Kaffemaskiner för företag – Eden Springs fyller alla dina behov

publicerad 6 december 2019
- Extern skribent
Edensprings kaffemaskiner. Foto: Tyler Nix. Licens: Unsplash.com

Eden Springs erbjuder kompletta lösningar för kaffemaskiner för företag eller hem. Kaffe, thé, stilla vatten eller kolsyrat? Oavsett vad du föredrar, så har vi lösningen.

Eden Springs

Med vårt breda utbud både kaffesorter och maskiner kan du erbjuda dina anställda såväl som kunder på riktigt gott kvalitetskaffe snabbt och smidigt. Med noga utvalda leverantörer av kaffe och maskiner kan vi erbjuda den bästa kaffeupplevelsen på marknaden. Regelbunden service av maskinerna ingår givetvis i avtalet.

Hos oss hittar du såväl kaffebönor och bryggare som kapselkaffe och kaffemaskiner och givetvis te för dom som föredrar det. Vi tillhandahåller utöver detta även vattenkylare av olika modeller och både stilla och kolsyrat friskt dricksvatten.

Eden Springs finns redan representerade i mer än 18 olika länder och vi servar stolt över 800,000 företag och hem.

Kaffemaskiner för företag

Hos oss på Eden Springs kan du garanterat hitta den perfekta lösningen för kaffemaskiner för ditt företag.

Du kan starta med att prova på våra produkter under en tid innan du bestämmer dig för vad som fungerar bäst för dig.

 • Vi levererar och installerar er kaffemaskin.
 • Regelbunden service ingår i avtalet.
 • Förutom kaffe levererar vi även alla tillbehör som muggar, rörpinnar, socker och toppingar.
 • Stort urval av både kapselkaffe och kaffebönor.
 • Brett urval av te.

Med vårt urval av kaffe av högsta kvalitet finns det garanterat något för alla. Våra kaffemaskiner bevara kaffet fräscht för överlägsen smak och arom. Maskinerna är lätta att hålla rena och oavsett storlek på kontoret finns det en kaffemaskin som passar just ditt företag. Eden Spring kan i samförstånd med dig hitta ett avtal som passar just dina önskemål och behov.

Vattenkylare till ditt företag

Att kunna ha tillgång till friskt, filtrerat och kylt vatten är en förutsättning för att hålla sig frisk och alert. Eden Springs erbjuder förutom kaffemaskiner för företag även vattenkylare i en rad varianter. Även här kan du välja mellan att köpa och hyra och givetvis ingår även här tillgång till vårt kunniga serviceteam om det skulle behövas. Service av vattenkylare ingår även här i avtalen.

Alla produkter som kommer från Eden Springs kan du dessutom avnjuta med gott samvete då vi är ett Carbon Neutral-certifierat företag. Detta betyder att vi kompenserar för koldioxidutsläpp och alla våra produkter har nollutsläpp. Alla vattenflaskor vi levererar kan återanvändas hela 50 gånger innan de återvinns.

För att täcka elförbrukningen i vår produktion inom Europa tillhandahåller vi hundra procent förnybar energi och har nollutsläpp. Den åtgärd som reducerar koldioxidutsläppet allra mest är våra återanvända flaskor vilket vi är väldigt stolta över. Ytterligare steg för att vara så miljömedvetna som möjligt är att vi även har ekovänliga muggar att välja på som tillbehör.

Fördelar med Eden Springs vatten- och kaffemaskiner

Det finns många fördelar och vi hjälper er gärna att komma igång.

 • Flexibla avtal oavsett storleken på ditt företaget.
 • Teknisk support oavsett vad du behöver hjälp med.
 • Schemalagda leveranser.
 • Marknadsledande inom klimatåtgärder.
 • Brett utbud av både brygg- och kapselkaffe.
 • Stort utbud av tillbehör.
 • Stilla och kolsyrat vatten.

Text: Extern skribent

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq