Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Jan Norberg kommenterar “den globala klimathysterin”

Jan Norberg, selfie 2021-08-25 Jan Norberg är pensionerad konsult med en bakgrund inom svensk industri. Han är sedan några år bosatt i Portugal. Jan är en engagerad samhällsdebattör. Se lista på alla Norbergs artiklar.
publicerad 29 oktober 2018
- Jan Norberg

KLIMATDEBATT. Efter Erik Wiklunds mycket träffsäkra beskrivning av var besluten om många frågor egentligen tas började jag intressera mig för om det går att se på vilka områden NWO och alla dess lobbyorganisationer använder sin kraft för att kunna fatta de för världen så viktiga besluten som gör det möjligt för dem att få oss alla att genom rädsla agera för att ge globalisterna fritt spelrum.

Den globala klimathysterin har nu fått ett fast grepp om en klar majoritet utan att på ett enda sätt kunna styrka sina påståenden. FN:s organisation IPCC, normalt kallad FN:s klimatpanel, visar sig ha satt i system att medelst ren och skär skräckpropaganda få oss så skrämda att globalisterna kan få mer utrymme för att göra affärer runt om i världen, självklart under förevändning att det skulle reducera världens koldioxidutsläpp.

FN är inget annat än ett forum för globalisternas agenda att svindla hela världens alla folk, inkl politiker. Under FN finns en lång rad olika organisationer där FN är helt beroende av olika ekonomiska givare, samtliga företrädare för olika globalistorganisationer. Det som förvånar är hur dessa korrupta organisationer kan ha media så fast i sin hand. Det går inte att dra någon annan slutsats än att dessa globala lobbyorganisationer via ägande av mediekanaler kan kontrollera rapporteringen från tex FN.

I Sverige där vi har en skattefinansierad mediajätte (SVT/SR), där kan väl inte dessa globalister äga andelar, kanske någon frågar sig. De behöver inte köpa in sig i form av direkt ägande i SVT/SR eftersom denna gigantiska mediajätte styrs av svenska politiker som själva tillsätter ledarskiktet och via de tilldelade ekonomiska medlen SVT/SR begär, och i gengäld kan politikerna räkna med regeringslojal rapportering.

Den politiska korrektheten och värdegrundens inhamrade budskap gör att globalisterna inte behöver bry sig om ett aktivt ägarinflytande. De har ju lojaliteten ändå. Att alla andra media-outlets inom MSM följer strömmen beror till stor del på att SVT/SR sätter standarden för vad som skall gälla i branschen.

The Great Global Warming Swindle är därför bara ett exempel av en lång rad där jordens befolkning via manipulationer styrs i en riktning som ensidigt gynnar globalisternas agenda.

Text: Jan Norberg

Relaterat

KUSI News: How the Global Warming Scare Began


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq