Populäraste matkassarna i Sverige – Linas matkasse

publicerad 14 augusti 2020
- Extern skribent
Populäraste matkassarna

Linas matkasse är en av de äldsta och populäraste matkassarna i Sverige. Här hittar du en komplett recension. Linas matkasse finns idag inte bara i Sverige utan även i våra grannländer Norge och Danmark.

Linas matkasse

Att investera i en matkasse har blivit allt mer populärt hos allt från singlar till barnfamiljen. Du får hem en matkasse med ett visst antal middagar, ingredienser och recept. Det är ett sätt att spara tid men också en möjlighet att testa nya recept. Linas matkasse var ett av de första företagen som erbjöd detta koncept och de anses ofta vara en bra måttstock på vad du kan förvänta dig av en matkasse. Här kan du läsa en recension av Linas matkasse och lära dig mer om dem.

  • Grundades år 2008
  • Fokuserar främst på husmanskost
  • Ingen bindningstid

En av Sveriges populäraste matkassarna

Linas matkasse har sedan starten 2008 haft en vision om att få människor att äta bättre och mer hälsosamt, att minska matsvinnet och öka intresset för ekologiska produkter samt få matlagningen att bli en rolig och naturlig del av vardagen.

Med facit i hand tycker vi de har lyckats bra med sitt koncept. Bara det faktum att matkassen flera gånger blivit utsedd till Sveriges bästa talar sitt tydliga språk, detta är en matkasse med hög kvalitet med färska råvaror och goda recept.

Linas matkasse finns idag inte bara i Sverige utan även i våra grannländer Norge och Danmark. De levererar till en stor del av Sveriges kommuner och på deras hemsida kan du snabbt fylla i ditt postnummer för att se om kassen kan levereras hem till dig.

Nu kan du hitta matkasse som passar hela familjen. Ett stort plus är att du själv kan komponera din egen meny genom att välja bland flera olika rätter. Då vet du att du gillar allt i kassen.

Hur fungerar det?

Att beställa Linas matkasse är mycket enkelt och kan göras direkt på nätet. Det första steget är att välja vilken typ av matkasse du vill ha. Bland alternativen finns vegetariskt och enkelt & lättlagat. Sedan väljer du om kassen ska vara för två eller fyra personer.

Det sista steget är att välja antalet måltider där tre är det minsta och fem maximum. I skrivande stund får du även 30 % rabatt på dina två första beställningar vilket är ett stort plus i kanten.

Du skapar ett personligt konto och betalar enkelt via kort eller faktura. Sedan kan du sätta igång och välja vilka maträtter du vill ha. Det finns cirka 30 olika alternativ per vecka så chansen att du ska bli nöjd är stor.

Beroende på vart du bor i landet är det inte säkert att du kan få kassen levererad varje vecka. Du kommer se vid beställningen vilka datum kassen kan köras ut. Maten levereras direkt till din dörr och du kan sätta igång och laga direkt.

Linas matkasse – en av de populäraste matkassarna

I jämförelse med andra matkassar på marknaden är Linas matkasse ett säkert kort som alltid fungerar. Vi är främst imponerade över det stora urvalet där du får plocka ut dina favoriter bland 30 alternativ vilket är ovanligt bland konkurrenterna.

Ytterligare ett plus är att de använder mycket ekologiska varor vilket ligger helt rätt i tiden. De är en stor spelare i branschen och inte rädda för att vara innovativa. Ska vi nämna något negativt så blir det att priset är lite högt mot andra matkassar.

 

Relaterat

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq