DN låser upp sajten fram till valet – Men var försiktig

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 27 augusti 2018
- NewsVoice redaktion
Peter Wolodarski is Breaking Bad - Montage: NewsVoice
Peter Wolodarski is Breaking Bad - Montage: NewsVoice
Peter Wolodarski is Breaking Bad – Montage: NewsVoice

NOTERAT. Nu kan du gratis läsa allt innehåll bakom betalväggen på DN.se fram till riksdagsvalet den 9:e september. ”Demokratin behöver oberoende journalistik som är tillgänglig för många”, skriver DN:s chefredaktör Peter Wolodarski. Det är bra, men var försiktig och läs som vanligt allt på DN med kritiska ögon.

DN skriver:

“DN:s chefredaktör Peter Wolodarski beskriver valet som demokratins högtidsstund” och citerar Wolodarskis ord: “Det är viktigt att hålla sig informerad, inte minst i valtider. Vi vill att alla ska kunna ta del av vår journalistik”.

Detta betyder att DN vill dig något. DN och krafterna bakom DN behöver dig. Du förväntas formera dig efter dessa intressen. Det förstår alla tänkande människor och det är nu fritt fram att läsa DN för att ta reda på exakt vad de vill att du ska tänka och tycka inför ditt val den 9:e september 2018.

Erbjudandet innebär att du måste skaffa ett konto. Det gör du genom att gå in på www.dn.se/snartval. Kontot är gratis och avslutas automatiskt den 10 september, lovar DN som är i behov av digitla prenumeranter för att överleva.

Text: NewsVoice

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Karl skriver: “jag skulle inte läsa om jag fick betalt “.
  – Nä, just det, vem vill bli hjärntvättad ? – Men det är klart att DN mest vänder sig till en allt mindre skara PK-läsare som de fortfarande kan lura.

 • @ Sture B 27 Aug, 2018 at 19:45,

  Ha-ha, det var bra skrivet…och sant. Fast jag håller med om att bojkotta DN.

 • Jag vill inte ta del av DN:s “nyheter” även om det skulle vara helt gratis året om. Det kostar på att läsa deras propaganda.

 • När jag ibland läser DN, vilket är rätt sällan, brukar jag tänk motsatsen till det den aktuella artikeln vill få fram.

 • Jag uppmanar alla att totalt bojkotta DN och dess agendajournalistik, som har målsättningen att förstöra Sverige och svenskarna.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *