Visionen: Att vara bästa bilverkstad för Fiat i Stockholm

publicerad 19 april 2021
- Extern skribent
Fiat Camper. Produktfoto: Fiat.com (via Newatlas.com)
Bilverkstad för Fiat. Foto: Diesltrim.se
Dieseltrim är en bilverkstad för Fiat och andra bilmärken. Foto: Diesltrim.se

FÖRETAGANDE & BILAR. Det finns en bilverkstad i Stockholm-Bromma grundad på 1960-talet, som kan vara bästa bilverkstad för Fiat i Stockholm. Verkstaden är komplett utrustad för att klara alla typer av bilar (bensin, diesel och eldrift), och Dieseltrim är särskilt bra på Jeep, Chrysler, Dodge, Lancia, Fiat, Fiat Professional, Fiat Abarth, Alfa Romeo samt även olika märken av både husbilar och limousiner.

Text: företagaren, NewsVoice | Bilden överst är på en Fiat Camper

Dieseltrim i Bromma utför alla möjliga typer av reparationer, förbesiktningar, motorreparationer, däckservice, däckbyten (med förvaring) och framvagnsinställningar. Firman säljer reservdelar, tillbehör och däck och tillhandahåller hyrbilar för de kunder som behöver. Här finns även ett stort kök där kunder kan ta en fika och se ut över hela verkstaden.

Bolaget Dieseltrim Bilverkstad i Bromma AB är en auktoriserad serviceverkstad (ref.nr: 11834-76), lyder under myndigheten Swedac och är medlen organisationen Motormännens Riksförbund. Swedac är ett kontrollorgan för kvalitet och säkerhet.

Roland Joahnsson vill att Dieseltrim ska vara bästa bilverkstad för Fiat. Foto: Diesltrim.se
Roland Joahnsson på Dieseltrim. Foto: Diesltrim.se

Dieseltrim grundades 1969 av Hans Johansson. Verksamheten handlade i början mest om att reparera dieselmotorer, men firman etablerade sig som en kompetent allbilsverkstad. År 2002 och 33 år efter att bilverkstaden startade tog sönerna Roland och Stefan Johansson över verksamheten. Firman har normalt runt nio anställda.

ArcanumSkolan 2024

Visionen är att vara bästa bilverkstad för Fiat i landet

Roland Johansson meddelar att det senaste perioden finns ett ökat servicebehov från ägare av olika modeller av Fiat och därför hoppas Johansson att fler fordonsägare ska finna att Dieseltrim är bästa bilverkstad för Fiat.

Nu kommer dessutom sommarsäsongen och många vill förbesiktiga, serva och extrautrusta sina husbilar, ofta av märket Fiat. Då är det bra att känna till att Dieseltrim finns som specialister. Vissa kommer långväga från runt om i landet för att besöka verkstaden på Ulvsundavägen 106 B i Bromma, strax norr om Stockholm City.

Läs mer om teknik och bilar i NewsVoice

Text: NewsVoice

Hitta till Dieseltrim Bilverkstad i Bromma


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *