5G-basstationer kan orsaka hjärnskador – Varningstecken

publicerad 28 juli 2018
- Gästskribent
5G Sacramento installation 2018 - 13 CBS Sacramento

Brandmän i Kalifornien i länen från San Francisco, Sacramento till Los Angeles har rapporterat allvarlig neurologisk skada, huvudvärk, sömnlöshet, minnesproblem och förvirring efter att mobilmaster installerats utanför brandstationer.

Kalle HellbergText: Kalle Hellberg | Artikeln är redigerad av redaktionen efter att den tillfälligt tagits ned. Den publicerades ursprungligen den 28 juli 2018.

När brandmännen testades fann man att de hade avvikelser i hjärnan och mätbara neurologiska underskott och brandmän har nu lämnat in begäran om att bli befriade från Kaliforniens lag, som skulle tvinga fram uppbyggnad av 5G-master nära deras arbetsplatser.

Chockerande var att uppmätta strålningsnivåer bara var en till två tusendelar av FCC:s (motsvarande SSM) tillåtna “säkra” gränser för icke-joniserande strålning.

Precis som med den nuvarande generationen av mobiltelefonteknik (2G, 3G, 4G) har 5G inte testats för att avgöra dess inverkan på hälsan, men efter beslut av den tidigare FCC-ordföranden Tom Wheeler, som förbjöd säkerhetstestning av denna teknik till förmån för ekonomisk tillväxt, går industrins vinster i USA snabbt uppåt.

Läs mer: 5G tar oss rakt in i total övervakning, chippning och förmodade hälsorisker

Eftersom millimetervågfrekvenserna som används i 5G inte kan färdas långt, måste basstationer byggas varje 305 m, vilket kräver att miljarder basstationer ska täcka varje hörn på jorden med en toxisk elektrosmog, som gör det möjligt för förarlösa bilar och allt annat som 5G är tänkt att användas till.

Det är värt att berätta historien om John Patterson, som var senior kommunikationsansvarig för Telstra i Australien och ansvarig för utplaceringen av tusentals torn och master. När han upptäckte att dessa basstationer är i stånd att avge mikrovågsstrålning 50,000 gånger över den lagliga gränsen, skrev han en rapport om detta till sina chefer – och blev omedelbart avskedad. För att få spridning för denna upptäckt säger han att han lånade en väns tanks och förstörde 8 tornplatser, vilket gav honom 20 månader i fängelse. Han säger att han inte ångrar det för att “människor behöver känna till detta”.

Text: Kalle Hellberg

Källor och relaterat

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice