Polis och militär simulerar terroristattacker i Göteborg 31 mars 2016 [falskt?]

  14
  terrorist-Crestock
  Terrorism – Crestock.com

  NewsVoice har fått in knapphändiga uppgifter om att svensk polis och militär i samarbete ska utföra en antiterroristövning på flera ställen i Göteborg på förmiddagen den 31 mars. Enligt ett mail ska det ske en skolskjutning med figuranter som ska agera skolelever och flera poliser ska skjutas i foajén på Göteborgs universitet.

  Relaterat

  Övningen påstås vara är en slutövning i akutsjukvård som ingår i en 15-poängs högskoleutbildning som utförs av polismyndighetens kompetenscentrum i samverkan med Försvarsmakten och Göteborgs Universitet.

  Scenariot består i att en skolföreställning med 150 figuranter, som spelar elever, överfalls av terrorister med automatvapen. Det kommer att skjutas lösa skott varpå polisen larmas som sedan konfronterar gärningsmännen. Insatspoliser kommer att skottskadas. Insatsstyrkan sägs samtidigt vara sjukvårdsutbildad och den kommer att ta hand om de skadade.

  Det kommer samtidigt att ske skjutningar även på andra platser i Göteborg.

  Transporter går till Sahlgrenska och från Operan deltar även personal i övningen

  NewsVoice reserverar sig för att denna information kan vara falsk. Om händelsen är riktig uppges källa [Uppdatering: Ole Dammegård] till denna information.

  Text: NewsVoice

  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  Prenumerera
  Notify of
  guest

  14 Kommentarer
  Nyast
  Äldst Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  Ale
  Ale
  1 april 2016 kl 10:12

  Eller så kan det förhålla sig på följande sätt: de mer styvnackade länderna som inte öppet välkomnar NWO straffas med äkta terrorbrott även om dessa är false flag operationer (Paris Bryssel) medan länder som glatt lägger sig platt har möjlighet att förhandla sig till false flag operationer utan offer. Sverige har en lång tradition av att lägga sig platt för utländska makter – Permittenttrafiken!

  JR
  JR
  Gäst
  1 april 2016 kl 08:49

  Inför 1sta april som regeringens med tillhörande myndigheters officiella helgdag.

  Elisaeth Larsson
  Elisaeth Larsson
  Gäst
  1 april 2016 kl 08:24

  Misstänker att tågolyckan i Trehörningsjö var en liten övning som månglades ut som “äkta” i masmedia. Initialt fick vi veta att det fanns många vittnen till olyckan men när polisutredningen är klar så finns det inte en enda person som sett det kritiska ögonblicket av olyckan. TV-intervjuerna av föreståndaren tycker jag tyder på dåligt skådespeleri. “Kockan” som springer ned till olyckan och som säger åt någon i köket att ringa 112 finns reggad som skådespelare & statist,,, bosatt i Malmö. Samma Malmö som de till Trehörningsjö nyss anlända flyktingarna kom ifrån. Polis & räddningstjänst var på plats efter några minuter,,, åkandes från Ö-vik (6-7 mil?) — eller var de helt enkelt redan på plats för övningen.

  raderat
  raderat
  Gäst
  31 mars 2016 kl 17:17

  [raderat efter uppmaning]

  Ale
  Ale
  31 mars 2016 kl 16:01

  Förmodligen har det alltid varit så: krig och terror har som mål att skapa ett tillstånd hos befolkningen; höjd stressnivån, ökad misstänksamheten, brist på tillit samt en känsla av vanmakt hos människorna. Vi är så vana från fiktionens värld där: “the good guys always win” att vi inte samtidigt tänker på att vinnarna i konflikter alltid skriver (om) historien. Tror vi kommer att så ser mer av detta i framtiden tills opinionen välkomnar och omfamnar ett allt mer totalitärt samhälle. Alla inskränkningar och all utökad överkragning kommer att motiveras med terrorbekämpning. Då måste det till en hel del till innan opinionen svänger. Om opinionen nu kommer att svänga till förmån för ett allt mer totalitär samhällsordning? Det är inte alls säkert,

  Ale
  Ale
  31 mars 2016 kl 14:50

  Kan mycket väl bara en övning (strategy of tension) alltså en kontrollerad false flag utan offer. Tydligen så skall det finnas pentyl (sprängämne) i någon platspåse som någon ringt in och meddelat.

  Danne
  Gäst
  31 mars 2016 kl 14:21

  Bra poäng Tobias!

  John Blaid
  Gäst
  31 mars 2016 kl 13:30

  Intressant att detta står i RT 1 dag efter denna artikel.

  https://www.rt.com/news/337869-explosion-sweden-airport-landvetter/

  Tobias
  Tobias
  Gäst
  31 mars 2016 kl 01:08

  Se till att få någon att filma och dokumentera ordentligt för detta sker! I syfte att avskräcka medier att låta det bli en Falsk Flagg attack eller rapporteras som en verklig händelse med riktiga skadade! Vi vet nog hur dessa övningar helt plötsligt kan bli “verkliga”!

  Måste avslöja dem om det är tanken.

  Gustav von Rosenflott
  Gustav von Rosenflott
  Gäst
  30 mars 2016 kl 23:38

  Kanske en false flag attack på gång nu i Sverige?

  Tidigare terrorattentat i världen förgicks av övningar och träning. New York, London, Paris, Oslo m.fl övade militär eller polis terrorist attacker.

  Det sägs dessutom att det på västkusten stationerats hemlig Blackwater militär sedan en tid. Vad dom nu där har att göra. Kopplade starkt till NATO och USA i vart fall.

  I vart fall vad det nu kommer att handla om så bör allmänheten vara uppmärksamma och fotografera misstänkta händelser och personer. Ha mobilkameran redo.