Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

17%

17.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Studie: mRNA-vaccinerna är giftiga och kan orsaka blodproppar, hjärnskador och infertilitet

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 3 juni 2021
- Torbjörn Sassersson red.
Dr Byram Bridle. Foto: Kenneth Armstrong, GuelphToday

COVIDVACCIN. Forskare i Japan och Kanada varnar att spikproteinerna som genereras av mRNA-vaccinerna är giftiga. De sprids till alla organ i kroppen och kan orsaka blodproppar, hjärnskador och infertilitet. De sprids även till barn som ammar.

Redaktionen meddelar 11 juni: Originalvideon ovan producerad av Alex Pierson togs ned i början på juni av Youtube. NewsVoice återpublicerade den på Odysee.

En ny studie i Japan visar att spikproteinet från Covid-19-vacciner tar sig in i blodomloppet, vilket är en trolig förklaring till tusentals rapporterade biverkningar från blodproppar och hjärtsjukdomar till hjärnskador och reproduktiva problem.

“We made a big mistake. We didn’t realize it until now,” said Byram Bridle, a viral immunologist and associate professor at the University of Guelph, Ontario, in an interview with Alex Pierson last Thursday, in which he warned listeners that his message was “scary.”

Immunologen, vaccinforskaren och professorn Byram Bridle vid University of Guelph (Kanada) säger att forskarna trodde att spikproteinet var ett bra målantigen, men man har nu insett att spikproteinet i sig är ett gift i formen av ett sjukdomsframkallande protein. “Genom att vaccinera människor inympar vi dem oavsiktligt med ett toxin”, säger Bridle, som 2020 fick över 2 miljoner kronor för att ta fram ett mRNA-vaccin mot Covid-19.

Läs mer: Kanadensisk läkare: Patienter får allvarliga skador av Modernas covidvaccin

Studier visar att mRNA:t inte stannar vid injektionen i överarmen utan sprids ut i hela kroppen via blodet. Japanska data visar att spikproteinet sedan ackumuleras i organ och vävnader inklusive i mjälte, benmärg, lever, binjurar och i ganska höga koncentrationer i äggstockarna. Spikproteinet förekommer även i hög koncentration i bröstmjölk.

“We have known for a long time that the spike protein is a pathogenic protein. It is a toxin. It can cause damage in our body if it gets into circulation,” Bridle said.

SARS-CoV-2 spikproteinet är det som gör det möjligt att infektera kroppen. Vaccintillverkare valde därför att fokusera på det unika proteinet, vilket gör att celler i den vaccinerade personen tillverkar proteinet, vilket i teorin framkallar ett immunsvar mot proteinet och och därmed också SARS-CoV-2.

Läs mer: Dr Lee Merritt: självspridande covidvacciner kan vara en realitet

“What has been discovered by the scientific community is the spike protein on its own is almost entirely responsible for the damage to the cardiovascular system, if it gets into circulation,” säger Bridle i intervjun med Alex Pierson.

Nu när forskarna upptäckt att spikproteinet sprids via blodomloppet förstår de varför så många vaccinerade personer drabbats av livshotande sjukdomstillstånd. De är förgiftade av spikproteinet som massproduceras av kroppens egna celler eftersom de fått instruktioner av mRNA-vaccinerna att producera det. Enligt vissa forskare finns ingen “stoppknapp” för denna produktion.

Läs även Kerstin Unger-Saléns kommentar om de nya rönen:
“Vi har gjort ett misstag” – Vaccinforskaren Byram Bridle varnar för covidvaccinerna

Text: Torbjörn Sassersson

Källor och relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq