Stort tack till alla läsare och annonsörer som nu säkrat verksamheten tom juni! / Redaktionen
100%

106.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 1/5 kl 14:30.

DN låser upp sajten fram till valet – Men var försiktig

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 27 augusti 2018
- NewsVoice redaktion
Peter Wolodarski is Breaking Bad - Montage: NewsVoice
Peter Wolodarski is Breaking Bad - Montage: NewsVoice
Peter Wolodarski is Breaking Bad – Montage: NewsVoice

NOTERAT. Nu kan du gratis läsa allt innehåll bakom betalväggen på DN.se fram till riksdagsvalet den 9:e september. ”Demokratin behöver oberoende journalistik som är tillgänglig för många”, skriver DN:s chefredaktör Peter Wolodarski. Det är bra, men var försiktig och läs som vanligt allt på DN med kritiska ögon.

DN skriver:

“DN:s chefredaktör Peter Wolodarski beskriver valet som demokratins högtidsstund” och citerar Wolodarskis ord: “Det är viktigt att hålla sig informerad, inte minst i valtider. Vi vill att alla ska kunna ta del av vår journalistik”.

Detta betyder att DN vill dig något. DN och krafterna bakom DN behöver dig. Du förväntas formera dig efter dessa intressen. Det förstår alla tänkande människor och det är nu fritt fram att läsa DN för att ta reda på exakt vad de vill att du ska tänka och tycka inför ditt val den 9:e september 2018.

Erbjudandet innebär att du måste skaffa ett konto. Det gör du genom att gå in på www.dn.se/snartval. Kontot är gratis och avslutas automatiskt den 10 september, lovar DN som är i behov av digitla prenumeranter för att överleva.

Text: NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq