America’s Frontline Doctors: Världen i psykos på grund av desinformation om Covid-19

publicerad 21 oktober 2020
- av NewsVoice
Sammanslutningen American Frontline Doctors

Den 16-17 oktober 2020 höll 18 läkare och advokater från sammanslutningen “America’s Frontline Doctors”, en ny presskonferens på trappan till Högsta domstolen i Washington DC, för att tillhandahålla fakta som censureras eftersom allmänheten översvämmas av desinformation om den pågående coronaviruspandemin.

Enligt gruppen var syftet att återigen framföra viktig och ofiltrerad information direkt till allmänheten och politiska ledare. Ett mål är att bygga upp nya allianser för att läka USA som nation. Gruppen hävdar bestämt att det finns erfarenhet av framgångsrika behandlingsmetoder och strategier mot Covid-19. Gruppen hävdar även att pandemin är över.

Se även: Americas Frontline Doctors: Bra läkemedel mot Covid-19 mörkläggs

Denna gång höjer gruppen volymen på sina budskap. En läkare varnar för fake doctors i massmedia, doktorer som hävdar att Hydroxiklorokin inte fungerar. Det är en lögn, det fungerar, säger läkaren. En annan läkare säger att stora medier som tex Forbes är i färd med att i bakgrunden radera artiklar som har betydelse för det kunskapsläge som frontline-läkarna pekar på.

Dr. Simone Gold säger att det industriella mediakomplexet ljuger konstant om medicinska aspekter på coronakrisen. Gold säger också att munskydd är verkningslösa för att begränsa coronaviruset i det stora hela.

Dr Simone Gold. Pressfoto
Dr Simone Gold. Pressfoto

“My name is Dr. Simone Gold, I am a board-certified emergency physician and the founder of America’s frontline doctors. I am also Stanford university educated attorney and we have come back with some of my group for the second White Coat Summit.

We are here to speak to America just like we did on July 27th, at that time we brought the American people truth and hope and optimism and we’re here to give you more truth and more reasons to be optimistic and to not live in fear.

There continues to be a great deal of disinformation and outright censorship; since our summit the censorship unfortunately has gotten worse because of that we’ve established a website America’s Frontline Doctors where you can find the truth, where the truth is not censored, you can also follow most of us on social media.

Today we are going to bring you information about masks, about lockdowns, about most importantly, early treatment; reasons to be optimistic, we are going to dispel the myths.” – Dr. Simone Gold

En läkare i gruppen pekar på den nya CDC-studie som visar att de som använder munskydd löper större risk att bli smittade av Covid-19, något NewsVoice skrivit om tidigare.

Psykiatriker från West Los Angeles. Foto: OAN.com
Psykiatriker från West Los Angeles. Foto: OAN.com

En psykitratiker som intervjuades efter framträdandet hävdar att USA hamnat i ett tillstånd av “delusional psychosis” på grund av uppfattningar som att vi måste ha social distans, munskydd och gömma oss i hemmet för att rädda liv. Detta utnyttjas på ett olycksbådande sätt för att införa social kontroll, misstänker denne psykiatriker.

YouTube valde att snabbt radera det nya framträdandet som filmats och lagts ut som video på plattformen. Istället dök samma video upp på andra plattformar som tex Bitchute.

Text: NewsVoice

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

 • I am so glad I have found this webpage ad the Swedish one: botasverige.se
  The public everywhere is in great need of factual, real and thrust worthy information.

 • Ännu viktigare dagsaktuell nyhet. Ulf Bittner gjorde igår en mycket informativ telefonintervju med Reiner Fuellmich: Här är den: https://soundcloud.com/ulf-bittner/dr-reiner-fuellmich-about-crimes-against-humanity-and-corona-fraud-2020-10-20
  Däremot drabbades Ulf Bittner av ett attentat mot sitt bredband. Han kan inte göra massutskick av denna intervju. Då får vi andra ta vid. nU PÅGÅR DUBBLA KRIG. – ETT ÄR MAKTEN ÖVER DEN SANNA INFORMATIONEN.
  Stöd denna genom sprida vidare.
  Ingemar Ljungqvist

  • Tack, mycket bra. Jag har spridit. Man borde uppmana SVT att kontakta Reiner Fuellmich och sedan delge oss skattebetalare.

 • Vår modige sanningssägande svenske läkare Mikael Nordfors, som svartmålats av det svenska etablissemanget och hotats med deslegitimation, medverkar i denna presskonferens i Berlin, där läkare från olika europeiska länder säger att Corona-agendan är konstgjord, fullständigt överdriven och bygger på lögner:

  https://www.youtube.com/watch?v=wtdIfTv_cvw

  (HEIKO SCHÖNING introduces the team of WORLD DOCTORS ALLIANCE Berlin, Germany)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *