DN låser upp sajten fram till valet – Men var försiktig

6
749
Peter Wolodarski is Breaking Bad - Montage: NewsVoice
Peter Wolodarski is Breaking Bad – Montage: NewsVoice

NOTERAT. Nu kan du gratis läsa allt innehåll bakom betalväggen på DN.se fram till riksdagsvalet den 9:e september. ”Demokratin behöver oberoende journalistik som är tillgänglig för många”, skriver DN:s chefredaktör Peter Wolodarski. Det är bra, men var försiktig och läs som vanligt allt på DN med kritiska ögon.

DN skriver:

”DN:s chefredaktör Peter Wolodarski beskriver valet som demokratins högtidsstund” och citerar Wolodarskis ord: ”Det är viktigt att hålla sig informerad, inte minst i valtider. Vi vill att alla ska kunna ta del av vår journalistik”.

Detta betyder att DN vill dig något. DN och krafterna bakom DN behöver dig. Du förväntas formera dig efter dessa intressen. Det förstår alla tänkande människor och det är nu fritt fram att läsa DN för att ta reda på exakt vad de vill att du ska tänka och tycka inför ditt val den 9:e september 2018.

Erbjudandet innebär att du måste skaffa ett konto. Det gör du genom att gå in på www.dn.se/snartval. Kontot är gratis och avslutas automatiskt den 10 september, lovar DN som är i behov av digitla prenumeranter för att överleva.

Text: NewsVoice

 • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
 • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

6 KOMMENTARER

 1. Jag uppmanar alla att totalt bojkotta DN och dess agendajournalistik, som har målsättningen att förstöra Sverige och svenskarna.

 2. När jag ibland läser DN, vilket är rätt sällan, brukar jag tänk motsatsen till det den aktuella artikeln vill få fram.

 3. Jag vill inte ta del av DN:s ”nyheter” även om det skulle vara helt gratis året om. Det kostar på att läsa deras propaganda.

 4. @ Sture B 27 Aug, 2018 at 19:45,

  Ha-ha, det var bra skrivet…och sant. Fast jag håller med om att bojkotta DN.

 5. Karl skriver: ”jag skulle inte läsa om jag fick betalt ”.
  – Nä, just det, vem vill bli hjärntvättad ? – Men det är klart att DN mest vänder sig till en allt mindre skara PK-läsare som de fortfarande kan lura.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här