5G-basstationer kan orsaka hjärnskador – Varningstecken

37

Brandmän i Kalifornien i länen från San Francisco, Sacramento till Los Angeles har rapporterat allvarlig neurologisk skada, huvudvärk, sömnlöshet, minnesproblem och förvirring efter att mobilmaster installerats utanför brandstationer.

Kalle HellbergText: Kalle Hellberg | Artikeln är redigerad av redaktionen efter att den tillfälligt tagits ned. Den publicerades ursprungligen den 28 juli 2018.

När brandmännen testades fann man att de hade avvikelser i hjärnan och mätbara neurologiska underskott och brandmän har nu lämnat in begäran om att bli befriade från Kaliforniens lag, som skulle tvinga fram uppbyggnad av 5G-master nära deras arbetsplatser.

Chockerande var att uppmätta strålningsnivåer bara var en till två tusendelar av FCC:s (motsvarande SSM) tillåtna “säkra” gränser för icke-joniserande strålning.

Precis som med den nuvarande generationen av mobiltelefonteknik (2G, 3G, 4G) har 5G inte testats för att avgöra dess inverkan på hälsan, men efter beslut av den tidigare FCC-ordföranden Tom Wheeler, som förbjöd säkerhetstestning av denna teknik till förmån för ekonomisk tillväxt, går industrins vinster i USA snabbt uppåt.

Läs mer: 5G tar oss rakt in i total övervakning, chippning och förmodade hälsorisker

Eftersom millimetervågfrekvenserna som används i 5G inte kan färdas långt, måste basstationer byggas varje 305 m, vilket kräver att miljarder basstationer ska täcka varje hörn på jorden med en toxisk elektrosmog, som gör det möjligt för förarlösa bilar och allt annat som 5G är tänkt att användas till.

Det är värt att berätta historien om John Patterson, som var senior kommunikationsansvarig för Telstra i Australien och ansvarig för utplaceringen av tusentals torn och master. När han upptäckte att dessa basstationer är i stånd att avge mikrovågsstrålning 50,000 gånger över den lagliga gränsen, skrev han en rapport om detta till sina chefer – och blev omedelbart avskedad. För att få spridning för denna upptäckt säger han att han lånade en väns tanks och förstörde 8 tornplatser, vilket gav honom 20 månader i fängelse. Han säger att han inte ångrar det för att “människor behöver känna till detta”.

Text: Kalle Hellberg

Källor och relaterat

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

37 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
hej
hej
Gäst
9 april 2020 kl 10:50

Vi kommer alla att dö ändå…

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  hej
14 juni 2021 kl 06:28

Hur är det möjligt att outbildade lobbyister fått äventyra hela folkhälsan?

“C. Ahlbom-Feychting
De expert som bedömer riskerna med mikrovågsstrålningen strålningen är Professor Anders Ahlbom och professor Maria Feychting. Nu senaste skrev de i Miljöhälsorapporten 2017 (se kommentar längst ner på sidan). Dessa experter verkar sakna kunskaper i biologi, kemi, miljökemi och medicin.

https://solveig21miljoblogg.wordpress.com/lobbyisterna-2/experterna/

Marie
Marie
Gäst
8 februari 2019 kl 22:48

@Catharina: Ett konstigt sammanträffande eller inte..?
Är också strålningskänslig; migrän 7 o 8 feb och kräktes 1a ggn på över 10
år, Jag misstänkte extraordinära incidenter på jobbet eller kommunikationsutrustning hos Snöröjare/lastbilar/traktorer fram till jag läste ditt inlägg…

Peter Grafström
Peter Grafström
Gäst
8 februari 2019 kl 22:13

Förutom vanligt folks lekmannamässiga oro kan det finnas militära motiv för att få bort radiotrafik. Ett exempel: Militären vill kunna spionera från satelliter etc. Även om frekvenserna inte överensstämmer helt kan starka ickeresonanta signaler försvåra för militären.
Fejkade händelser iscensatta av eliternas medhjälpare är numer ordningen för dagen.
Kan det vara så att en del av de rykten som sprids om 5G i själva verket är till för att folk ska begära det som militären redan önskar? Bort med all civil högteknologi så imperiets militär kan kriga och spionera ostört.

Catharina
Catharina
Gäst
8 februari 2019 kl 13:39

Undrar om någon haft liknande symptom som jag drabbades akut av igår. Är el/strålningskänslig men blivit mycket bättre. Fick akut yrsel, tappade hörsel, blev illamående, svimmade och kräktes. Efter att uteslutit smitta, sjukdom, matförgifning mm tänker jag på den elsmog som fanns i närheten som möjligen var aktiv i stark sändning.

Kerstin Carlsson
Kerstin Carlsson
Gäst
Reply to  Catharina
8 februari 2019 kl 19:20

Catharina, det du beskriver med yrsel och illamående har jag också upplevt, blev inte så sjuk som Du blev, men jag hade en stark känsla av att svimma…För mig hände det ihop med en Wifi som jag stod intill utan att veta…men detta handlade ju om 5G som Du undrade över…Hörde igår 7:e februari 2019, på morgonnyheterna SVT 1, de sände från Umeå, där apparaterna stördes ut i samband neurologisk undersökning, där de pratade om all denna elsmogg som stör ut apparater som är känsliga för ovanstående undersökningar…kanske, kanske, kanske, börjar man belysa ämnet om påverkan från “radiovågor och annat som elsmogg, trådlös teknik. Nyheten om detta problem kom upp i nyhetsprogrammet Sverige runt, tror jag det heter, men det togs aldrig upp i de ordinarie nyhetsprogrammen…hm, luktar “mörkning”…

Birgitta
Birgitta
Gäst
Reply to  Kerstin Carlsson
10 februari 2019 kl 12:33

Känner igen de ovan beskrivna symtomen. Är också el/strålningskänslig. Jag fick mina symtom för en månad sedan. Ingen förkylning utan bara yrselkänslor, huvudvärk och illamående samt allmän kraftlöshet.

Vi människor är elektromagnetiska varelser. Fysisk ohälsa startar genom olika stor-/småskaliga trauman som produceras och legitimeras av samhället på alla möjliga olika sätt. Målet är att vi ska känna oss mindervärdiga, otillräckliga och uppleva hot och skrämsel från olika håll (rörande t ex klimat, skönhet, hälsa, lycka och frihet). Den här överväldigande propagandan har som mål att sänka våra energikroppar genom att de kroppsegna energiproducenterna (fasces) blir mer eller mindre skadade. Jerry Tennant har gjort en fantastiskt presentation som visar hur den elektromagnetiska kroppen fungerar och hur och varför vi blir orkeslösa/sjuka.

Utrullningen av 5G blir antagligen den sista samhälleliga stöten (silent war) för att göra oss helt försvarslösa så att vi blir ur stånd att göra motstånd mot den globalistiska fascismen (FN/EU/MP/C/L/S) som vill diktera våra liv in i minsta detalj. 5G är helt enkelt en teknik som ska spöa skiten ur oss.

Tycker för övrigt att det var mycket hedersamt av John Pattersson att låna en tank för att ta ner tornmaster. Fram för mer sådan civil olydnad för att hindra människors ohälsa! Sedan ska vi naturligtvis inte skaffa eller använda oss av prylar som stödjer wifi-samhället. Då kan de sedan sitta med sin vision om “Internet of Things”.

Jerry Tennant: Healing is voltage. The physics of emotions: https://www.youtube.com/watch?v=pm-Ia6vI4PA

Eric Dollard om “Cell phone radiation” https://www.youtube.com/watch?v=NMZgaBL1BhU&feature=youtu.be

Susanna Råberg
Susanna Råberg
Gäst
31 juli 2018 kl 15:20

Här verkar ursprungskällan vara! Så då kanske det stämmer ändå.
“Firefighters in San Francisco have reported memory problems and confusion after the 5G equipment was installed outside of fire stations. The firefighters claim the symptoms stopped when they relocated to stations without equipment nearby.”

https://sacramento.cbslocal.com/2018/05/29/questions-raised-about-5g-health-risks-months-before-sacramento-launches-service/

Torbjörn Sassersson red.
Admin
31 juli 2018 kl 14:56

Artikeln är korrigerad av redaktionen den 31 juli 2018.

Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
30 juli 2018 kl 15:30

#Ivan
Svårt att komma in… Testa med att öppna i ny flik, det funkar på min maskin.

Ivan Björn
Gäst
30 juli 2018 kl 11:47

Ja visst Torbjörn. Någon ser bara gurka med sina fem sinnen och någon annan ser både gurka och frekvenser som hänger samman.

Eller som en tjeckisk psykolog uttryckte det. Skulle man syna det psykologiska tillståndet hos alla inblandade vid en viss händelse så skulle man förstå varför saker och ting händer – här anspelar jag direkt på Åkes inlägg.

Medan en annan ser bara händelse (gurka) och frågar sig VARFÖR?

Det är bara och acceptera att på NewsVoice får vi bara se gurkor och gem m.m. och diskutera om dessa och försöka lösa dessa med ett smalt perspektiv fångna av de 5 sinnenas fångenskap likt en insekt fångad i spindelväv som försöker frigöra sig men resultatet blir att vi blir mer och mer fast i vår egen illusion.

Sen kan man fråga sig varför trotts all upplysning och alla kampanjer inget förändras men allt verkar vara bara värre och värre likt 5Gs uppbyggnad eller alla andra frågor som berör samhället.

Artikel handlar om 5Gs uppbyggnad och påverkan från 5G på vår miljö och vår hälsa.
DR. Sam Osmanagich arbete handlar också om frekvenser. Han har låtit undersöka pyramidernas olika frekvenser av två oberoende företag samtidigt. I sina föredrag pratar han även om den konstgjorda uppbyggnaden av nätet i synnerhet 5G nätet.

Den gemensamma nämnaren är strålning i samhället och påverkan av strålning på vår välbefinnande. Den som känner till detta kan sätta saker och ting i större sammanhang likt Åkes kommentar högre upp och samtidigt förstå varför allt detta görs mot mänskligheten – förstå agendan bakom allt detta.

NewsVoice är kanske inte rätt forum för mig att kommentera på. Jag kan aldrig gå tillbaka och se det som pågår bara med mina fem sinnen. Därför blir många gånger mina kommentarer udda och retar upp andra… ☺

Allt gott

Ivan

P.S. Det är mycket svårt att komma in på NewsVoice, jag får ofta felmeddelande om databasen

Torbjörn Sassersson, red
Admin
30 juli 2018 kl 11:02

NewsVoice policy för kommentarsfältet är mycket enkel, stanna vid ämnet för artikeln, annars handlar alla diskussioner om cabalen, schumanfrekvensen och ondska trots att artiklarna handlar om häftstift, dammsugare eller gurka.

Ivan Björn
Gäst
30 juli 2018 kl 10:22

Tack Åke för en klarsynt redogörelse.
Jag håller fullständigt med din beskrivning av verkligheten.

Mer har jag svårt att tillägga eftersom mina observationer krockar tydligen med NewsVoice policy.

🙂

Ivan Björn
Gäst
30 juli 2018 kl 09:27

[Off topic. Artikeln handlar inte om Bosniens pyramider. Kommentaren raderad.]

Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
30 juli 2018 kl 06:39

Man läser i snart sagt alla svenska media om extremism, höger/vänster, banksters, våldtäkter etc., men hela denna gigantiska fråga missar målet om man inte tänker frekvenser. I det balkaniserade NordEuropa med kontrollerad press har detta sorgfälligt mörkats, ty det är inte okänt eftersom det används mot befolkningen.
Politik är emotioner och emotioner är av olika kvalitet (frekvenser). Här biter sig även kommentarsmoderatorer sig i svansen eftersom allt är fråga om just frekvenser oavsett ämne. Således alla ämnen går ihop synbart i något sammanhang, eftersom allt startar från superhög frekvens och vandrar ned till ren materiafrekvens på ca 8 Hz. (N. Tesla) Alla är “vi” lika som död kropp.
Vad vi idag kan se i den politiska världen är en frekvenshöjning rent allmänt med internets ankomst och vilka försöker hålla sinnets frekvenser låga – rädsla, ilska, apati(sjukdomar), oljeberoende, gifter etc.. ? Frekvenser stiger med ökad kommunikation mellan levande individer på samma frekvensnivå eller där en högre frekvens möter en låg, som då evaporerar. Lögnen är en låg frekvens och den skapar även en eftersom den skapar problem när den konfronteras med observation. Sociala problem är ren frekvenskollision i sinnet, som får sin omedelbara lösning med ett sant datum. Psykologen ältar avsiktligt problem och inplanterar så fler falska data vilket sänker klientens frekvenser, därav inget positivt resultat.
Någon säger, vilket skitsnack, men ser inte att “vi alla” är påverkade av just ovan sagda i negativ mening.
Tro nu inte att socialingenjörerna inte känner till detta, ty det gör de. T.o.m Pavlov såg detta för över hundra år sedan. Och t.ex. genderundervisning kolliderar direkt med barns observation med resultat att frekvenser går ned och bråk uppstår (frekvenskollisioner igen).
Tänk frekvenser och livet blir lätt. Varje emotion motsvaras av en frekvens. Politisk höger/vänster är en luring.
Varje emotion har sitt speciella uttryck modifierat av utbildning.

Gunnel Fahlberg
Gunnel Fahlberg
Gäst
29 juli 2018 kl 18:29

Finns det något parti eller något forum som ar berett att samla alla goda krafter, alla som inget hellre vill än att hjälpa till att stoppa vansinnet? Vi måste visa alla politiker att vi inte röstar på dem om de inte lägger om kurs helt, och börjar jobba intensivt för mänskligheten och allt levande! Ondskan har så lätt att hitta sina trosfränder och samarbeta för förstörelse, ohälsa och död. Vi som vill annat, hur ska vi samlas på ett ställe så vi blir starka – starkare än både ondska och kapitalintressen?

Ivan Björn
Gäst
29 juli 2018 kl 12:28

Utdrag ur Peter Krabbes mycket läsvärda artikel:

” Ni alla som tror att 5G är till för att förenkla vår tillvaro, försök förstå att det är dörren till full kontroll över individen. Vi kommer att ha master i varje kvarter, i varje vägkrök och helst chips under huden. Dessa nya master är gjorda för att kunna hantera extra låga frekvenser.
När jag frågade installatören av en mast som restes 200 meter från vårt hus hur låga frekvenser man förberedde för hänvisade han förskräckt till operatören, som heller aldrig återkom med ett besked. Vi måste fortsätta att ifrågasätta, kräva svar!!

Länk: https://peterkrabbe.wordpress.com/2018/07/28/holes-in-heaven/

Peter Grafström
Peter Grafström
Gäst
Reply to  Ivan Björn
8 februari 2019 kl 21:54

‘Extra låga’ är nog relativt vanliga mobilfrekvenser som ligger på ca 900 och 1800MHz
Jag har sett uppgifter om att en del basstationer skall använda ca 700MHz

Carina Agrell
Gäst
29 juli 2018 kl 09:37

Staten (Bilderbergstyrd) struntar i folket, men kanske kommunernas representanter är lite mera försiktiga? Tillräckligt många som demonstrativt river sina röstsedlar vid urnorna i höst inför en ansenlig mängd filminspelande mobilkameror för bloggar och FB, för att visa missnöjet med beredvilligheten att stödja 5G-projektet, skulle kanske göra susen?

Jag hörde nånstans att det är i städerna som tekniken kommer att monteras, och det är ju inte särskilt svårt att även ur det perspektivet förstå syftet med agenda 21, numera 30. Alla ska så snabbt som möjligt “in i (antenn)värmen” i städerna som en särskilt elakartad form av “spirit cooking” kan man tänka…

Det är uppenbart att det primära syftet är depopulation. Troligtvis är kabalens representanter extra nöjda med att de sätter brandförsvaret ur spel genom att förstöra brandmännens nervsystem nu när bränderna förväntas öka. Både naturligt och tekniskt uppkomna bränder, liksom anlagda behöver ju trots allt släckas…

Ivan Björn
Gäst
29 juli 2018 kl 08:44

Vad beträffar 5G så fanns det reportage i radio förr i tiden om att vi inte ska behöva gräva ner kabel för att all datatrafik ska ske genom luften, genom antenner och satelliter. Trotts denna nyhet subventioneras det av staten en jätte utbyggnad av kabel i marken – fiber. Jag tror att det är för att makten inte vill stå bara på ett ben, ifall det överbevisas att människor insjuknar av strålning, finns kabel i marken redan där. Alla ska vara uppkopplade och jag tror att det kommer att vara straffbart i framtiden att stänga av uppkopplingen. Det sägs att man vill minska befolkningen så att människor insjuknar ses knappast som problem. Det finns alltid individer i samhället som aldrig insjuknar vad som än händer men detta tema skulle vara en avstickare mot människans egna personliga trossatser och hör inte hit. Jag tror också att eliten använder enkla medel för att motverka biverkningar av den förda agendan. Eftersom en människa är en elektromagnetisk varelse går det med vågor dels att läsa av människan, dels att påverka hennes psykiska tillstånd och eller inplantera tankar i människans hjärna, eller förstärka redan existerande inprogrammering. I all elektronik finns det tusentals transistorer, chip och andra komponenter. Garanterat finns det komponenter där som mottar och sänder ut information som läses av och samordnas av hemliga datorer och dataprogram för att pusha utveckling mot 3.0 människa, där transhumanism som binder samman människan och teknik är huvudmålet. Nedan bifogar jag två texter från internet som påvisar hur lätt det är att dölja sina avsikter i en skog av kretsar och hur lätt det är att ha Trojanska hästar i all elektronik. (Glöm inte att LED lampor är också data elektronik och det är tydligen möjligt idag att kommunicera med omvärlden med hjälp av dessa, enligt ett reportage jag hörde på radion) Datorn mikrochip består av många transistorer , först känd som Very Large Scale Integrated Circuit , eller VLSIC . Datorer används en gång vakuumrör i stället för transistorer , som tog upp stora mängder utrymme och kostar en avsevärd summa pengar . Efter uppfinningen av transistorn , blev datorerna mindre. Datorer uppnådde en ännu mindre storlek med uppfinningen av mikrochip , som innefattade flera transistorer. Intel 4004 blev den första mikrochip på marknaden , som omfattar 2.250 transistorer och driftskostnader på 180 kilohertz . Addera Components En enklare mikroprocessor kan göras med ca 2500 transistorer medan… Read more »

Mona Nilsson
Mona Nilsson
Gäst
29 juli 2018 kl 08:05

Det här är ju inte riktigt rätt. Det var inte 5G-basstationer som orsakade hjärnskadorna, det var basstationer för äldre antennsystem. Detta är en gammal nyhet som blandats med en ny. Det betyder absolut inte att 5G inte kan orsaka samma skador – snarast är det så att 5G kommer att förvärra strålningsorsakade sjukdomar, inklusive neurologiska sjukdomar och cancer ännu mer eftersom strålningen ökar extremt mycket med 5G – så mycket att det blir “svårt eller omöjligt” att bygga ut 5G i tätorter och städer i länder med lita bättre skydd mot riskerna som Ryssland, Schweiz, Italien mfl. som har 100 gånger lägre gränsvärden. Det är däremot korrekt att brandstationer sluppit ifrån att få 5G-basstationer från sina tak. De vill inte skadas av mikrovågsstrålningen. Brandmännens organisationer i USA och Kanada har under över ett decennium motsatt sig det. Se denna länk. Studien på brandmännen initierades redan 2004. 5G fanns inte då. https://smartmeterharm.org/…/firefighters-living-next…/
Här kan du läsa om hur mycket strålningen ökar med 5G. Vill du bo inom 100 meter från en 5G-basstation? Om inte – hjälp till att protestera mot 5G-utbyggnaden. Om vi blir många kan vi stoppa det här skenande godståget mot avgrunden. Vi sitter alla i samma vagn. sprid info från Strålskyddsstiftelsen. http://www.stralskyddsstiftelsen.se/2018/06/5g-kommer-att-oka-mikrovagsstralningen-enormt/

Kerstin Carlsson
Kerstin Carlsson
Gäst
28 juli 2018 kl 23:04

@Ivan Björn Björn 28 juli kl 15.44
Det Du skriver om värmen här i Västra Götaland på natten, på grund av förtätad antennsystem, det ligger nog mycket i det…dels Växjö med världens största, till ytan, HAARP anläggning, samt det som också Universitetet har, men vi har Borås med sitt numera test av 5G när det gäller för Volvo och deras trådlösa bilar, då används E40 mellan Göteborg och Borås som teststräcka…då är det många antenner igång…Onsala har också en HAARPanläggning, plus mycket annat som finns i och ikring Göteborg. Mellan 03.45-04.45 är det stor datatrafik på alla tunga dokument som ska till diverse instanser, såsom kommuner och landsting, så visst är vi här belastade av denna värmen som antennerna ger som Du beskriver. Det är många här som frågar sig varför man vaknar vid dessa tider som 03.45-04.45, nu förstår vi varför…Egentligen skulle kommunen betala skadestånd för dålig sömn…Vi är många som nu har gått med en brännande känsla i huden, särskilt armarna och benen, som då även har varit klädda, detta tror vi att mikrovågorna åsamkar…Ja, vi lever i en värld, där vi inte vet hur vi ska tackla detta på rätt sätt…Ett sätt är att försöka bojkotta alla mobiler och övrigt trådlöst…Vi måste gå tillbaka till det “gamla”…men det är väl för sent nu…Ja, det gäller att “be om ljus för vårt beskydd”…för att orka informera så gott man kan.

Birgitta
Birgitta
Gäst
28 juli 2018 kl 22:32

5G handlar om att skapa förutsättning för “internet of things” senast 2020 – allt och alla ska vara uppkopplade för att vi och samhället ska bli “smartare” och “mer hållbart”.

5G kräver fler basstationer men forskare menar att det blir för dyrt att sätta upp traditionella stationer. Andra lösningar krävs därför som förtätning genom basstationer på bilar och bussar men också i hemmen. Basstationerna kommer alltså närmare användarna. Det bästa med placeringen i hemmen är att företagen inte behöver betala utan det är tänkt att man lägger kostnaden på kunderna som betalar för sina stationer själva. Frågan är hur många som är villiga att betala för att fritera sig själva och sina anhöriga.

Basstationer i hemmet för 5G https://www.youtube.com/watch?v=uHOE7pHXmHQ

Ulrik T
Ulrik T
Gäst
28 juli 2018 kl 21:01

Inse att tekniska framsteg är till för att utrota dagens levande befolkning .. 500 miljoner är enl Gerogia guide stone en lämplig befolkning av denna planet.. resten kommer utrotas. vem som ligger bakom denna slutsats är okänt för de flesta men med lite efterforskning och egna slutsatser så lutar det åt en viss självutnämnd indelnings ivrande kult som anser sig vara utvald av en figur kallad Gud.. varför denna gud skulle välja en folkgrupp framför alla andra är höljt i dunkel.. men hjärntvättar man sig själv så är allt möjligt..

Andreas Obenius
Andreas Obenius
Gäst
28 juli 2018 kl 19:44

3.0 människan tror jag ej är en uppgradering för vanliga människor, snarare tvärtom. Vi människor får ett sänkt immunförsvar av äta micrad mat. Mobilstrålning ger cancer och andra sjukdomar. Själva mobiltelefonen ger högre fall med hjärncancer osv.

Detta med 5G kan för mig bara handla om makt och kontroll.

Stig Bölja
Stig Bölja
Gäst
28 juli 2018 kl 17:55

Undrar hur mycket värme alstrar alla dessa 10-tusentals master världen runt i atmosfären.
De globala värmerekorden ligger väl ungefär i samma områden där masterna finns som tätast.

Betänk att en enda mobilmast på en byggnad kan dra el för 30.000-40.000 kronor per år (enligt Vattenfall). Förbrukningen ökar ständigt och en basstation drar lika mycket ström dygnet runt oavsett om nätet används eller inte.

Kerstin Carlsson
Kerstin Carlsson
Gäst
28 juli 2018 kl 17:43

Vad som är otäckt just nu är att ungdomarna orkar inte med informationen om de skadliga effekter som trådlös teknik åsamkar…

Stig Bölja
Stig Bölja
Gäst
28 juli 2018 kl 17:42

Undrar också hur mycket värme som all denna mikrovågsstrålning alstras i atmosfären med alla dessa 10-tusentals master världen runt?
Den tätaste placeringen i världen av dessa master ligger som jag ser det i samma områden med värsta värmerekorden och torka.
En enda mobilmast på en byggnad kan dra el för 30.000-40.000 kronor per år (enligt Vattenfall). Förbrukningen ökar ständigt och en basstation drar lika mycket ström dygnet runt oavsett om nätet används eller inte.

Ivan Björn
Gäst
28 juli 2018 kl 15:44

Syftet med detta projekt är att skapa en ny människa, en transhuman människa som lätt kan kontrolleras. I vissa skrifter kallas detta projekt för 3.0 människa, en uppdaterad version som fortfarande är i maktens klor.

Till detta använder man ett brett spektrum av hjälpmedel som gifter i luften, maten och en GMO manipulerad mat, vacciner, rädsla m.m. Allt detta hänger samman med att skapa en ny människa.

Man kan se all den teknik som används som ett osynligt stängsel mot en annan uppfattning om verkligheten och äkta friheten.

För att uppnå detta måste man slå ut självständighet och självständiga individer samt blanda befolkningen så att de som blir kvar blir till en formbar 3.0 människa.

Genom ett specifik ”anomali” som jag inte vill gå in på här är den hierarkiska ordningen som styrde mänskligheten i tusentals år död. Därför pratas det om en plan där alla blir chippade, även eliten och det kommer att finnas bara två skick i världen eliten och resten av befolkningen.

En sak till. Jag är ofta på väg från Norrland till Västra Götaland. Alltid när vi närmar oss Västra Götaland, blir det ovanligt varmt i bilen fast det brukar vara framåt midnatt. Det spelar ingen roll om det är vinter eller sommar.

En bekant sa till mig att hon har observerad att mot kvällen är det alltid så varmt. Kan detta ha med strålningen att göra? Hela södra Sverige är känt för att ha en förtätad antennsystem styrd från Växjö universitet.

Conny LundbergD
28 juli 2018 kl 14:46

Det är svårt att inte både blir nedslagen och förbannad över människors överseende med biologiskt skadliga tekniska system som trycks ut till allmänheten med helt andra syften än de påstådda!
Om vi inte kan bry oss om våra medmänniskors välbefinnande och hälsa längre så är vi på väg mot den nedåtgående backen som leder till stupet.

Detta dödliga projekt måste helt enkelt stoppas!

Lennart G
Lennart G
Gäst
28 juli 2018 kl 13:22

Tack Kalle! För mig är du en hjälte som outtröttligt delar med dig av kunskap och information om strålning.

Inte ens de riktiga tekniknördarna inom detta området kan svara på vad vi egentligen behöver 5G till. De vanligaste svaret från de som hyllar tekniken är att man kan styra utrustning på distans med ytterst minimal fördröjning. Visst, det är väl bra i vissa exceptionella avseenden, Men knappast försvarsbart att bygga upp hela världen med stationer. Ursäkten med att den kommer användas i självkörande bilar är ju också en myt, då datorkraften (med AI-lightversion) kommer sitta i själva bilen, och därav också tar trafiksituationsbeslut helt lokalt och mycket snabbare.

5G nätet kommer använda högre frekvenser och därav kommer det krävas basstationer med fler riktade antenner och att stationerna måste placeras mycket tätare än jämförelsevis med dagens 3G & 4G, vilket innebär ännu mer intensiv hälsovådlig smog.

Syftet som jag funderar på är att med detta system utbyggt, kommer man på lång sikt ta total kontroll över människan. Ser ingen annan orsak. Det vi behöver är ju ännu mer i med dagens informationssamhälle att stanna upp och reflektera. Vi har på knappt 20 år fått enorm teknisk utveckling som idag är vardag för alla människor. Jag tror faktiskt inte vårt psyke har hunnit med att anpassa sig och man vi vet ju inte ännu omfattningen på de skador på människorna som teknik som innefattar strålning har, även om man kan börja skönja en del skador redan nu.

Sture B
Sture B
Gäst
28 juli 2018 kl 12:24

Har för mig att väldigt många nuvarande mobilmaster i t.ex. USA har en högre potentiell uteffekt än vad som kan rättfärdigas för ren mobilkommunikation. Mer av typen möjlig mikrovågsugn än befintlig mobilmast. Men det är ju onekligen ett smidigt sätt att kunna motverka den påstådda överbefolkningen med en knapptryckning, utan att för den sakens skull behöva skada infrastrukturen. Tillagar man människorna på lagom hög effekt har man ju också lite längre tid på sig att städa undan kropparna innan de börjar sprida sjukdom. Men å andras sidan är ju epidemier en bra ursäkt för massvaccination.

Själv tror jag att alla dessa skadliga bieffekter av mobilstrålningen är huvudsyftet och den verkliga bieffekterna är att man kan ringa samtal och surfa på webben.

Kerstin Carlsson
Kerstin Carlsson
Gäst
28 juli 2018 kl 12:07

I vår stad hade vi en marknad för ett par dagar sedan, där också våra politiker var representerade med var sina tält…jag frågade vårt “högsta höns” i kommunen, sosse dessutom, hur ser det ut i vår stad när det gäller 5G, svaret blev, att vår stad ska ligga i framkant när det gäller teknik, jag gav besked om, jag representerar gruppen i vår stad som är strålskadade på grund av emf och mikrovågor, vad ska vi då ta vägen?, svaret blev, inte helt oväntat, att i vår “kronopark” ska det bli ett lågstrålande område, jag tog detta som att problemet finns nu för denna “klick politiker som ska gå till val”. Som slutkläm, tog han mitt telefon nr, ska ringa för ett samtal, ja, ja, får se hur det blir med detta. Men prata det ska jag med IT ansvariga på kommunen.
Ser också på min mikrovågsmätare, att värdet i min lägenhet har fördubblats de sista månaderna, kan ju bero på att masterna “spottar högre strålning nu”.

Erik G
Erik G
Gäst
28 juli 2018 kl 09:54

Åt vem eller till vad bygger vi denna värld.
Förresten är det någon som har sett filmen Bilar?. Tecknad barnfilm.

Klotter eller poesi Erik G.

Birgitta
Birgitta
Gäst
28 juli 2018 kl 09:38

Vad har vi våra politiker till om inte för att agera MOT utplacering av 5G-basstationer? Hur ställer sig partierna, som ställer upp i valet, i denna fråga???

M Merlingen
M Merlingen
Gäst
28 juli 2018 kl 09:08

Har för mig att denna typen av våglängd ingår i militärens strålningsvapen. Vilket i avtal mellan stormakterna -95 förbjöds att användas militärt. Så tydligen är det något helt annat när man använder det civilt……..
Nej knappast, det är samma förödande inverkan på alla neurologiska system. Att ha det i mobila system innebär också att man med stor precision, lokalt, kan styra folks hjärnor via mindcontrol och uppnå önskade hälsomässiga och mentala negativa effekter. Nervsystemet sätts ur funktion helt enkelt.
Experiment har gjorts flera gånger i USA, där fåglar ramlat ner döda från luften, hela hagar med kor hittats döda o s v. Så man vet väldigt väl att det fungerarar och agendan att minska befolkningen till 500 miljoner ser ut att fortgå. Men om folk ger fan i att använda systemet och river sändare så blir det något helt andra livsförutsättningar…..

per
per
Gäst
28 juli 2018 kl 08:21

Tack för artikeln, Kalle Hellberg.

Man undrar hur långt det skall behöva gå innan folk inser att här föreligger ett allvarligt problem.