiden som beskrivs i NWO är faktisk positiv för alla människor.
  Eller att det finns för många människor på jorden som måste decimeras, bara att det måste vara de andra, som skall decimeras, inte man själv.

  Resten vill helst inte höra något så hemskt, att vi blir manipulerat, eller förgiftat. ” Det är en konspirationsteori”.
  Först när de drabbas själv eller någon i den omedelbara omgivning ( vaccinationsskador) då börjar de vakna. Men då är det för sent.

  Därför är det hela så upplagt att man vänja oss långsamt till ett nytt tankesätt, så fort det blir en Terrorakt ( av vilken slag, spelar ingen roll) ropar människor efter åtgärd från regeringens sida och acceptera frivillig att deras frihet blir mer inskränkt för ett vagt löfte om säkerhet. Detta är Psykologi i sin djupaste mening.
  USA är ett fantastisk exempel på detta. Utan att man egentligen har något som helst att fruktar utifrån, har dess medborgare frivillig lämnat ifrån sig en amendment efter den andra och ser sig nu i en polisstat utan motstycke. Media hjälper till med att förstora en händelse genom att i oändlighet rapportera och förstora samt manipulera de emotionella reaktioner, att det liknar en masshysteri.
  Jag frågade för många år sedan tyskarna, som har upplevt Hitler, varför de gick med på detta, svaret var: “Vi trodde till en början att allt var bra och det såg faktiskt ut så,mindre kaos, mer säkerhet , mer arbete .
  Först när allt mer människor försvann och alt mer SS visades i gatubilden, blev vi för redd att kämpa emot, då var det bättre att inte göra motstånd för att överleva. Vi hörde rykten om hemska historier hur handikappade hamnade inom Psykiatrin och kort efter kom ut död, eller om arbetsläger, men vi trodde inte det var sant.
  Tyvärr har många länder inte lärt sig något av detta, trots att man de sista åren har visat så många filmer om tiden under Hitler.
  Men detta skedde i ett annat land och dess medborgare skall därför fördömas, att det kan ske samma sak i morgon i det egna land tänker ingen på.

  Mindkontroll sker dagligen i TV , Tidningar och inom Internett. Hur många sitter inte framför TV varje dag utan ens att reflektera varför och vad de ser.

  Alla som inte har en säkert inre etisk och moralisk kompass, blir lätt förvirrad av den förvridna världen som presenteras dagligen. Alla dessa Experiment som CIA utförde och fortfarande utför är avsett att testa vad som är möjligt och hur man kan manipulera människor för att göra dem hjälplösa, eller leder dem i önskat riktning. Travistock Institut är extra inrättat för sätta och har ledande Experter som jobbar med detta.
  Vi kan kanske inte ändra världen i det stora , men vi kan pratar med våra vänner, våra grannar och göra dom uppmärksamma.
  Bara en omedveten befolkning hamnar i slaveri. News Voice gör ett bra arbete där. Om man inte vill höra ” konspirationsteorier” kan man dock diskutera etiska och moraliska värderingar som är rätt enkelt. ” det vad man inte vill att en annan gör mot dig,skall du inte göra mot andra.” som ex.
  Enbart under denna aspekt kan man inser hur sjukt de människor måste vara, som utför handlingar på andra människor, djur och natur som leder till dess fördärv.
  Vill man verkligen belöna dess sjuka människor med att stillatigande låta ske?

 • Läser man ovanstående så förstår jag inte hur någon skulle kunna tvivla på chemtrails, GMO, mat med massa tillsatser och gifter i, skadliga vaccinationer, förgiftning av grundvatten o.s.v.. Allt handlar om makten som vill kontrollera världen. Idag görs dessa experiment i storskala på alla människor i världen. Syfte med detta är att ha en total makt över Livet och styra alla till en återvändsgränd där total underkastelse väntar förberedd för mänskligheten. CIA liksom KGB är styrda av de som är i toppen på pyramiden där ögat på dollarsedeln befinner sig.

  Det som förbryllar mig mest är att våra myndigheter tittar lydigt på, eller så kommer de med rena lögner som vi så många gånger kunde läsa här på NewsVoice om. Allt från Vaccinsäkerhet, Wifi, Tillsatser, Vädermanipulation, KI. o.s.v. allt tigs det om från alla håll.

  M.a.o. EXPERIMENTET pågår fortfarande fast nuförtiden i Hela Världen där alla är utsatta!

  Ibland undrar jag om myndighetspersoner som tillåter detta inte har några barn och barn barn…

  Alla i högre positioner är köpta och kontrollerade. Jag tycker att jag beundrar denna intelligens som kan på ett sådant socifierad sätt styra och kontrollera världen.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *