Trumpadministrationens tillslag mot pedofilringar var globalt

publicerad 7 februari 2021
- av NewsVoice
Liz Crokin, eget verk
Liz Crokin, eget verk

Under Trumps ledning iscensattes ett omfattande och internationellt samarbete för att stoppa pedofilringar, sextrafficking och slavhandel i USA och andra länder. Arbetet var mycket framgångsrikt, enligt Liz Crokin, som i en “förbjuden” video sammanfattar fyra års arbete. En viktig del av arbetet att stoppa trafficking till USA var att bygga muren mot Mexiko.

Massmedierna har valt att inte rapportera om dessa tillslag mot pedofil- och sextrafficking-ringar alls eller i mycket liten grad. Liz Crokin beskriver hur tillslagen mot ligorna med tiden klättrade uppåt i hierarkierna. Under 2018 och framåt började högprofilerade pedofiler och sexförbrytare gripas. Det var nu som nätverk som NXIVM och Backpage.com stoppades samt celebriteter som Jeffrey Epstein, Ghislane Maxwell, Harvey Weinstein och Kevin Spacey greps. Hela ligor som drev handel med människor slogs sönder.

YouTube har aktivt stoppat allmänheten från att se denna video genom att ta ner den från sin videoplattform. Istället finns videon på Rumble. Liz Crokin utsätts för personangrepp från aktörer och journalister som menar att hon är en “konspirationsteoretiker”.

En uppfattning är att när Trump offentligt uttryckt att han vill dränera träsket, så har det handlat om att rensa upp i trafficking-träsket med förgreningar in i den amerikanska regeringen.

In the three weeks before the 2016 election, he [Trump] tweeted “Drain the swamp” 79 times, usually as a hashtag, and he tweeted the word “swamp” another 75 times in the four years following that election. – Wikipedia

Liz Crokin säger att byggandet av muren mot Mexiko minskade trafficking-inflödet till USA med hela 96%. Den nya Joe Biden-regeringen har omedelbart efter sitt tillträdande beordrat att stoppa utbyggnaden av muren mot Mexiko.

Video – Se Liz Crokin sammanfattning på 10 minuter

Text: NewsVoice

Relaterat

Liz Crokin började sin karriär som journalist 2002 för Chicago Tribune. 2010 flyttade Crokin till Los Angeles där hon arbetade som en frilansande reporter inom underhållning för National Enquirer, Star, In Touch Weekly och US Weekly. Crokin återvände Chicago under 2012 för att arbeta för Splash, en Chicago Sun-Times publikation. Crokin har fått flera utmärkelser för sitt arbete. Hennes hemsida: lizcrokin.com


Så här kan du stötta Newsvoice

  • Skrämmande besked. Trump kunde vara värd fredspriset bara för det arbetet mot pedofilringar och trafficking!
    Kom desutom ihåg att han gjorde mer än någon president på länge för att minska antalet krig USA är inblandat i, samt hjälpte till att ordna flera fredsavtal mellan Israel och andra stater i Mellanöstern.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *