Trumpadministrationens tillslag mot pedofilringar var globalt

4
Liz Crokin, eget verk
Liz Crokin, eget verk

TRAFFICKING. Under Trumps ledning iscensattes ett omfattande och internationellt samarbete för att stoppa pedofilringar, sextrafficking och slavhandel i USA och andra länder. Arbetet var mycket framgångsrikt, enligt Liz Crokin, som i en “förbjuden” video sammanfattar fyra års arbete. En viktig del av arbetet att stoppa trafficking till USA var att bygga muren mot Mexiko.

Massmedierna har valt att inte rapportera om dessa tillslag mot pedofil- och sextrafficking-ringar alls eller i mycket liten grad. Liz Crokin beskriver hur tillslagen mot ligorna med tiden klättrade uppåt i hierarkierna. Under 2018 och framåt började högprofilerade pedofiler och sexförbrytare gripas. Det var nu som nätverk som NXIVM och Backpage.com stoppades samt celebriteter som Jeffrey Epstein, Ghislane Maxwell, Harvey Weinstein och Kevin Spacey greps. Hela ligor som drev handel med människor slogs sönder.

YouTube har aktivt stoppat allmänheten från att se denna video genom att ta ner den från sin videoplattform. Istället finns videon på Rumble. Liz Crokin utsätts för personangrepp från aktörer och journalister som menar att hon är en “konspirationsteoretiker”.

En uppfattning är att när Trump offentligt uttryckt att han vill dränera träsket, så har det handlat om att rensa upp i trafficking-träsket med förgreningar in i den amerikanska regeringen.

In the three weeks before the 2016 election, he [Trump] tweeted “Drain the swamp” 79 times, usually as a hashtag, and he tweeted the word “swamp” another 75 times in the four years following that election. – Wikipedia

Liz Crokin säger att byggandet av muren mot Mexiko minskade trafficking-inflödet till USA med hela 96%. Den nya Joe Biden-regeringen har omedelbart efter sitt tillträdande beordrat att stoppa utbyggnaden av muren mot Mexiko.

Video – Se Liz Crokin sammanfattning på 10 minuter

Text: NewsVoice

Relaterat

Liz Crokin började sin karriär som journalist 2002 för Chicago Tribune. 2010 flyttade Crokin till Los Angeles där hon arbetade som en frilansande reporter inom underhållning för National Enquirer, Star, In Touch Weekly och US Weekly. Crokin återvände Chicago under 2012 för att arbeta för Splash, en Chicago Sun-Times publikation. Crokin har fått flera utmärkelser för sitt arbete. Hennes hemsida: lizcrokin.com

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

4 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
10 april 2021 kl 01:46

Regeringen säger JA till barnäktenskap vid “synnerliga skäl”
https://www.friatider.se/regeringen-sager-ja-till-barnaktenskap-vid-synnerliga-skal

Henrik Albertson
Henrik Albertson
Gäst
8 februari 2021 kl 10:01

Enligt Human Trafficking Institute:s rapport från 2019 har det blivit allt färre federala brottmål mot sexhandel med barn under Trumps tid vid makten.

https://media-cdn.wehco.com//news/documents/2020/09/11/2019federalhumantraffickingreportlowres4900039359.pdf

https://www.insider.com/child-trafficking-prosecutions-lower-during-trump-presidency-2020-9

Mats Jangdal
Gäst
7 februari 2021 kl 16:23

Skrämmande besked. Trump kunde vara värd fredspriset bara för det arbetet mot pedofilringar och trafficking!
Kom desutom ihåg att han gjorde mer än någon president på länge för att minska antalet krig USA är inblandat i, samt hjälpte till att ordna flera fredsavtal mellan Israel och andra stater i Mellanöstern.