Grundaren av “Veterans For Child Rescue” fick sitt Instagramkonto stängt

4
76

DEBATT. Vad för slags krafter eller attityder tar ner privata sociala mediekanaler som verkar för våra barns säkerhet? Det undrar krigsveteranen Craig Sawyer som startade en rörelse (V4CR) för att komma åt trafficking och organiserad pedofili i USA. Nu meddelar Sawyer att Instagram stänger ner hans konton utan grund.

Craig Sawyer hade ett Instagramkonto med knappt 50,000 följare. Han är något osäker på hur kontot kunde raderas, men när han startade ett nytt konto och började försöka återsamla sina följare upptäckte han att någon annan startat ett falskt Instagramkonto i hans namn.

Han anmälde det falska kontot till Instagram varpå Instagram istället raderade hans nya äkta konto!

Instagrams support svarade med att han inte kan anmäla ett falskt konto utan att först identifiera sig varpå Sawyer många gånger identifierade sig med giltigt körkort och pass. Instagrams respons blev konstant tystnad.

En kommentar efter videon lyder:

“If you was pushing transgender children they would looooove you”.

Kan det ligga någon sanning i det? Styrs Instagram och andra sociala kanaler av gränsöverskridande och ideologiskt drivna liberaler utan förmåga till empati eller förnuft? Sawyer ställer denna typ av frågor i sin video och han skräder inte sina ord i kritiken.

“Silicon Valley got a severe crisis in their culture. There is a sick, demonic, satanic and diabolical culture that has infested Silicon Valley and Big Tech…”

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice

Relaterat

  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
0 0 rösta
Artikelbetyg
Prenumerera
Notify of
guest
4 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Jan Andersson
Jan Andersson
Gäst
2 år sedan

En sjuk värld!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anders Wiman
Gäst
2 år sedan

Det uppenbara är ju att Instagram har del av inkomsten som trafficing och pedofili inbringar,
eller kanske leder de “rörelserna”???

Sture B
Sture B
Gäst
2 år sedan

Man dömer människor, företag och stater efter deras handlingar och här blir det då rätt självförklarande.

Patrik
Gäst
2 år sedan

Verkar som att världen är på väg att kraftigt förändras, till det bättre. Alla nedstängningar är bara sista lönlösa försöken att tysta sanningen.

Det verkar som att patrioter inom systemet äntligen har rätt personer på rätt plats för att med militären, specialstyrkor, FBI, CIA o.s.v. arrestera och åtala och fängsla alla korrupta eliter.

Dessutom är oerhört många medborgare medvetna om korruptionen bland eliten. Förtroendet för ledare och media är inte alls som förr. Förändringen är här och vi alla är del av den.