Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

17%

17.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Enkla och flexibla fraktlösningar

publicerad 26 januari 2019
- Extern skribent
Containership - Foto: Julius Silver, Pexels-licens (free use)

Billigtpaket.se erbjuder flexibla fraktösningar - Crestock.com

Det framgångsrika och kanske framförallt inspirerande företagandet handlar om att ha så mycket fokus som möjligt på kärnverksamheten. När man kan allokera så många som möjligt av sina tillgängliga resurser till sina värdeskapande områden, så kan man ofta se det när resultaten görs upp.

Bild: Containership – Foto: Julius Silver, Pexels-licens (free use)

Dessutom får man ofta positiva sidoeffekter i form av ökat engagemang hos medarbetarna, samt nöjda och glada kunder. Kort sagt bör man delegera ut så mycket som möjligt av sådant som man inte är bra på eller sådant som bara är ett nödvändigt ont.

Alltid billiga och flexibla fraktlösningar

Ett exempel på ett område som oftast är ett nödvändigt ont, är hantering av frakt och logistik. Större fasta avtal med någon av de stora aktörerna kan ibland ge prismässiga fördelar, men samtidigt kan man ibland riskera att vara bunden till fyrkantiga lösningar, som i vissa fall inte är tillräckligt flexibla.

För den moderna företagaren finns det numera en smart och innovativ lösning som kan rekommenderas, nämligen tjänsten Billigtpaket.se. Den smidiga lösningen och verktyget som Billigtpaket.se erbjuder, fungerar oavsett om du har behov av att skicka vanliga paket, viktiga dokument eller kanske en hel pall eller container.

Tjänsten skapar med andra ord stor flexibilitet, och låter dig samtidigt jämföra bästa priser. På ett smidigt sätt kan du därefter boka din leverans direkt via portalen.

Samarbete med marknadens största aktörer

Billigtpaket.se jämför erbjudanden och priser från marknadsledande aktörer såsom Schenker, FedEx, DHL, Bussgods, Ups och Postnord. Var och en av dem erbjuder sina respektive fördelar och specialistkompetenser.


Genom att alltid välja den mest optimala lösningen för den specifika försändelsen, får man både låga priser och maximal flexibilitet, och detta oavsett om man har behov av leveranser som är dörr till dörr, ombud till ombud, ombud till dörr eller terminal till terminal.


Tjänsten har en score på hela 9,3 av 10 hos trustpilot, som samlar kunders upplevelser av olika tjänster och webbutiker. Genom att använda smarta tjänster som denna, kan du som företagare fokusera på det du brinner för, och som skapar växt och vinster.


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq