Lars Bern kommenterar Löfvens influensatal till nationen

Lars Bern kommenterar statsminister Stefan Löfvens tal till nationen

7
2734

Varför håller statsministern ett brandtal om en smitta som inte är särskilt anmärkningsvärd? Det frågar sig Lars Bern i denna vaccinpolitiska kommentar. Bern påpekar, som flera andra insatta i hälsofrågor, att det viktigaste vi bör göra idag är att studera de dödstal som Socialstyrelsen och SCB presenterar. Dessa siffror är relativt låga i år.

Text: NewsVoice | Video: Lars Bern

Motivet för talet var nog framförallt att frisera Socialdemokraternas fallande opinionssiffror, tror Bern.

“Det mest anmärkningsvärda med Stefan Löfvens tal är att han inte har vidtagit några åtgärder efter vårens misslyckande med en överdödlighet i en dåligt fungerande äldrevård. Lars Bern menar att våra politiker står under inflytande från läkemedelsföretagen som har insett att det är betydligt mer lönande med en livslång behandling istället för mediciner som botar.” – SwebbTV

Bern säger att ett vaccinationer mot influensa och corona är något oerhört lönsamt eftersom det inte ger livslångt skydd utan ständigt måste förnyas och dessutom har läkemedelsbolagen, precis som med “narkolepsivaccinet” Pandemrix, befriats från allt ansvar vid skador hos de som tagit vaccinerna.

Läs mer: Vaccinerna mot C19 skyddar inte mot infektioner och liknar smärtstillande hostmedicin

Vad som visar sig nu i slutet av 2020 är att dödstalen inte är avsevärt mycket högre än den har varit ett normalt influensaår, säger Bern. NewsVoice har talat med en läkare som menar att dödstalen till och med är något lägre, sett över hela året, beroende på hur man räknar och tar hänsyn till data.

“Sammantaget kan man konstatera att Stefan Löfven inte har lyft ett finger för att komma tillrätta med situationen på äldreboenden trots att det finns enkla behandlingar.”

Text: NewsVoice | Video: Lars Bern


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
7 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
28 november 2020 kl 12:48

Det var nog en helt korrekt analys av bevekelsegrunderna för det överflödiga brandtalet. Det börjar dra ihop sig till storm – SVT:s förföljerser av Linda Karlström och Michael Zazzio:

… liksom Estlands skarpa kritik av den svenska delegationens bedrägliga beteende:

…torde tillsammans med Covidiotin sätta punkt för den svenska tjuv- och lögnstatens härjningar.

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
Reply to  Carina Agrell
28 november 2020 kl 14:21

Inte att förglömma så har vi ju den geopolitiska dundersmällen, och Carl Norbergs föreläsning reder ut Den Djupa Staten begrepps- och funktionsmässigt med råvaruflöden, kommunikations- och energikontroll. https://www.youtube.com/watch?v=vgsreyH_zs4&list=TLPQMjcxMTIwMjDwYoYqtCq5Aw&index=2

Sammantaget en svensk, svenskestnisk, och finlandssvensk kvartett som erbjuder folkbildning som borde vara obligatorisk samhällskunskap på högstadiet och gymnasiet. Istället kastas kritiskt tänkande elever beträffande “klimathotet” ut från lektionerna. Soppan måste helt enkelt koka över vilken dag som helst, och om det nu är reptiler som står bakom galningen Swab, så är det väl lämpligt att svenska folket sätter upp ett antal skofabriker!

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Carina Agrell
28 november 2020 kl 19:27

Den djupa statens ledande skikt bör förmås att gå till botten med Estonia.

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
Reply to  Hans Dahl
28 november 2020 kl 21:37

Ja, ett fullgott alternativ! 😀

Ulf Claréus
Ulf Claréus(@clareal)
28 november 2020 kl 12:58

Ett bra tal av Lars Bern, men jag noterar även att alldeles mot slutet erkänner Bern att han tror att det finns en bakomliggande agenda. Ja precis, absolut säger jag, p s s som alla i SR och SVT plägar göra, det finns en illavarslande agenda till hela denna Covidioti.

Agenda 2030 kallas den och helt kort & gott innebär den att senast år 2030 skall hela klotet vara ett kommunistiskt paradis. Den ytterst märklige figuren Klaus Schwab (eller är det Blofeld (?). Fictional character. Ernst Stavro Blofeld is a fictional character and villain from the James Bond series of novels and films, created by Ian Fleming. A criminal mastermind with aspirations of world domination, he is the archenemy of the British Secret Service agent James Bond. Wikipedia. First appearance: Thunderball (1961)), som säger sig vara boss över World Economic Forum (WEF), en slags systerorganisation till inget mindre än FN, har dykt upp flera gånger under 2020 i media, liksom sociala media (nätet) och på engelska med tysk Hollywood-brytning tagit till orda, nej, snarare kommenderat oss alla jordevarelser, att nu är tiden kommen för en “Reset” av Världsordningen.
Jag noterade Klaus Schwab första gången i samband med mötet i början av året (2020) i Davos då Eliten sammanträffade, som brukligt är. Se f ö länken nederst.
Lämpligt nog inföll Corona-plandemin strax efteråt.

WEF är inte blyga av sig. Man går ut på nätet med en förkunnelse om att NU är den lämpliga tidpunkten kommen för en nyordning (= Agenda 2030 alltså). Se länk
https://www.youtube.com/watch?v=Se9rkxUK8zU.

Att Stefan Löfven nu går ut med en än mer omfattande nedstängning är ingen slump. Högst åtta personer får sammanstråla samtidigt. DET skall förhindra massdemonstrationer, förstås. Världen står just NU inför en kolossal vändpunkt. Biden eller Trump. Lyssnar men på MSM blir det Biden, men de presstituerade totalmörkar det som just nu händer i USA. Hearings hålls om det gigantiska valfusket, men INGET om detta få vi höra. Så går det till i en diktatur!
Inte underligt att SR-bossen Cilla Benkö, med en fader som överlevt Mauthausen, anser att alla svenskar endast skall tillåtas ha en enda och samma verklighet. Hon är klippt och skuren för Agenda 2030.
Trump fortsätter som POTUS efter 20:e januari 2021.
https://www.brexit-watch.org/davos-the-birthplace-of-a-new-world-government-but-who-are-the-parents

Åke Södergren
Åke Södergren
Gäst
28 november 2020 kl 23:21

Kan det vara så att Det Stora Landet (DTL) i öst köper politiker i väst, som sedan som ursäkt använder influensa som vapen för att stänga ned “sina” länder, och som därefter blir “tvungna” att låna av DTL för att hålla tingen igång och som säkerhet för lånen pantsätta hela sina länder? Sedan lånar “man” upp till obetalbara höjder och Det Stora Landet driver in sina panter av landmassor.

Helene Karlsson
Helene Karlsson
Gäst
29 november 2020 kl 09:16

Pensionärer som avlider = stort klirr i t.ex.; statens kassa,
(pensioner behöver inte betalas ut), försäkringsbolagens kassa (de som inte fyllt i efterlevandeskydd och återbetalningsskydd)

Apropå: “”…inte har lyft ett finger för att komma tillrätta med situationen på äldreboenden trots att det finns enkla behandlingar.” och “…misslyckande med en överdödlighet i en dåligt fungerande äldrevård.”