Grundaren av “Veterans For Child Rescue” fick sitt Instagramkonto stängt

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 15 januari 2019
- Torbjörn Sassersson
Craig Sawyer 13 jan 2019, eget arbete

DEBATT. Vad för slags krafter eller attityder tar ner privata sociala mediekanaler som verkar för våra barns säkerhet? Det undrar krigsveteranen Craig Sawyer som startade en rörelse (V4CR) för att komma åt trafficking och organiserad pedofili i USA. Nu meddelar Sawyer att Instagram stänger ner hans konton utan grund.

Craig Sawyer hade ett Instagramkonto med knappt 50,000 följare. Han är något osäker på hur kontot kunde raderas, men när han startade ett nytt konto och började försöka återsamla sina följare upptäckte han att någon annan startat ett falskt Instagramkonto i hans namn.

Han anmälde det falska kontot till Instagram varpå Instagram istället raderade hans nya äkta konto!

Instagrams support svarade med att han inte kan anmäla ett falskt konto utan att först identifiera sig varpå Sawyer många gånger identifierade sig med giltigt körkort och pass. Instagrams respons blev konstant tystnad.

En kommentar efter videon lyder:

“If you was pushing transgender children they would looooove you”.

Kan det ligga någon sanning i det? Styrs Instagram och andra sociala kanaler av gränsöverskridande och ideologiskt drivna liberaler utan förmåga till empati eller förnuft? Sawyer ställer denna typ av frågor i sin video och han skräder inte sina ord i kritiken.

“Silicon Valley got a severe crisis in their culture. There is a sick, demonic, satanic and diabolical culture that has infested Silicon Valley and Big Tech…”

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice

Relaterat

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq