Tommy Robinson utsattes för isolering, svält och avföring i brittiskt fängelse

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 4 augusti 2018
- NewsVoice redaktion
Tommy Robinson intervjuad av Tucker Carlson Fox News 3 aug 2018

Tucker Carlson från Fox News intervjuade högerjournalisten Tommy Robinson som sattes i brittiskt fängelse för att han rapporterat utanför en grooming-rättegång. Nu berättar han om fängelsevistelsen efter att han nyligen släppts.

I fängelset placerades han i isoleringscell med fönstren i marknivå nära fängelsets moské. Han tappade 18 kilo i vikt på grund av en svältkost och han kunde inte vädra under de heta sommardagarna eftersom fångar kastade in avföring och spottade på honom genom fönstren.

NewsVoice skrev tidigare om omständigheterna runt hans gripande. Bakgrunden är att Robinson rapporterat utanför en domstol i England vid en rättegång mot en grupp av muslimer som anklagats för sexuellt ofredande av barn. Bara några timmar senare var han gripen och satt i fängelse på rekordtid.

Robinson, många i allmänheten och hans advokat är extremt kritiska till hur han behandlats av brittiskt rättsväsende. Tommy Robinson blev frigiven den 1:a augusti 2018.

Text: NewsVoice

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • TheRebel.media (Aug 9, 2018): They’re trying to send Tommy Robinson back to prison

  “He’s supposed to be having a quiet vacation with his family. But he can’t. He’s had to go to the hospital twice, because of the physical abuse he suffered in prison.
  They starved him. He lost 40 pounds in two months. He clearly has a form of post-traumatic stress, too, from being locked up in solitary confinement for so long, and being constantly threatened with violence from Muslim prison gangs.
  You can see that just by watching the video of him when he was released. He’s not quite himself yet. But, he will get better. Even just being out of prison, and playing with his kids, will help him heal.

  Tommy told me the bad news: they want to send him back to prison. Three weeks from now. On September 4th.”

  https://www.therebel.media/save_tommy_robinson_again

 • Ja så ser det tyvärr ut när muslimer effektivt har lyckats infiltrera i princip överallt. Detta är bara en försmak av vad som kommer att ske innan de är i majoritet. Och sanna mina ord, det dröjer inte länge i Sverige förrän vi är där.

  Hurra för mångkulturism! Tack alla landsförrädare!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *