Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

17%

17.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Personliga affischer gör ditt hem unikt

publicerad 21 april 2020
- Extern skribent
Home styling med personliga affischer. Foto: Bumiputra.Licens: Pixabay.com
Personliga affischer finns på Sohu-shop.se
Personliga affischer finns på Sohu-shop.se

Om du vill göra något alldeles extra utav de fyra vita väggar som utgör ditt hem kan personliga affischer vara något för dig. Det är ett perfekt sätt för att göra ditt hem helt unikt. Du kan självklart designa dina affischer själv.

Låt oss vara helt ärliga, är inte att vara unik något som vi alla drömmer om. Har du som mig upplevt att du handlat den perfekta tavlan, den är så fin. Tills du kommer hem till din kompis som har precis samma tavla för att den kommer från den samma billiga möbelfirma. Trots att den fortfarande är fin har den tappat sin charm. Hitta istället din helt personliga affisch här.

Sohu-shop är den perfekta platsen för att hitta den perfekta affischen för vad än du önskar. Kanske vill du ha din favoritstad på väggen eller ditt favoritdjur.

Din unika design

Att designa sin helt egna affisch är nog något de flesta av oss gått och tänkt på. Jag har till och med ett citat som jag inte kunde hitta någonstans uppsatt på väggen skrivet i min egen, halvfula handstil, men det finns idag bättre sätt att få sitt favoritcitat eller sin favoritbild upp på väggen. Gör ditt hem så personligt det kan bli genom att beställa bilder du själv har designat.

Det kan inte bli mer personlig än att designa något själv och bara din fantasi sätter gränser för vad du kan skapa.

Ett tips är att blanda dina egna designs med fotografier och professionellt gjorda affischer för att göra ditt hem helt unikt.

Home styling med personliga affischer. Foto: Bumiputra.Licens: Pixabay.com
Home styling med personliga affischer. Foto: Bumiputra. Licens: Pixabay.com

Ge hemmet ett ansiktslyft med personliga affischer

En annan sak jag älskar med just affischer och tavlor, är hur lätta de är att byta ut. Genom att bara byta ut några tavlor och en kudde kan jag få ett helt nytt hem. Jag vet inte hur det är för dig men jag tröttnar lätt på hur mitt hem ser ut. Därför älskar jag att flytta. Att flytta varje gång jag tröttnar på hur mitt hem ser ut vore dock väldigt dyrt och krångligt.

Att byta ut det som hänger på mina väggar har blivit ett sätt för mig att kunna göra om där hemma utan att flytta varje gång. Jag brukar också byta ut andra mindre dekorationer som inte kostar så mycket till exempel kuddar och filtar. Det känns verkligen som ett nytt hem trots att det är väldigt små ändringar.

Inne i mitt sovrum jobbar jag mycket med ett tema och en rödtråd. Mitt hem är väldigt bohemiskt men jag färg koordinerar också för att mitt hem ska vara en lugn och harmonisk plats. Genom att färg koordinerar kan jag lätt byta mellan olika färger beroende på säsong och återanvända inredningen år efter år. På det sättet får mitt hem ett nytt utseende utan att miljön ska lida. Du kanske tänker att det ju inte blir nytt om jag återanvänder, men det är så lätt att arrangera om väggdekorationer att det aldrig blir samma som tidigare.

Om du tycker det här med färgkoordination låter jobbigt kan du göra något ännu lättare och bara byta plats på dina tavlor. Det är superlätt och kan göra stor skillnad.

Extern skribent | Läs mer om livsstil i NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq