Die dumme Schweden – Från humanitär stormakt till klimatpolitisk stormakt

Jan Norberg, selfie 2021-08-25 Jan Norberg är pensionerad konsult med en bakgrund inom svensk industri. Han är sedan några år bosatt i Portugal. Jan är en engagerad samhällsdebattör. Se lista på alla Norbergs artiklar.
publicerad 29 maj 2019
- Jan Norberg
Stefan Löfven intervjuas av SVT - Foto: Ingemar Ljungqvist
Stefan Löfven intervjuas av SVT - Foto: Ingemar Ljungqvist
Stefan Löfven intervjuas av SVT – Foto: Ingemar Ljungqvist

DEBATT. Det finns saker som ibland är så otroliga att man måste nypa sig i armen för att verkligen övertyga sig själv att man inte drömmer. När den samlade vänstern och miljömupparna ser att den europeiska tillnyktringen på massinvasionsområdet leder till att Sverige ställs vid skampålen och när de svenska politikerna möter den samlade nationella rörelsen i EU blir deras ambition att leda världens “humanitära stormakt” krossad.

Text: Jan Norberg

Jan Norberg 2019.Foto: T. Sassersson, NewsVoice.se
Jan Norberg – Foto: NewsVoice.se

Uppvaknandets tid är oundviklig och sveket mot den egna svenska befolkningen kommer att för alltid etsa sig in de svenska skattebetalarnas minne. Borta är den goda dumheten, naiviteten och den politiska korrektheten, och när svensken ser sig omkring inom EU och inser hur vilseledda “die dumme Schweden” är kommer ilskan att gå ut över de svenska politiker som vilsefört dem med allt sitt godhetsknarkande.

Detta uppvaknande får därför inte ske. Detta måste förhindras till varje pris. Ren och skär självbevarelsedrift leder därför Stefan Löven till att bedriva hatpropaganda mot de massinvasionskritiska nationalistpartierna inom EU.

Klimatpolitisk stormakt?

Den samlade vänstern och miljömupparna hittade därför ett nytt sätt för att slippa schavottera när EU nu antar en mer migrationskritisk hållning och stänger sina gränser för fortsatt massinvasion. Man vill istället bli den klimatpolitiska stormakten i världen, gick det inte att bli humanitär stormakt så får väl Sverige bli klimatpolitisk förebild, tycks socialisterna resonera.

Det är i detta sammanhang som Klimat-Greta kommer in, genom en smart och mycket väl planerad PR-kupp har den samlade  vänstern och miljömupparna lyckats lura i den svenska befolkningen att alla länder ser Sverige som en förebild på klimatområdet.


Borta är diskussionen om de katastrofala effekterna av den kapitalt misslyckade massinvasionens effekter. Nu gör politikerna allt för att du ska glömma dårskapen som massmigrationen fört med sig. Nu skall svensken känna stolthet över sin ledande roll på klimatområdet.


Svensken har gått att lura förut så det borde rimligen inte vara så svårt att nu lura svensken igen och igen. Dårskapen fortsätter, men nu på ytterligare ett område.

Vad svensken inte vet är att Klimat-Greta samverkar med den samlade vänstern som tidigare mer än allt annat hatade den makthungriga monopolkapitalistiska oljelobbyn. Klimat-Greta blev därför globalisternas nyttiga idiot.

Rockefeller

Den ökända finansfamiljen Rockefeller har sedan i slutet av 1800-talet en mycket sofistikerad plan för att kunna optimera sina profiter genom världsherravälde. Att finansiera och kontrollera den globala miljörörelsen är bara ett sätt, att skapa FN är ett annat sätt att uppnå total global dominans.

Jag måste medge att det är svårt och förstå hur allt detta hänger ihop, men efter att ha tittat och lyssnat på Jacob Nordangårds seriösa analys blir det svårt att hitta luckor i hans analys. SwebbTV-inslaget är nog årets ögonöppnare för mig i alla fall.

Sverige måste omgående gå ur FN. Varför skall svenska skattebetalare vara medfinansiärer tillsammans med ökända globalister och alla deras lobbyorganisationer?

Globalisterna kan straffa med högre räntor

Sverige kan se vilka drag globalisterna drar när nationalisterna tagit över EU. Vi kan nog räkna med att IMF, Världsbanken, mfl vilka lånar ut pengar till EU:s medlemsstater kommer att vilja skapa kaos inom EU genom att “straffa” nationalistvågen med väsentligt högre räntor. Räntor som ganska snabbt kommer att spräcka den höga privata skuldsättningen inom EU, och därmed får vi som ett brev på posten en rejäl finanskris.

Något som är dessa globalistfinansierade bankers syfte, dvs en skrämd och högt skuldsatt europeisk befolkning, kommer då att skylla finanskrisen på den inom EU dominerande nationaliströrelsens olika partier, vilket i sin tur sannolikt leder till att väljarna röstar tillbaka dem vilka är upphovet till vårt beroende av dessa globalisters privata banker. Cirkeln sluts därmed och dårskapen kan fortsätta på nytt.

Text: Jan Norberg

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq