Koranen – Ett styrdokument för religiös frid men även våld mot otrogna

publicerad 17 september 2020
- av Gästskribent
Koranen. Redaktionell licens: Shutterstock.com
Koranen. Redaktionell licens: Shutterstock.com
Koranen. Redaktionell licens: Shutterstock.com

GRANSKNING & DEBATT. Till alla er som förfäras över Rasmus Paludans koranbränning borde läsa och förstå vad som står i den. Koranen består av 114 suror (kapitel) och i många av dessa finns det uppmaningar till mord, terrorism och förintelse. En sura kan bestå av många verser eller uppmaningar.

Eftersom Koranen inte får kritiseras har svensk polis brutit mot grundlagen och yttrandefriheten. Jag är ganska säker på att Morgan Johansson har ett finger med i detta beslut.


Det är dags att polis och politiker läser denna bok och tar till sig vad det står i den innan man blint sätter grundlagarna ur spel.


Några utdrag ur Koranens kapitel

Jag tror ingen av dessa grupper någonsin har läst den utan man går bara efter den allmänna folkopinionen att det är en vanlig religiös bok, ungefär som Bibeln. Det är det inte, utan Koranen är delvis en handbok i terrorism och dödande. Det är därför islam är så våldsam, därför att styrdokumentet är Koranen.

Sura 9, vers 29: ”Striden mot dem, som ej tro på Gud och den yttersta dagen, ej helighålla vad Gud och hans apostel förklarat heligt och ej bekänna sanningens religion, nämligen dem som fått skriften, tills de villigt giva skatt och ödmjuka sig”.

Sura 33 vers 27: ”Och han gav eder deras (de otrognas) land och hem, deras ägodelar och ett land, som ni aldrig beträtt i arv, ja Gud är allsmäktig”.

Muhammed lärde ut att:

 • män får våldta och gifta sig med flickor i förpuberteten (65:4),
 • ickemuslimer ska korsfästas/amputeras (8:12, 47:4) och halshuggas (8:12, 47:4),
 • den troende som dödar ickemuslimer blir belönade i paradiset (9:111),
 • icke-muslimer ska kallas svin och apor (5:60, 7:166, 16:106),
 • ickemuslimer är vidriga varelser som inte förtjänar någon nåd (98:6),
 • för islams skull ska man utpressa icke-muslimer (9:29),
 • icke-muslimer ska behandlas som svurna fiender (4:101),
 • män får ha sexslavar och arbetsslavar (4:3, 4:24, 5:89, 33:50, 58:3 och 70:30)
 • män kan slå sina fruar (4:34,
 • Muhammed uppmanar alla män att ha piskor hängande där deras kvinnor kan se dem: Kash. Shaf of Al-Zamakhshari, vol. 1, s. 525,
 • en muslim skall terrorisera ickemuslimer (8:12, 8:60) och
 • i Sahik Muslim står att läsa: ”Jag har blivit beordrad att strida mot folk till de erkänner att det finns ingen annan gud än Allah, och att Muhammed är Allahs budbärare” (1:33).
 • i Sura 9, vers 29 (9:29) står det att ”Striden mot dem, som ej tro på Gud och den yttersta dagen, ej helighålla vad Gud och hans apostel förklarat heligt och ej bekänna sanningens religion, nämligen dem som fått skriften, tills de villigt giva skatt och ödmjuka sig”.

Om detta skrivits i en vanlig bok hade den blivit stoppad och om någon tagit en vers ur denna bok och klistrat den på en annan människa utan att veta att det är från koranen hade den personen blivit åtalad.

Du som är förfärad över detta varför reagerade du inte när Aron Flams böcker nyligen blev beslagtagna? Varför blev det inget upplopp? Var var demonstrationen? Det var ingen upphovsrättslig fråga (En svensk Tiger) utan det var ett avslöjande av socialdemokratin som S ville stoppa. Här hade säkert Morgan Johansson en del i detta också.

Det finns en kvinna med både kurage och ryggrad som heter Hatun Tash från Turkiet. Hon stod på Speakers Corner i London för några dagar sedan och var omringad av muslimer. Trots det var hon inte rädd för att säga vad hon tyckte om denna bok. Hon sa att det var ett stort hål i Koranen. Hon hade ett exemplar där hon hade gjort ett stort hål rakt genom boken. Bara att göra ett hål i Koranen är belagt med dödsstraff. Detta bekymrade inte henne. Muslimerna skrek: döda henne, döda henne! Här har fega svenskar ofantligt mycket att lära.

Allmänt sägs att inte ett ord, mening, punkt eller komma har ändrats från originalet, men Hatun Tash berättade att det finns visst omkring 26 st Koraner med olika text och innebörd. Man ändrar texterna i olika länder för att den sanna Koranen inte ska komma fram. När de har tagit makten och infört sharia och islam, då tar man fram ”originalet” och lever efter den.

Text: Bo Persson

Relaterat

Fd muslimen Mona Walter: Jihadisterna i Sverige måste stoppas


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Det behövs sannerligen en uppdaterad definition av vad religion egentligen betyder.
  Dess innersta väsen skall vara att söka sanningen med fredliga medel. Att dräpa sin nästa för tankeinnehåll
  är ju kontrolltaktik.

 • Det behövs sannerligen en uppdaterad definition av vad religion egentligen betyder.
  Dess innersta väsen skall vara att söka sanningen med fredliga medel. Att dräpa sin nästa för tankeinnehåll
  är ju kontrolltaktik.

 • Håller med dig Dag R Selander. En sann muslim ska aldrig kunna erhålla ett arbete inom vår nations
  administration. Men, de är överallt, med sin påverkan av koranens innehåll. De har en annan “herre”.
  De har all rätt att ljuga bl.a. Mona Walter har varnat för detta gissel i så många år, men vem lyssnar på
  en Somalisk kvinna? Detta borde ingå i vår läroplan: “Religionskunskap”. Att lära sig de olika religionernas budskap borde utgöra en väsentlig del i vår utbildning. Islams budskap trodde jag var någon form av galenskap.

 • Håller med dig Dag R Selander. En sann muslim ska aldrig kunna erhålla ett arbete inom vår nations
  administration. Men, de är överallt, med sin påverkan av koranens innehåll. De har en annan “herre”.
  De har all rätt att ljuga bl.a. Mona Walter har varnat för detta gissel i så många år, men vem lyssnar på
  en Somalisk kvinna? Detta borde ingå i vår läroplan: “Religionskunskap”. Att lära sig de olika religionernas budskap borde utgöra en väsentlig del i vår utbildning. Islams budskap trodde jag var någon form av galenskap.

 • En troende får alltså ljuga och bedra för att gynna sin tro. Har han jobb som parkeringsvakt, polis eller handläggare på migrationsverket, kan prästerna tvinga honom att bedra “systemet”. Lojalitet med den otrogna staten tillåts inte. Detta gör att de borde vara portförbjudna i nationens administration.

  https://www.thereligionofpeace.com/pages/quran/taqiyya.aspx

  //Dag Sr
  https://mxpblogg.se/
  ~~~~~~~~~~~~~~~
  ~~~~~~~~~~~~~~~

 • Ja sannerligen, mina barn och barnbarn går en föga förtjusande framtid till mötes och det hjälper säkert föga, att flytta till annat land, p g a fortgående globalisering.
  Koranen i all sin bedrövelse, har väl dock först efter senaste sekelskiftet kommit in i svenska folkets medvetande, som något synnerligen obehagligt som väntar där bortom hörnet.
  Man har inte förstått att det socialdemokratiska partiet redan i november 1995 förrådde oss genom undertecknande av Barcelonaöverenskommelsen, alltså mindre än ett år efter vi blivit EU-anslutna. Läs länken nedan. Dörren öppnas för muslimska medelhavsländer, att ta för sig av vad EU har av allt.

  Från 1.1.2000 upphörde tillika den svenska luthersk-protestantiska statskyrkan att existera, på pappret, i a f, även om politikernas grepp nog kan sägas ha blivit än mer markerat efter det Svenska Kyrkan blivit vilken frikyrka som helst. Sossarnas gamla religiösa organisation, kallad Broderskapsrörelsen, har ju även bytt namn till “Socialdemokrater för tro och solidaritet”, där tro kan vara vad som helst, numera. Ordföranden just nu är en MUSLIM, vid namn Sara Kukka-Salam (f. 1989). Det visste Ni inte?
  I en artikel i senaste “Nya Tider” varnar Kyösti Tarvanen, docent emeritus vid Aalto-universitetet i Helsingfors oss för att vi blir en minoritet år 2065 i vårt eget land. Idag är 39 procent, barn till minst en utrikes född förälder, samt 18 svenska kommuner har en majoritet av de nyfödda, inte någon svenskfödd förälder. Vid sekelskiftet 2100 blir muslimer den största befolkningsgruppen i Sverige.
  Nu är det det ju inte bara koranen som haft betydelse härstädes, mycket mer sedan 60-talets mitt, har om man tittar på VERKLIG påverkan på vår demografi, den judiska Talmud-skriften varit; dock i det tysta. Stor del av den folkvandring vi här i Europa har känt på, är att hänföra till de mycket långsiktiga planer som började med sionismen. Allt detta är välkänt. Om inte, gå till Sion De Vises Protokoll. Här gäller det dessutom en erövring av hela världen; att äga allt via bankerna.
  Möjligtvis kan hela detta skeende ta’ slut inom kort tid, med start 3.11.2020.
  “Socialdemokraterna & Sanningen”
  https://www.s-sanningen.com/barcelonaavtalet

 • Världens ledande Imamer borde sätta sig ner och modernisera Koranen som skrevs på 600-talet. Det är lättare sagt än gjort eftersom det finns 20-25 skolor/inriktningar inom Islam och de är inte eniga med varandra.

  Bästa försöken är förmodligen: Liberal eller progressiv islam och muslimsk modernism. Denna form kan sannolikt passa bäst för Sverige om den inkluderar jämlikhet mellan könen, frånvaro av alla försök att erövra länder och straffa ickemuslimer.

  CIA sponsrar/sponsrade sufismen (den andliga eller esoteriska aspekten inom religionen) eftersom man anser att den inriktningen inte skapar problem för Väst/USA.

   • Jag skulle ännu en gång vilja hänvisa till ett tal av en av världens ledande “arkitekter” i den “Djupa Statens” tjänst. Talet hölls för fem år sedan.
    Det är ledaren för några av världens mäktigaste tankesmedjor och skaparen av STRATFOR som talar inför Chicago Council on Global Affairs.

    Hans namn är George Friedman och han talar om den planerade förstörelsen i Europa.

    De första fyrtio minuterna är inte särdeles uppseendeväckande, men sedan, särskilt under frågestunden, avslöjar han deras häpnadsväckande planer.

    George Friedman säger rent ut att metoden som ska användas i Europa är att härska genom att söndra!

    Han ställer den retoriska frågan (efter 44 minuter):
    “Vad kommer att hända i Europa?”

    Han börjar med att besvara denna retoriska fråga genom att säga:
    “Man kommer spontant att säga att ingenting kommer att hända i Europa.”

    Sedan tillägger han med ett brett flin:
    “But watch the artillery fire in the east!”

    https://www.youtube.com/watch?v=QeLu_yyz3tc
    (George Friedman, “Europe: Destined for Conflict?”)

  • Tack för boktipset Hans Dahl!
   Vad som saknas i många artiklar är fortsatt analys om makthavarnas, den globala finanselitens profithunger med lojala, ibland mutade politiker, som vill vara med de stora pojkarna i världen och som tycker att medborgarna bara är till besvär.
   Konsekvenserna och symptomen från “utnyttjade fanatiker” skrivs det om även i systemmedia, dock med små bokstäver i något hörn på tidningen, så inte det lika värdet fallerar. Undantag är om den kriminelle aktören är en vit man eller ännu värre en nazist, då blir det största textsnitt.
   Grundorsaken till Reinfeldts “öppna hjärtans” och EU:s sk. flyktingpolitik verkar vara tabu att fästa på pränt. Nu skrotas Dublin förordning och i stället får vi Ylva Johanssons omhuldade “solidariska flyktingpolitik”.
   Jag tror många är rädda för att bli bli anklagade för att sprida konspirationsteorier, då sanningen alltid är besk.

 • En troende får alltså ljuga och bedra för att gynna sin tro. Har han jobb som parkeringsvakt, polis eller handläggare på migrationsverket, kan prästerna tvinga honom att bedra “systemet”. Lojalitet med den otrogna staten tillåts inte. Detta gör att de borde vara portförbjudna i nationens administration.

  https://www.thereligionofpeace.com/pages/quran/taqiyya.aspx

  //Dag Sr
  https://mxpblogg.se/
  ~~~~~~~~~~~~~~~
  ~~~~~~~~~~~~~~~

 • Ja sannerligen, mina barn och barnbarn går en föga förtjusande framtid till mötes och det hjälper säkert föga, att flytta till annat land, p g a fortgående globalisering.
  Koranen i all sin bedrövelse, har väl dock först efter senaste sekelskiftet kommit in i svenska folkets medvetande, som något synnerligen obehagligt som väntar där bortom hörnet.
  Man har inte förstått att det socialdemokratiska partiet redan i november 1995 förrådde oss genom undertecknande av Barcelonaöverenskommelsen, alltså mindre än ett år efter vi blivit EU-anslutna. Läs länken nedan. Dörren öppnas för muslimska medelhavsländer, att ta för sig av vad EU har av allt.

  Från 1.1.2000 upphörde tillika den svenska luthersk-protestantiska statskyrkan att existera, på pappret, i a f, även om politikernas grepp nog kan sägas ha blivit än mer markerat efter det Svenska Kyrkan blivit vilken frikyrka som helst. Sossarnas gamla religiösa organisation, kallad Broderskapsrörelsen, har ju även bytt namn till “Socialdemokrater för tro och solidaritet”, där tro kan vara vad som helst, numera. Ordföranden just nu är en MUSLIM, vid namn Sara Kukka-Salam (f. 1989). Det visste Ni inte?
  I en artikel i senaste “Nya Tider” varnar Kyösti Tarvanen, docent emeritus vid Aalto-universitetet i Helsingfors oss för att vi blir en minoritet år 2065 i vårt eget land. Idag är 39 procent, barn till minst en utrikes född förälder, samt 18 svenska kommuner har en majoritet av de nyfödda, inte någon svenskfödd förälder. Vid sekelskiftet 2100 blir muslimer den största befolkningsgruppen i Sverige.
  Nu är det det ju inte bara koranen som haft betydelse härstädes, mycket mer sedan 60-talets mitt, har om man tittar på VERKLIG påverkan på vår demografi, den judiska Talmud-skriften varit; dock i det tysta. Stor del av den folkvandring vi här i Europa har känt på, är att hänföra till de mycket långsiktiga planer som började med sionismen. Allt detta är välkänt. Om inte, gå till Sion De Vises Protokoll. Här gäller det dessutom en erövring av hela världen; att äga allt via bankerna.
  Möjligtvis kan hela detta skeende ta’ slut inom kort tid, med start 3.11.2020.
  “Socialdemokraterna & Sanningen”
  https://www.s-sanningen.com/barcelonaavtalet

 • Världens ledande Imamer borde sätta sig ner och modernisera Koranen som skrevs på 600-talet. Det är lättare sagt än gjort eftersom det finns 20-25 skolor/inriktningar inom Islam och de är inte eniga med varandra.

  Bästa försöken är förmodligen: Liberal eller progressiv islam och muslimsk modernism. Denna form kan sannolikt passa bäst för Sverige om den inkluderar jämlikhet mellan könen, frånvaro av alla försök att erövra länder och straffa ickemuslimer.

  CIA sponsrar/sponsrade sufismen (den andliga eller esoteriska aspekten inom religionen) eftersom man anser att den inriktningen inte skapar problem för Väst/USA.

   • Jag skulle ännu en gång vilja hänvisa till ett tal av en av världens ledande “arkitekter” i den “Djupa Statens” tjänst. Talet hölls för fem år sedan.
    Det är ledaren för några av världens mäktigaste tankesmedjor och skaparen av STRATFOR som talar inför Chicago Council on Global Affairs.

    Hans namn är George Friedman och han talar om den planerade förstörelsen i Europa.

    De första fyrtio minuterna är inte särdeles uppseendeväckande, men sedan, särskilt under frågestunden, avslöjar han deras häpnadsväckande planer.

    George Friedman säger rent ut att metoden som ska användas i Europa är att härska genom att söndra!

    Han ställer den retoriska frågan (efter 44 minuter):
    “Vad kommer att hända i Europa?”

    Han börjar med att besvara denna retoriska fråga genom att säga:
    “Man kommer spontant att säga att ingenting kommer att hända i Europa.”

    Sedan tillägger han med ett brett flin:
    “But watch the artillery fire in the east!”

    https://www.youtube.com/watch?v=QeLu_yyz3tc
    (George Friedman, “Europe: Destined for Conflict?”)

  • Tack för boktipset Hans Dahl!
   Vad som saknas i många artiklar är fortsatt analys om makthavarnas, den globala finanselitens profithunger med lojala, ibland mutade politiker, som vill vara med de stora pojkarna i världen och som tycker att medborgarna bara är till besvär.
   Konsekvenserna och symptomen från “utnyttjade fanatiker” skrivs det om även i systemmedia, dock med små bokstäver i något hörn på tidningen, så inte det lika värdet fallerar. Undantag är om den kriminelle aktören är en vit man eller ännu värre en nazist, då blir det största textsnitt.
   Grundorsaken till Reinfeldts “öppna hjärtans” och EU:s sk. flyktingpolitik verkar vara tabu att fästa på pränt. Nu skrotas Dublin förordning och i stället får vi Ylva Johanssons omhuldade “solidariska flyktingpolitik”.
   Jag tror många är rädda för att bli bli anklagade för att sprida konspirationsteorier, då sanningen alltid är besk.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *