KLIMATDEBATT. Efter Erik Wiklunds mycket träffsäkra beskrivning av var besluten om många frågor egentligen tas började jag intressera mig för om det går att se på vilka områden NWO och alla dess lobbyorganisationer använder sin kraft för att kunna fatta de för världen så viktiga besluten som gör det möjligt för dem att få oss alla att genom rädsla agera för att ge globalisterna fritt spelrum.

Den globala klimathysterin har nu fått ett fast grepp om en klar majoritet utan att på ett enda sätt kunna styrka sina påståenden. FN:s organisation IPCC, normalt kallad FN:s klimatpanel, visar sig ha satt i system att medelst ren och skär skräckpropaganda få oss så skrämda att globalisterna kan få mer utrymme för att göra affärer runt om i världen, självklart under förevändning att det skulle reducera världens koldioxidutsläpp.

FN är inget annat än ett forum för globalisternas agenda att svindla hela världens alla folk, inkl politiker. Under FN finns en lång rad olika organisationer där FN är helt beroende av olika ekonomiska givare, samtliga företrädare för olika globalistorganisationer. Det som förvånar är hur dessa korrupta organisationer kan ha media så fast i sin hand. Det går inte att dra någon annan slutsats än att dessa globala lobbyorganisationer via ägande av mediekanaler kan kontrollera rapporteringen från tex FN.

I Sverige där vi har en skattefinansierad mediajätte (SVT/SR), där kan väl inte dessa globalister äga andelar, kanske någon frågar sig. De behöver inte köpa in sig i form av direkt ägande i SVT/SR eftersom denna gigantiska mediajätte styrs av svenska politiker som själva tillsätter ledarskiktet och via de tilldelade ekonomiska medlen SVT/SR begär, och i gengäld kan politikerna räkna med regeringslojal rapportering.

Den politiska korrektheten och värdegrundens inhamrade budskap gör att globalisterna inte behöver bry sig om ett aktivt ägarinflytande. De har ju lojaliteten ändå. Att alla andra media-outlets inom MSM följer strömmen beror till stor del på att SVT/SR sätter standarden för vad som skall gälla i branschen.

The Great Global Warming Swindle är därför bara ett exempel av en lång rad där jordens befolkning via manipulationer styrs i en riktning som ensidigt gynnar globalisternas agenda.

Text: Jan Norberg

Relaterat

KUSI News: How the Global Warming Scare Began


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
22 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
UlrikD
Ulrik
29 oktober 2018 kl 08:55

Här är ett bra exempel på hur SVT följer en uppgjord agenda https://www.youtube.com/watch?v=En4_WGhmIz8

Sture B
Sture B
Gäst
29 oktober 2018 kl 09:29

Sen pumpar ju även statliga Pravda på med en massa orwellska hittepå symptom som “klimatångest” eller smetar negativa epitet a la “klimatförnekare” och de ska väl då gå hand i hand med “förintelseförnekarna”, eftersom en förnekare sällan kommer ensam. Har man grav IQ/PK-relaterad klimatångest kan man själv välja att sluta tillföra utandnings-koldioxid till atmosfären, så kan vi förnekare fortsätta i vår vardag med kortare köer och en utraderad bostadsbrist.

Ulf Claréus
Reply to  Sture B
29 oktober 2018 kl 09:51

Bra Sture B. Kan tillägga att jag för sisådär en halv timme sedan (2018.10.29.08.00 (ungefär)) på P1 hörde att universitet och högskolor har ålagts att minska sina CO2-utsläpp till hälften. Genom att bl a minska sin resor, påstod radiolan(?).
Vah! Det är väl knappast studenterna som är ute och reser (bokstavligt, alltså). Då måste det vara lärare, professorer och den administrativa flocken, som reser mycket på allehanda konferenser världen över. Jag tänkte först som du, men inte kan man väl mena att halva universitetsvärldens befolkning skall sluta andas. Hur skall uttagningen gå till? Frågorna hopar sig, så bäst jag avslutar det här nu när ……… .

Sture B
Sture B
Gäst
Reply to  Ulf Claréus
29 oktober 2018 kl 10:33

När vetenskapens s.k. högborg pushar för en ovetenskaplig agenda visar det att högskolan endast är hjärntvätt på en högre nivå. SVT/Pravda hade igår en artikel där 20 000 st franska högskolefår inte nöjde sig med att bara cykla utan de skulle även vägra karriär i “klimatförstörande verksamheter”. Det mentala klimatet tycks vara värre däran än atmosfären och bra mycket tommare eller så var det som vanligt fake-news.

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
Reply to  Sture B
29 oktober 2018 kl 10:32

Ha-ha Sture, bra där!

För de som gått på klimatalarmisternas skrämselpropaganda avseende exempelvis koldioxidutsläppens påverkan på klimatet och verkligen vill göra något åt saken så kommer här ytterligare några tips:

– Om du har bil, skrota den. Om du bara säljer den kommer någon annan ägare att fortsätta släppa ut den förhatliga koldioxiden.
– Ersätt inte din bensin- eller dieseldriva med en elbil, då denna genererar ännu mera koldoixidutsläpp.
– Sluta flyga.
– Sluta använda kolsyrad dryck.
– Kräv upplysning om koldoixidavtryck på allt du köper.
– Tjuvplantera divere växtlighet vart än du kan komma åt (då dessa älskar koldoixid).
– Ladda din padda och mobiltelefon med egna solcellspaneler.
– Har du motorbåt, skrota den, eller använd den som gäststuga på tomten. Skaffa en roddbåt i stället.
– Ät rå föda som inte kräver uppvärmning.
– Köp bara närodlad mat eller odla själv.
– För logg på din koldioxidbalastning i hopp om att i framtiden bli premierad för dina åtgärder.

Sture B
Sture B
Gäst
Reply to  Öystein Rönne
29 oktober 2018 kl 10:41

Globalisternas våta dröm är en sönderbeskattad/chippad/fullvaccinerad-slavbefolkning som lever i totalövervakade megastäder utan möjlighet att med eget fordon fly helvetet.

Ingemar Wärnström
Ingemar Wärnström
Gäst
29 oktober 2018 kl 11:33

Kan det kanske vara så att vi har allt detta för att vi är så korkade att vi ännu inte förstår att världen (hela universum) inte är död materia utan en levande organism, som i alla vseenden är självreglerande!
Det vi upplever nu är universums försynta påpekande att om vi inte skärper oss, så blir bara absurditeterna ännu större.
Kanske är lösningen att vi slutar att betrakta univerums tillkomst som resultatet av en Big Bang.
Hur skulle den kunna vara det? Tomrummet exploderar och skapar allt?
Ingen materia existerar, vilket bl a Einstein har informerat oss om.
Om universums urtillstånd är medvetande, vilket är enda möjligheten eftersom det inte går att skapa medvetande, så innebär det att detta medvetande skapade all “materia”, och att världen är en skapad och medveten organism.
Dagens värld är inte ett resultat av evolutionen, den är en intelligent skapelse!
Man behöver faktiskt inte vara religiös för att tro det, för det lär vara enda möjligheten.
Och någon svart materia eller några svarta hål finns inte. Men dom som vill få bort oss från en intelligens bakom skapelsen, för att kunna fortsätta att styra världen, vill få oss att tro det.
Vi behöver en ny världsbild, grundad på medvetandet, inte på materian som ju inte finns!
Har skrivit om detta i min bok Långsamt vaknar vi upp. . . och på http://www.rusworldpeace.org

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
29 oktober 2018 kl 13:01

Man får onekligen den känslan/övertygelsen!

Vi lever i en intressant tidsera!….

Birgitta
Birgitta
Gäst
29 oktober 2018 kl 22:34

Bra artikel! Det finns en hemsida med flera andra liknande filmer vid sidan av de som nämns i artikeln:
“Censored Global Warming Videos. WARNING! Global Warming Alarmists do not want you to watch these videos.” http://www.populartechnology.net/2008/01/censored-global-warming-videos.html

I Erik Wiklunds artikel, som omnämns ovan av Jan, nämner Erik bl a Hollywoods negativa inflytande på människor, vilket Jan går i polemik mot. Hollywood gör inte filmer bara för skojs skull utan deras filmer har olika djupt inbäddade agendor för såväl stora som små. Hollywood satsar t ex stora pengar i katastroffilmer i olika genrer i allmänhet och i klimat(hots)filmer i synnerhet för att hålla den breda massan i ständig rädsla. Filmerna levererar budskap för att gynna olika politiska mål och för att tämja allmänhetens aptit i olika riktningar.

Tomas Axelsson har skrivit en intressant debattartikel om “Klimatförändringar på vita duken – passiviserande underhållning eller mobilisering? En argumentation för publikstudier om film och föreställningar om jordens framtid”. I artikeln diskuterar han bl a om varför den påkostade filmen Waterworld floppade helt i mitten av 1990-talet. Efter att Hollywood laddat om kom, tio år senare, publiksuccén The Day After Tomorrow som visar en “spektakulärt uppspeedad klimatförändring på några få dygn”. Axelsson konstaterar följande: “Vid en jämförelse har The Day After Tomorrow skapat en rakt motsatt apokalyps jämfört med Waterworld; nedisning och fimbulvinter istället för värmechock och översvämning.” Här framställs även vetenskapsmän som stora hjältar. http://www.nordicom.gu.se/sites/default/files/kapitel-pdf/326_axelson.pdf

Zoe Druick, filmhistoriker, har bl a forskat i filmproduktionens formativa år på 1920- och 1930-talet. Under åren 1928-1937 bedrev ”The International Cinematograph Institute” en politisk filmverksamhet. Institutet var affilierad med League of Nations som var föregångare till dagens FN. https://www.jstor.org/stable/24408070?seq=1#page_scan_tab_contents

Unesco, som är en av FN:s starkaste (maffialiknande) underorganisationer, bedriver en stor verksamhet inriktad på undervisning om ”climate change” för skolbarn. En sökning på ”climate change education unesco classroom” ger närmare 3 miljoner träffar.

Visst är det så som Jan säger att ”manipulationer styrs i en riktning som ensidigt gynnar globalisternas agenda”. Med tanke på den hårdföra indoktrineringen av barnen (bl a med hjälp av barnkonventionen) så tänker jag på talesättet ”det ska böjas i tid som krokigt ska bli”.

Savalle
Savalle
Gäst
Reply to  Birgitta
30 oktober 2018 kl 08:12

“Give me four years to teach the children and the seed I have sown will never be uprooted.”
Vladimir Lenin

https://www.brainyquote.com/quotes/vladimir_lenin_153238

Sture B
Sture B
Gäst
Reply to  Savalle
30 oktober 2018 kl 19:56

“Give me the child for the first seven years and I’ll give you the man.”

Jesuit maxim

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
Gäst
30 oktober 2018 kl 00:27

Nu riktar sig klimatbedragarnas skrämsel i huvudsak mot s k västvärldens nationer. Lika framgångsrika med skrämseln är man inte i BRICS-länderna eller 3:e världen. De lever redan i eller har nyss levt i diktatur, så de genomskådar omedelbart indoktrinering när de möter den. För att ta hand om detta problem, så genomförde klimatbedragarna s k Parisöverenskommelsen, som syftar till att placera “klimatinvesteringar”, vilka alltså blir lätta att korrumpera för därvarande eliter, och för att de skall ställa sig på klimatbedrägeriets sida, utan att knota. Annars inga pengar till de personliga fickorna. Men även de globala storbolagen får goda tillfällen att roffa åt sig ur dessa klimatinvesteringar.

Nu finns det motstånd. USA kommer inte som Obama utlovade att skicka biljonvis dollars till bedrägliga investeringar. Ryssar och kineser väljer att erbjuda äkta infrastrukturinvesteringar via NDB, vilka utförs främst av kinesiska storbolag (kinesisk personal), vilket förhindrar masskorruption samt ger Kina stort inflytande i berörda länder på bekostnad av USA:s. Alltså bröt USA med Parisöverenskommelsen. Det är således enbart drygt en miljard människor som tror på klimatbedrägeriet, medan resten antingen gör motstånd eller struntar i vad den “vita” världen håller på med, då de ser att vädret är som vanligt vid varje årstid.

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
Gäst
30 oktober 2018 kl 00:44

Nu inser jag plötsligt varför rapporten beskyller NewsVoice för att ha ryska kontakter. Skall vi gissa att det beror på direktlänkningarna för delning mot VK resp Telegram? Här kan ju inte censursamhället i EU resp Sverige lika lätt stänga publiceringar. Det blir också svårare att hålla igång drev via nämnda ( jag såg ett försök för ca 1 år sedan som direkt kopplades bort av VK administration).

Jag uppmanar dock NewsVoice ledning att inte vika sig, för visst kan det tänkas komma antydningar om det olämpliga i att ha delningslänkar till Vk resp Telegram? Eller hur?

Sådant som delas via FB, Twitter, YouTube etc kan globalisterna lätt kontrollera och angripa via drev initierade av åsiktsterrorister eller egna trollfabriker. Där de angripna inte tillåts försvara sig. Numera är det ändå vanligare att “fel” åsikter leder till oförklarliga störningar, att publiceringar inte syns offentligt så som kontohavaren tror, resp att konton utan anledning bara tvärstängs.

Erik Wiklund
Erik Wiklund
Gäst
30 oktober 2018 kl 07:48

– Ja Jan, hur ser trådarna ut, alltså elitens kanaler ner i deras hierarki till de underliggande samhälls-makt-skikten? Jag har också frågat mig – Hur fungerar de människor som arbetar inom massmedia och inom andra PK-institutioner – hur har dom det egentligen med sina samveten, för dom måste väl ha lite grand intelligens kvar och borde ha förstått att den rådande politiken är både destruktiv och förrädisk.

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
30 oktober 2018 kl 15:07

Håller med dig Erik till 100%. De journalister som i dag verkar i MSM borde ställa sig frågan: är detta reportage eller denna kommentar i syfte att få folket att förstå hur allt hänger ihop?.

Självklart kan de flesta journalisterna inte vara ärliga, då de riskerar att omplaceras till arbetsuppgifter som är av sekundär journalistisk betydelse.

Detta är säkert en av orsakerna till att man idag inte har så stor skara av fasta journalister, utan låter de flesta jobba på frilansbasis. På så vis kan man på ett effektivt sätt styra den politiskt korrekta uppfattningen dit man vill.

Journalisternas samvete står i korrelation till den egna försörjningen. Detta faktum utnyttjar makteliten och bidrar därför till att de har mer eller mindre total kontroll över vad de i MSM “tongivande” journalisterna skriver.

Allt är såklart snyggt kamouflerat i det som brukar kallas för “politiskt korrekt” eller “rätt värdegrund”.

Bl.a. häri ligger det stora bedrägeriet som drabbar den egna befolkningen.

Erik Wiklund
Erik Wiklund
Gäst
30 oktober 2018 kl 16:08

– Ja, helt rätt Öystein, detta som du skriver är sorgligt men nog sant. Om man tittar lite djupare på journalistiken så framstår ju MSM som en lömsk och falsk propaganda-byrå som har som sin främsta uppgift att vidarebefordra elitens lögner och därmed vilseleda folket.

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
Reply to  Jan Norberg
30 oktober 2018 kl 18:27

Ja Jan, du har nog alldeles rätt där. För oss som har genomskådat bedrägeriet skall det bli synnerligen intressant att se hur den Svenska framtiden utvecklar sig och hur journalisterna i MSM kommer att förhålla sig till sitt kall.

Peter Grafström
Peter Grafström
Gäst
31 oktober 2018 kl 02:21

https://jennifermarohasy.com/2018/05/university-professor-sacked-telling-truth/
Australiske professorn Peter Ridd fick sparken för att han tordes kritisera missledande info om korallrev. Han recenserade en alarmistisk artikel om minskande korallrev och ställde den kritiska frågan varför dom inte nämnde att revet ifråga växte cirka 10% snabbare än det gjorde på 40-talet.
James Cook universitetet kunde ha tagit tillfället i akt och använt texten som utgångspunkt för en ytterst behövlig diskussion om riktlinjer, finansiering och den vetenskapliga metodens avgörande betydelse.
I stället blev Peter först censurerad av Universitetet – och nu har han blivit avskedad.

Jennifer Marohasy arbetar med regnprognoser medelst artificiell intelligens algoritmer där tillförlitlig statistik är av vikt.
Följande dokument sammanfattar de ändringar och raderingar av officiell data som används för att överdriva med en faktor tio temperaturändringar under ett sekel i Australien.
http://jennifermarohasy.com/wp-content/uploads/2014/06/Marohasy_Abbot_Stewart_Jensen_2014_06_25_Final.pdf

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
Reply to  Peter Grafström
31 oktober 2018 kl 07:00

Intressant Peter. Tack!