Löfven och Macron tar till samma psykologiska projektioner för att hantera väljarna

publicerad 10 mars 2019
- Harriet Larsson
Stefan Löfven köper varmkorv i Socialdemokraternas valfilm 2018. Källa: Socialdemokraterna
Stefan Löfven intervjuas av SVT - Foto: Ingemar Ljungqvist
Stefan Löfven intervjuas av SVT – Foto: Ingemar Ljungqvist

Harriet LarssonDEBATT. Påhittade nazister och gynnade islamister utgör Macrons och Löfvens försvarsmekanism. Likheten är slående mellan Frankrikes president Macron och Löfven. Båda tar till ett vanligt fenomen i historien, nämligen projektion, när folkets vrede blir för stor.

Text: Harriet Larsson, Harriets Blogg

“Projektion, en term som används inom psykologin för att beskriva en försvarsmekanism som en person begagnar sig av då den inte vill eller kan kännas vid sina egna svagheter tillskriver andra personer eller sin omgivning dessa egenskaper för att försvara sin självbild.” – Wikipedia

Båda dessa globala herrar stryker islams fundamentalister medhårs och beskyller Gula Västarna, nationalister och påhittade fascister för en ökade antisemitism i Europa. Nu har Macron begivit sig ut på en folklig turné, gympasalar, fängelser, ingen plats är för liten för ett besök av presidenten. Ilskan är nu för stor främst hos landsbygdens folk, som måste dämpas av Rotschilds retoriska underbarn.

Löfven har inte samma finess i lögnens labyrint, men han domderar i sin klumpighet och beskyller nationalister och populister för allt ont, en strategi som får hans handplockade generaldirektörer och överintendenter i statliga verk och myndigheter att låta som upprepande papegojor.

ArcanumSkolan 2024

Senast var det överintendent Ingrid Lamfors från ”Folk och Försvar” som repeterade Löfvens haranger, efter att Novus hade presenterat sin undersökning om inställning till demokratin, där 3 av 5 ansåg att demokratin hade förtunnats och att endast 9% ansåg sig delaktiga.

Överintendenten klämmer ur sig att det beror på individualisering, främlingsfientlighet och förintelseförnekare. Bor vi på samma planet, undrar jag?

Ingen skugga får falla över massmigrationen och islamiseringen i dess fotspår. Det är islams Koranläsande muslimer som står för majoriteten av judeförföljelsen i nutid, precis som i forntid, inte en handfull nazister, som allt elände nu projiceras på.

Samma insikt finns hos både Macron och Löfven, att muslimer är en alltför viktig väljargrupp, som inte får förtörnas, oavsett hur de tolkar Koranens budskap, säkrast är att stryka dem medhårs inför Europaparlamentsvalet i maj.

Tyvärr bojkottas forskare och författare som inte sjunger postmoderna lovsånger. “Upplysningens anda hotas av relativism och postmodern kunskapssyn”, är budskapet från Yaron Brook, israelisk/amerikansk författare.

”Migrationen är ett storskaligt experiment från främmande kultursfärer, som inte går att assimilera”, menar Douglas Murray i boken ”The Strange Death of Europé: Immigration, Identity, Isalm.”

Sociolog Oliver Galland i Frankrike hävdar att radikalisering av unga muslimer beror på islam och inte på socioekonomiska villkor, han drog dessa slutsatser efter en studie av 7000 gymnasieelever. Övertygelsen hos muslimska elever var att islam var den enda rätta religionen och deras höga tolerans för våld starkt bidrog till desintegration.

Migrantforskaren, professor Ruud Koopman från Nederländerna har kommit till samma slutsats, som återfinns i tidningen Dokument: “…Inget västerländsk samhälle har lyckas integrera muslimer, eftersom islam inte låter sig förenas med demokrati och västerländska samhällen…”

Inga avtryck gjordes av DN:s reportage serie: “Vem vinner på invandringen och vem förlorar” under april 2016 hos Löfven och hans ministrar, där tre av världens främsta migrantforskare, som Georg Borjas, Jennifer Hunt och Timothy Hatton intervjuvades.

Statsvetaren, forskaren Samuel Huntingtons slutsatser i boken ”The Class of civilisation” kanske är svartlistad? Eftersom hans konklusion lyder, att överallt där islam delar gräns med annan civilisation uppstår kamp och kollision. De använder västvärlden som projektionsyta för sitt lands tillkortakommanden. De reaktionära ideologierna har fått ny geografi.

Troligen är det endast Mattias Gardell och Jerzy Sarnecki med alster från Mucf och Palmecentret som har statsministerns öra.

Tydligen har det gått både Löfven och överindentenden på ”Forum för levande historia” helt förbi att majoriteten av väljarna enligt flera undersökningar av Sifo, Demoskop och Som-institutet önskar tiggeriförbud, förbud mot böneutrop och anser att invandringen är för stor, till vad landet klarar av. För att inte tala om 1,13 miljoner röster som Jökarna direkt slängde i papperskorgen under sitt kuttrasju.

Makthavarna gör tvärtom i sitt lyssnarskap, deras strävan att tillfredsställa minoriteter både i förorten och i riksdagen har högsta prioritet i deras politik, än vad majoriteten av värdlandets medborgare önskar. Jökarnas marineringen i identitetspolitik är mycket stark och kan utgöra en orsak, utöver Annie Lööfs medmänsklighet, som har kopplingar till Bilderberggruppens och Trilaterala kommissionens önskemål om upplösning av nationalstaten.

Jag tvingas tyvärr konstatera att grundlagens största skämt är att all offentlig makt utgår från folket…

Harriet Larsson

Källor

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Bra artikel, men grundlagen gäller om att all offentlig makt utgår från folket en gång var 4:e år.

  Det är bara det att medier och politiker ljuger storvulet och samstämmigt dygnet runt för folket och att folket därför hallucinerar om verkligheten i en masshysteri.

  I ledarskapspsykologi har jag själv varit försökskanin och hallucinerat p.g.a. sådan massiv påverkan. Där blev jag fullt medveten om den otroliga kraften i hjärnförsmutsning. En skrämmande upplevelse, men otroligt upplysande.

  Jag inser numera vikten av att inte ta del av dyngspridningen generellt sett. Det är nämligen inte informationens kvalitet som avgör vad hjärnan beslutar är korrekt, men mängden.

  Alltså. Se upp vad ni betraktar och i vilka mängder!
  https://peacecompassionunderstanding.wordpress.com/2019/02/07/satirical-pigs-list-of-why-you-might-love-msm-manure-alternative-media-manure/

 • Läkemedel som utgår från naturens skafferi är jag mycket positiv till, eftersom de oftast är biverkningsfria. Tyvärr är läkarna alltför trogna till Big Pharmas syntetiska skafferi, vilket kan bero på att läkemedelsbolagen ansvarar/finansierar en stor del av deras fortbildning, konferenser och tom. mutor. Newsvoice har förtjänstfullt publicerat 2 kapitel ur boken “Piller och Profit” ev J Virpanen en fd VD för ett värlsomspännande läkemedelsbolag. Likgiltighet och även hets/förföljelse mot naturläkemel kan bero på att de är svåra att ta patent på och då faller intresset. På min blogg http://word.harrietsblogg.se har jag skrivit ca 40 inlägg under kategori “Vård”. I morgon 11/3 kommer ytterligare ett om “Valfri vård”, tyvärr blir valfriheten blir allt mindre. Både skolmedicin och alternativ behövs främst inom medicinering är min åsikt. Tyvärr har jag också under yrkesåren sett många charlataner inom alternativ vård, som med verkningslösa behandlingar utnyttjar människors förtvivlan över svåra, obotliga sjukdomar/skador, som t.ex.cancer och förlamningar efter avbrutna ryggar.
  Att det är den globala finanseliten som både är producenter av krigsindustrin och samtidigt migrationsdirigent till väst är för mig riktigt. Massmigrationen från främmande kulturer går på tvärs mot vår egen utgör endast ett medel för att söndra/härska och splittra nationalstaten inför mer federalism mot ett globalt NWO. Men jag ser detta levande “medel” som ett stort problem, förövarna till våldtäktstatistiken talar sitt tydliga språk, liksom bedrägerier, rån, mord, där överrepresentation ständigt råder av utomeuropeiska brottslingar, trots att både polis och MSM:s trägna försök att dölja etnicitet.

 • Både Harriet och Maj har poänger i det de skriver,klokt skrivit av båda. Det viktigaste är att vara vaksam vilka projektioner man själv gör och vari projektionen har sitt ursprung.

 • Massinvandringen ser jag som ett verktyg till att plåga befolkningarna i länder som har en dräglig levnadsstandard för större delen av befolkningen. Därtill kommer alla lögner om miljöförstöring och att koldioxid ska orsaka klimatförändringar.
  Media ägs av storfinansen och angriper därför inte de verkliga miss-
  dådarna.

  Jag upplever inte att muslimer håller på att ta över Sverige. Jag ser naturligtvis fler invandare i samhället och som åker med bussen jag kör. Många kvinnor med slöja och tunna kjolar över långbyxorna. Det är ont om bussförare så jag får fler invandrade kolleger. Jag trodde en av dem var muslim men han var kristen. Som bussbranschen ser ut efter privatiseringen är det svårt att vara ung och bilda familj och ha ett sådant jobb med de arbetstiderna. Invandrare ställer naturligtvis inga krav tyvärr, de är glada att de har ett jobb.
  Nej de verkliga missdådarna klappar säkert händerna åt att ni protesterar mot invandring så ser ni inte vad som verkligen pågår.

  Det är den ekonomiska invandringen som oroar mig. Utländska företag äger Sveriges näringar och våra kapitalister får flytta sina företag utomlands.

  Därtill den värdelösa och kostsamma sjukvården som inte botar oss utan tvärtom gör oss sjukare för att den behärskas av läkemedelsbolagen.

  Makthavare i samhället som infört lagar att alternativa mediciner inte får behandla cancer och barn under 8 år och som nu försöker att utvidga till barn under 15 år. Varför inte 18 år på en gång? De försöker också införa tvångsvaccinering. Detta pågår ju också i övriga EU-länder. Vilket vapen är inte vaccination i orätta händer !

  Karin Boye med sin bok “Kallocain” slog verkligen huvudet på spiken.

  Valet 1994 röstade jag på socialdemokraterna för jag trodde verkligen att de var emot privatiseringen och utförsäljningen av offentliga sektorn. De kom tillbaka till makten men fortsatte genomföra borgerlig politik. Jag frågade en kollega som var aktiv i facket och i socialdemokratiska partiet, VARFÖR ? Han sa att det var beslut som redan var tagna. Totalt meningslöst att rösta.

  Du Harriet Larsson har själv arbetat inom vården och jag undrar hur du ställer dig till min kritik av skolmedicinen?
  Jag antar att du röstar på Sverigedemokraterna som så många andra som är oroade över utvecklingen i vårt samhälle. Det är alltid så att människor är rädda för det som är annorlunda och som på nära håll hotar deras tillvaro. Så nu hörs ni av när det väller in folk från andra kulturer. Detta är uträknat av makthavarna och därför iscensätter mass-
  invandringen.

  Det är sant att demokratin försvinner men jag tror att det är ett spel som har pågått under lång tid. Men de tecknen såg ni inte ?

 • Tack för en bra artikel. Att du visar på att hela europa inkl USA bara är sionistpapegojor. Att förhoppningsvis fler nu inser att de s.k. flyktingarna bara är en del i ett stort arbete för att göra europa till en diktatur under Rothschildts herravälde.
  Det som förvånat mig ar ärr ingen ifrågasätter grunden för den judiska religionen och sionismen som ju tydligen är motsvarigheten till IS.
  Att sedan dessa religioner, som idag utgör drivkraften, är byggda på falsarier, är en helt annan historia som framkommer när man läser de lertavlor som arkeologerna grävt fram i Mellanöstern.

 • Undertecknad ber om ursäkt för fel angivelse om Ingrid Lamfors arbetsplats. Det skall vara “Forum för levande Historia,” som initierade Novus undersökning om inställning till demokrati.

 • Nån som tänkt på hur man i msm mer o mer gått in och ändrat “Januariöverenskommelsen” till “Januariavtalet” ? Det vart väl lite för mycket jökande för deras smak och nu vill man få bort det ur folks medvetande. Det mer morbida uttrycket ” DÖ ” har man däremot inga problem med att behålla eftersom det var en direkt uppmaning till SD och deras väljare.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *