Annika Strandhäll vill inte bo nära migranter – Flyttade till “finare” kvarter

publicerad 2 januari 2021
- Anders Gustafsson
Annika Strandhäll (fotot: forskningsrådet Forte) bodde på Rymdtorget 5 i Göteborg (foto: Google Maps).
Annika Strandhäll (fotot: forskningsrådet Forte) bodde på Rymdtorget 5 i Göteborg (foto: Google Maps).
Annika Strandhäll (foto: forskningsrådet Forte) bodde på Rymdtorget 5 i Göteborg (foto: Google Maps). Kollage: NewsVoice

GRANSKNING. NewsVoice kan avslöja att Annika Strandhäll i princip hela sitt liv strävat efter att stå utanför “det mångkulturella drömsamhället” som hon själv bygger. Samtidigt, av alla de som inte lyckats fly hennes gamla förort i Göteborg utgör i dag nära 100% Sverigedemokrater. Socialdemokraterna driver en politik som leder till en etnisk rensning av svenskar i tusentals bostadsområden runt om i Sverige. Hon själv har flytt till “finare” kvarter.

Text: Anders Gustafsson

Annika Strandhäll (S) och hennes vänner verkar endast betrakta migranterna som ett nödvändigt röstboskap. Partitopparna inom S har bevisligen inget eget intresse av att bo nära invandrare. Strandhälls livshistoria är målande. Hon kan anklagas för att medvetet ha medverkat i ett grovt folkrättsbrott mot det egna folket, svenskarna, för att uppnå kortsiktiga politiska mål.

Annika Strandhäll bodde i sin barndom på Tellusgatan 32 i Bergsjön, Göteborg. Detta var innan hennes föräldrar skilde sig och hennes far Roger flyttade till Kalendervägen 4 i Kortedala medan Strandhäll stannade med sin mor Birgitta och flyttade 50 meter till Rymdtorget 5. Både Tellusgatan och Rymdtorget var på den tiden till stor del svenska även om runt 3-5% av den ursprungliga nordiska befolkningen flyttade ut varje år.

Det var inte bara Annika Strandhäll som blev “etniskt rensad” utan hela hennes släkt och alla svenskar hon växte upp med. Till och med alla med finskt påbrå och säkerligen en god handfull av andra europeiska migranter har gått samma väg.

Det som de i dag har gemensamt är att de växte upp i områden där det i dag finns mindre än 5% svenskar kvar. Istället bor de nu omgivna av människor från den svenska folkgruppen, men i helt andra bostadsområden. Samtidigt är de få svenskar som finns kvar runt Tellusgatan. Nästan alla där är Sverigedemokrater (SD).

Trots att Annika Strandhäll med släkt och vänner alltså hade chansen att bo och leva i sina mångkulturella drömsamhällen valde de att flytta till “svenskområden”.

Annika Strandhäll flyttade bort från migranterna

I huset på Tellusgatan där Annika Strandhäll växte upp med sina syskon Tommy och Annelie på 1980-talet, hade 6 av 39 vad som framstår som utomeuropeiska namn. Det fanns en familj med blandad serbisk/finsk bakgrund och en grupp med efternamnet Schmidt.

I dag är huset helt etniskt rensat på svenskar. Det som finns kvar i dag är en bankrutt svensk kvinna som är gift med en man från Bolivia och deras barn. Utöver detta framstår 100% som utomeuropeiska migranter.

Annika Strandhäll, Tellusgatan
I detta hus på Tellusgatan 32 växte Strandhäll upp. I dag finns ett “svenskt” namn kvar i de två trappuppgångarna. Foto och kollage av NewsVoice. Namnlistan är offentlig.

Efter Tellusgatan flyttade Annika Strandhäll och hennes mor till Rymdtorget, alltså cirka 50 meter. Under tidigt 1990-tal huserade runt 60 personer på samma adress. Då var det dock 18 med utomeuropeiska namn och cirka 12 med namn från Finland/Polen.

Annika Strandhäll Rymdtorget
Trappuppgången för Rymdtorget 5 i Göteborg 1990. Den etniska rensning har tagit fart. Namnlistan är offentlig.

På runt tio år hade alltså etniciteten i bostäderna i området gått från att vara 85% svenska till 50% svenska.

På samma adress är just nu 81 personer folkbokförda. Av dessa har tre stycken svenska namn, men samtidigt är alla tre över 50 år gamla. När det gäller svenskar och deras barn är nu området nästan till 100% etniskt rensat. Svenska barn existerar inte. De är numera en helt utrotad del av samhällsbilden.

Annika Strandhäll Etniskt rensad
Trappuppgången för Rymdtorget 5 i Göteborg 2020. Total etnisk rensning har nu genomförts. Kollage av NewsVoice. Namnlistan är offentlig och ligger lätt tillgängling på internet.

Bästa kompisen evakuerade till Nödinge innan 90-talet

Enligt en artikel i ICA kuriren är Strandhälls bästa kompis från tiden på Tellusgatan Marie-Louise Forsberg. Hon bor nu i Nödinge – i ett område med villor och radhus som i huvudsak består av svenskar, men varför flyttade Strandhäll och de andra?

Många tror i dag att de sista svenskarna evakuerade från förorterna när Socialdemokraterna och allierade partier bestämde sig för att fördela svenska barn över invandrarklasserna. Alla välordnade hem flyttade då snabbt ut och lämnade drogmissbrukare och psykiskt sjuka svenskar bakom sig. Detta i tidigare ganska balanserade och välmående områden.

Annika Strandhäll och hennes frånskilda mor stannade precis så länge de behövde. Under tiden skickades hon in till Schillerska och andra skolor inne i centrala Göteborg för att slippa mångkulturens effekter.

Studier så som Ethnic Segregation, Tipping Behavior, and Native Residential Mobility av Aldén Hammarstedt Neuman pekar på att det i genomsnitt endast behövs runt 4% icke-europeiska invandrare i ett bostadsområde för att svenskar ska börja undvika området. Det kan alltså röra sig om en helt naturlig etnisk rensning som exponentiellt går snabbare. De som har råd flyttar ut samtidigt som en naturlig inflyttning enbart beror på bostadsbrist. Exakt hur politikerna kortsiktigt fördelar skolklasserna kan i det stora hela ha ganska liten betydelse.

Vill ha svenskar som vänner i sociala medier

Annika Strandhäll debatterar i Expressen 28 feb 2020.
Annika Strandhäll debatterar i Expressen 28 feb 2020. Fotomontage: NewsVoice. Foto på Strandhäll: Kristian Pohl, Regeringskansliet. Licens: CC BY 3.0

Strandhälls bästa kompis, Forsberg, verkar i dag företräda “ren svenskhet” i sociala medier och har knappt en enda utländsk kompis av 278 på sociala medier. Detta trots att både hon och Annika Strandhäll växte upp precis i starten på en “mångkulturell dröm” – i ett område som var centralkärnan och det goda samhällets framtidshopp – där läkare och forskare från hela världen fick sin första bostad i Sverige.

Med undantag för hennes syster Annelies son har släkten nästan 100% svenskar som vänner på sociala medier. Hennes far är evakuerad från de i princip utländska förorterna bor numera  i Mölndal. Han har 87 kompisar på Facebook varav blott en eller två är av utomeuropeisk härkomst. Hennes bror Tommy har 877 vänner på Facebook. De med utomeuropeisk härkomst kan räknas mellan mellan tummen och pekfingret. Strandhäll själv har 1585 vänner och det mångkulturella Sverige syns inte till där heller.


Detta handlar alltså om den första generationen som fick, ville och kunde växa upp i mångkultur. Dessa är de människor som idag bygger och fortsätter att expandera det samhälle som de själva blev etniskt rensade ifrån.


Socialister lever i en idealiserad fantasivärld

Varför kan de inte bryta banden till det svenska folket själva? Är de för starka? De verkar i alla fall inte kunna bryta banden trots att de verkligen hade chansen att dammsuga i sig oändliga mängder av mångkultur.

Annika Strandhäll och vänner är folkgruppsanknutna och kan inte kapa banden. De är socialister som inte kan se konsekvenserna av sitt eget beteende. De lever i en idealiserad fantasi om verkligen. Det är hög tid att de sätter på sig de välpolerade stövlarna och pryder armarna med bindlar eller flyttar tillbaka till sina drömsamhällen.

Vad som är tydligt är att “Abdullah” och “Mustafa” aldrig kunde bli kompisar med Strandhäll och hennes umgängeskrets. Migranter är och förblir i dag endast billigt röstboskap för Strandhäll och hennes vänner. Bara i ord påstår de sig vilja bo med dem, men så fort de får chansen flyr de.


Den enda funktion som migranterna verkar ha för Strandhäll är som röstboskap. Hon och Socialdemokraterna räknar bara på hur de skall fördela dem över röstlandskapet för att kunna bibehålla makten i kommuner, landsting och i riksdagen.


Annika Strandhälls gamla valdistrikt

I Rymdtorgets valdistrikt där Annika Strandhäll bodde innan hon och vänner flyttade till svenska områden röstade hela 79% på S/V/MP i valet 2018. Sverigedemokraterna fick 6,8% vilket motsvarar 46 röster totalt.

Valresultat 2018 Strandhäll
Valresultat för valdistriktet Rymdtorget 2018.

NewsVoice granskning visar dock att endast runt 4-5% av befolkning över 20 år i området i dag har svenska namn. Det torde innebära att nära 100% av alla etniska svenskar som bor kvar röstar på ett parti som Annika Strandhälls menar, citat: ”har kopplingar till Nazityskland”. Märkbart i sammanhanget blir då att fenomenet med etnisk rensning bara har kopplingar till hennes egen familjs märkliga historia.

Sammanfattningsvis kan sägas att alla svenskar från Strandhälls barndom har flyttat till områden där deras egen folkgrupp har en majoritetsställning eller så bor de kvar, men då röstar de på SD.

Text: Anders Gustafsson

Relaterat

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq