Covidtrots: Kanadensisk pastor grips av insatsstyrka

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 9 maj 2021
- NewsVoice redaktion
Artur. Pawlowski arresterades den 8 maj och fördes bort. Foto: privat video

CORONAKRISEN. Den kanadensiske pastorn Artur Pawlowski säger att alla måste tillämpa covidtrots som ett svar på coronarepressionen. Pawlowski har fått påhälsning flera gånger av polisen för att han låter sin församling ha gudstjänster. Varje gång har pastorn kört iväg polisen, men nu har myndigheterna gripit mannen.

Rebel News skriver att polisen grep Pawlowski som om han var en terrorist. En insatsstyrka omringade pastorn när han körde hem från sin kyrka på motorvägen. De kommenderade honom ut ur sin bil och ner på knäna. Han fick handfängsel och släpades sedan iväg. Han är arresterad och frihetsberövad, men han är inte en terrorist utan en kristen pastor som praktiserar covidtrots.

Artur Pawlowski, pastor i Calgary, Kanada uppmanar alla till covidtrots. Foto: eget verk
Artur Pawlowski, pastor i Calgary, Kanada uppmanar alla till covidtrots. Foto: eget verk

Covidtrots är svaret på ovetenskapliga coronarestriktioner

Artur Pawlowski vädjar i videon om juridisk hjälp och att intresserade ska besöka Rebel News och domänen SaveArtur.com. Fallet Pawlowski vittnar om hur vissa länder tar i med hårda nypor för att förtrycka de som gör motstånd mot cororepressionen och coronarestriktioner som är ologiska eller ej är baserade på vetenskapliga fakta.

Pawlowski:

“Vi lever under ett maktövertagande ifrån regeringen och deras skurkar, torpeder, brunskjortor, Gestapo-wannabes, diktatorer.”

ArcanumSkolan 2024

“Se vad som händer i Tyskland. Landet tas än en gång över av fascister. Man kan inte längre ens röra sig från en stad till en annan. Nedstängningen där är genomförd. Hitler-wannabes styr redan det landet. Man är på väg åt samma håll här i Kanada. Låter du dig inte vaccineras som en hund, så kan du snart inte köpa och sälja saker, gå i skolan eller arbeta. Är det så du vill att din framtid skall se ut?”

Text: NewsVoice | #covidtrots #covidrepression #coronarepression

Relaterat

Reservation: Meddelandet nedan kommer inte från Folkhälsomyndigheten, men syftar till att väcka debatt om ologiska och ovetenskapliga coronarestriktioner.
Reservation: Meddelandet kommer inte från Folkhälsomyndigheten, men syftar till att väcka debatt om ologiska covidrekommendationer och ovetenskapliga coronarestriktioner.

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq