Tommy Robinson utsattes för isolering, svält och avföring i brittiskt fängelse

4

Tucker Carlson från Fox News intervjuade högerjournalisten Tommy Robinson som sattes i brittiskt fängelse för att han rapporterat utanför en grooming-rättegång. Nu berättar han om fängelsevistelsen efter att han nyligen släppts.

I fängelset placerades han i isoleringscell med fönstren i marknivå nära fängelsets moské. Han tappade 18 kilo i vikt på grund av en svältkost och han kunde inte vädra under de heta sommardagarna eftersom fångar kastade in avföring och spottade på honom genom fönstren.

NewsVoice skrev tidigare om omständigheterna runt hans gripande. Bakgrunden är att Robinson rapporterat utanför en domstol i England vid en rättegång mot en grupp av muslimer som anklagats för sexuellt ofredande av barn. Bara några timmar senare var han gripen och satt i fängelse på rekordtid.

Robinson, många i allmänheten och hans advokat är extremt kritiska till hur han behandlats av brittiskt rättsväsende. Tommy Robinson blev frigiven den 1:a augusti 2018.

Text: NewsVoice

Relaterat

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

4 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Torbjörn Sassersson red.
Admin
10 augusti 2018 kl 07:12

TheRebel.media (Aug 9, 2018): They’re trying to send Tommy Robinson back to prison

“He’s supposed to be having a quiet vacation with his family. But he can’t. He’s had to go to the hospital twice, because of the physical abuse he suffered in prison.
They starved him. He lost 40 pounds in two months. He clearly has a form of post-traumatic stress, too, from being locked up in solitary confinement for so long, and being constantly threatened with violence from Muslim prison gangs.
You can see that just by watching the video of him when he was released. He’s not quite himself yet. But, he will get better. Even just being out of prison, and playing with his kids, will help him heal.

Tommy told me the bad news: they want to send him back to prison. Three weeks from now. On September 4th.”

https://www.therebel.media/save_tommy_robinson_again

Mvh Skogåsbon
Mvh Skogåsbon
Gäst
5 augusti 2018 kl 11:46

Ja, det är verkligen en otäck utveckling i västvärlden.

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
4 augusti 2018 kl 15:42

Ja så ser det tyvärr ut när muslimer effektivt har lyckats infiltrera i princip överallt. Detta är bara en försmak av vad som kommer att ske innan de är i majoritet. Och sanna mina ord, det dröjer inte länge i Sverige förrän vi är där.

Hurra för mångkulturism! Tack alla landsförrädare!

Sture B
Sture B
Gäst
4 augusti 2018 kl 09:18

Snart i en domstol nära dig.