Studie: mRNA-vaccinerna är giftiga och kan orsaka blodproppar, hjärnskador och infertilitet

publicerad 3 juni 2021
- Torbjörn Sassersson red.
Dr Byram Bridle. Foto: Kenneth Armstrong, GuelphToday

COVIDVACCIN. Forskare i Japan och Kanada varnar att spikproteinerna som genereras av mRNA-vaccinerna är giftiga. De sprids till alla organ i kroppen och kan orsaka blodproppar, hjärnskador och infertilitet. De sprids även till barn som ammar.

Redaktionen meddelar 11 juni: Originalvideon ovan producerad av Alex Pierson togs ned i början på juni av Youtube. NewsVoice återpublicerade den på Odysee.

En ny studie i Japan visar att spikproteinet från Covid-19-vacciner tar sig in i blodomloppet, vilket är en trolig förklaring till tusentals rapporterade biverkningar från blodproppar och hjärtsjukdomar till hjärnskador och reproduktiva problem.

“We made a big mistake. We didn’t realize it until now,” said Byram Bridle, a viral immunologist and associate professor at the University of Guelph, Ontario, in an interview with Alex Pierson last Thursday, in which he warned listeners that his message was “scary.”

Immunologen, vaccinforskaren och professorn Byram Bridle vid University of Guelph (Kanada) säger att forskarna trodde att spikproteinet var ett bra målantigen, men man har nu insett att spikproteinet i sig är ett gift i formen av ett sjukdomsframkallande protein. “Genom att vaccinera människor inympar vi dem oavsiktligt med ett toxin”, säger Bridle, som 2020 fick över 2 miljoner kronor för att ta fram ett mRNA-vaccin mot Covid-19.

Läs mer: Kanadensisk läkare: Patienter får allvarliga skador av Modernas covidvaccin

Studier visar att mRNA:t inte stannar vid injektionen i överarmen utan sprids ut i hela kroppen via blodet. Japanska data visar att spikproteinet sedan ackumuleras i organ och vävnader inklusive i mjälte, benmärg, lever, binjurar och i ganska höga koncentrationer i äggstockarna. Spikproteinet förekommer även i hög koncentration i bröstmjölk.

“We have known for a long time that the spike protein is a pathogenic protein. It is a toxin. It can cause damage in our body if it gets into circulation,” Bridle said.

SARS-CoV-2 spikproteinet är det som gör det möjligt att infektera kroppen. Vaccintillverkare valde därför att fokusera på det unika proteinet, vilket gör att celler i den vaccinerade personen tillverkar proteinet, vilket i teorin framkallar ett immunsvar mot proteinet och och därmed också SARS-CoV-2.

Läs mer: Dr Lee Merritt: självspridande covidvacciner kan vara en realitet

“What has been discovered by the scientific community is the spike protein on its own is almost entirely responsible for the damage to the cardiovascular system, if it gets into circulation,” säger Bridle i intervjun med Alex Pierson.

Nu när forskarna upptäckt att spikproteinet sprids via blodomloppet förstår de varför så många vaccinerade personer drabbats av livshotande sjukdomstillstånd. De är förgiftade av spikproteinet som massproduceras av kroppens egna celler eftersom de fått instruktioner av mRNA-vaccinerna att producera det. Enligt vissa forskare finns ingen “stoppknapp” för denna produktion.

Läs även Kerstin Unger-Saléns kommentar om de nya rönen:
“Vi har gjort ett misstag” – Vaccinforskaren Byram Bridle varnar för covidvaccinerna

Text: Torbjörn Sassersson

Källor och relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Vad händer när de vaccinerade blir blodgivare och deras blod används t ex i operationer? Kommer de (dvs de ovaccinerade) som tar emot blodet också få in giftiga spikproteiner i sitt blod med samma risker att få dessa biverkningar som de vaccinerade?

 • Vad händer när de vaccinerade blir blodgivare och deras blod används t ex i operationer? Kommer de (dvs de ovaccinerade) som tar emot blodet också få in giftiga spikproteiner i sitt blod med samma risker att få dessa biverkningar som de vaccinerade?

  • Kolla upp Brett Weinstein och hans Dark horse podcast (blev initialt demonitized och censurerad). De tog upp samma fråga där för inte så länge sedan, därefter har de fortsatt med att bl.a. fråga sig varför man är så emot ivermectin (profylax) om man nu verkligen har för avsikt att bli av med viruset.

  • Kolla upp Brett Weinstein och hans Dark horse podcast (blev initialt demonitized och censurerad). De tog upp samma fråga där för inte så länge sedan, därefter har de fortsatt med att bl.a. fråga sig varför man är så emot ivermectin (profylax) om man nu verkligen har för avsikt att bli av med viruset.

 • Det kan vara lärorikt och nödvändigt att leta själv efter mer fakta och bevisföring om vad som händer runt oss….inte bara “svälja” första bästa info. Det här är intressant att läsa och dessa forskar och läkare som ifrågasätter Bridle och förklarar ett å annat, varför skulle de ljuga och Bridle tala sanning? Det kan lika gärna vara tvärtom….
  Ha en ljuvlig dag…

  Spike protein produced by vaccine not toxicBy BEATRICE DUPUY
  June 10, 2021
  CLAIM: COVID-19 vaccines make people produce a spike protein that is a toxin and can spread to other parts of the body and damage organs.
  AP’S ASSESSMENT: False. COVID-19 vaccines instruct the body to produce spike proteins that teach the immune system to combat the spikes on the coronavirus, and experts say these proteins are not toxic.
  THE FACTS: A recent radio interview with an Ontario professor is being shared widely online to mislead social media users about COVID-19 vaccines.
  In an episode that aired in May, Canadian radio host Alex Pierson interviewed Dr. Byram Bridle, an associate professor in viral immunology at the University of Guelph’s Ontario Veterinary College, about whether the vaccine was safe for children.
  On the show, Bridle says that he is pro-vaccine, but goes on to discuss a fringe theory that the spike protein that the body produces from the vaccine is toxic and can damage certain organs.
  “We made a big mistake. We didn’t realize it until now, we thought the spike protein was a great target antigen. We never knew the spike protein itself was a toxin and was a pathogenic protein so by vaccinating people we are inadvertently inoculating them with a toxin,” he says.
  Though Bridle used the term “we” there is no indication that he was involved in any way in developing COVID-19 vaccines. Other scientists refute Bridle’s characterization of the spike protein.
  “The spike protein is immunogenic, meaning it causes an immune response, but it is not a toxin,” said William Matchett, a vaccine researcher

  • För alla dem som har dött av det här experimentella “vaccinet” så var den dödande mekanismen ingen akademisk fråga i deras allt annat än ljuvliga sista dag.

 • Det kan vara lärorikt och nödvändigt att leta själv efter mer fakta och bevisföring om vad som händer runt oss….inte bara “svälja” första bästa info. Det här är intressant att läsa och dessa forskar och läkare som ifrågasätter Bridle och förklarar ett å annat, varför skulle de ljuga och Bridle tala sanning? Det kan lika gärna vara tvärtom….
  Ha en ljuvlig dag…

  Spike protein produced by vaccine not toxicBy BEATRICE DUPUY
  June 10, 2021
  CLAIM: COVID-19 vaccines make people produce a spike protein that is a toxin and can spread to other parts of the body and damage organs.
  AP’S ASSESSMENT: False. COVID-19 vaccines instruct the body to produce spike proteins that teach the immune system to combat the spikes on the coronavirus, and experts say these proteins are not toxic.
  THE FACTS: A recent radio interview with an Ontario professor is being shared widely online to mislead social media users about COVID-19 vaccines.
  In an episode that aired in May, Canadian radio host Alex Pierson interviewed Dr. Byram Bridle, an associate professor in viral immunology at the University of Guelph’s Ontario Veterinary College, about whether the vaccine was safe for children.
  On the show, Bridle says that he is pro-vaccine, but goes on to discuss a fringe theory that the spike protein that the body produces from the vaccine is toxic and can damage certain organs.
  “We made a big mistake. We didn’t realize it until now, we thought the spike protein was a great target antigen. We never knew the spike protein itself was a toxin and was a pathogenic protein so by vaccinating people we are inadvertently inoculating them with a toxin,” he says.
  Though Bridle used the term “we” there is no indication that he was involved in any way in developing COVID-19 vaccines. Other scientists refute Bridle’s characterization of the spike protein.
  “The spike protein is immunogenic, meaning it causes an immune response, but it is not a toxin,” said William Matchett, a vaccine researcher

  • För alla dem som har dött av det här experimentella “vaccinet” så var den dödande mekanismen ingen akademisk fråga i deras allt annat än ljuvliga sista dag.

 • Se Jacob 5:12 och Mateus 5:37 m.fl. citat. Och använd dem! Det fungerar.
  Säg så mycket som ett pip för att rättfärdiga detta, så kommer en skur av propaganda-argument och beskyllningar, som kan bli svåra att motstå.

 • Voices for Freedom: New Study Shows Potential for Serious Harm in Covid-19 Vaccinated

  “This week saw the release of a new Accepted Manuscript from Oxford University Press for the Infectious Diseases Society of America [1]. The paper highlights a critical issue associated with an mRNA Covid-19 vaccine similar to the Pfizer vaccine we are using here in NZ.

  In a nutshell, it shows that SARS-CoV-2 proteins generated from the vaccine were present in the plasma of vaccine recipients (plasma is the colourless fluid part of blood, lymph, or milk, in which red or white blood cells or fat globules are suspended). These proteins are not supposed to be in the blood.”

  https://voicesforfreedom.co.nz/new-study-shows-potential-for-serious-harm/

 • Se Jacob 5:12 och Mateus 5:37 m.fl. citat. Och använd dem! Det fungerar.
  Säg så mycket som ett pip för att rättfärdiga detta, så kommer en skur av propaganda-argument och beskyllningar, som kan bli svåra att motstå.

 • Voices for Freedom: New Study Shows Potential for Serious Harm in Covid-19 Vaccinated

  “This week saw the release of a new Accepted Manuscript from Oxford University Press for the Infectious Diseases Society of America [1]. The paper highlights a critical issue associated with an mRNA Covid-19 vaccine similar to the Pfizer vaccine we are using here in NZ.

  In a nutshell, it shows that SARS-CoV-2 proteins generated from the vaccine were present in the plasma of vaccine recipients (plasma is the colourless fluid part of blood, lymph, or milk, in which red or white blood cells or fat globules are suspended). These proteins are not supposed to be in the blood.”

  https://voicesforfreedom.co.nz/new-study-shows-potential-for-serious-harm/

 • COVID-19 Report: Breastfeeding Baby Dies After Mother Receives Pfizer Vaccine

  In a recent report submitted by a doctor to the U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) and FDA’s Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), a five-month-old baby developed symptoms and passed away within days of breastfeeding from a mother who had just received the second dose of Pfizer-BioNTech vaccine (1166062). VAERS reports are submitted by health professionals, patients, and family members. According to the VAERS website, the system is “not designed to detect if a vaccine caused an adverse event, but it can identify unusual or unexpected patterns of reporting that might indicate possible safety problems requiring a closer look.”

  https://www.visiontimes.com/2021/04/30/covid-19-report-breastfeeding-baby-dies-after-mother-receives-pfizer-vaccine.html

 • Bra artikel Torbjörn! (som åter konfirmerar tidiga ignorerade expertvarningar).

  När jag ser toppen på isberg av skador av statsfinansierad lögn och desinformation är min upplevelse att “myndigheten” Presstödsnämnden 1 februari 2019 skapades som ekonomisk “pandemipiska” och informationsmålvakt.

  Ett tydlig stöd för att denna “myndighet” inte utgår från folket är att de medier som varnat för omotiverade och farliga experimentvacciner nekats stöd medan medier som förmedlat den farliga vaccinpropagandan nu har belönats med statliga pengar.
  Mikael Seids hat mot nordiskt utseende är uppenbart merit inom MPRT.

  Ny ledamot (MP) på mediestödsnämnden anmäls för HMF https://newsvoice.se/2021/01/mprt-ledamot-utreds-hmf/

  Dagens rapport om mediestöds nedtystade förintelsen efter “vaccinering”
  har redan 239 anmälda dödsfall efter vaccineringarna men hur många döda efter “vaccin” är ej anmälda som biverkan eller uppsåtligt felbokförda?

  Kommer de förväntade sentida biverkningarna ens att tas upp i denna statistik?

  Inrapporterade misstänkta biverkningar – coronavacciner https://www.lakemedelsverket.se/sv/coronavirus/coronavaccin/inrapporterade-misstankta-biverkningar—coronavacciner#hmainbody3

 • COVID-19 Report: Breastfeeding Baby Dies After Mother Receives Pfizer Vaccine

  In a recent report submitted by a doctor to the U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) and FDA’s Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), a five-month-old baby developed symptoms and passed away within days of breastfeeding from a mother who had just received the second dose of Pfizer-BioNTech vaccine (1166062). VAERS reports are submitted by health professionals, patients, and family members. According to the VAERS website, the system is “not designed to detect if a vaccine caused an adverse event, but it can identify unusual or unexpected patterns of reporting that might indicate possible safety problems requiring a closer look.”

  https://www.visiontimes.com/2021/04/30/covid-19-report-breastfeeding-baby-dies-after-mother-receives-pfizer-vaccine.html

 • Söker man “Fauci where is” blir inget svar, svaret! “Real raw news” har en blänkare om att mr Doom köpt fastigheter utrikes USA.
  Argentina står på listan,
  Bariloche kanske?

 • Bra artikel Torbjörn! (som åter konfirmerar tidiga ignorerade expertvarningar).

  När jag ser toppen på isberg av skador av statsfinansierad lögn och desinformation är min upplevelse att “myndigheten” Presstödsnämnden 1 februari 2019 skapades som ekonomisk “pandemipiska” och informationsmålvakt.

  Ett tydlig stöd för att denna “myndighet” inte utgår från folket är att de medier som varnat för omotiverade och farliga experimentvacciner nekats stöd medan medier som förmedlat den farliga vaccinpropagandan nu har belönats med statliga pengar.
  Mikael Seids hat mot nordiskt utseende är uppenbart merit inom MPRT.

  Ny ledamot (MP) på mediestödsnämnden anmäls för HMF https://newsvoice.se/2021/01/mprt-ledamot-utreds-hmf/

  Dagens rapport om mediestöds nedtystade förintelsen efter “vaccinering”
  har redan 239 anmälda dödsfall efter vaccineringarna men hur många döda efter “vaccin” är ej anmälda som biverkan eller uppsåtligt felbokförda?

  Kommer de förväntade sentida biverkningarna ens att tas upp i denna statistik?

  Inrapporterade misstänkta biverkningar – coronavacciner https://www.lakemedelsverket.se/sv/coronavirus/coronavaccin/inrapporterade-misstankta-biverkningar—coronavacciner#hmainbody3

 • Om man anser att jorden är överbefolkad i behov av en reduktion så är döden och överlevande infertila idioter inget “misstag”.

  Det här “vaccinet” var nog redan klart innan de drog igång plandemin.

  • Ja, Anders, det har legat och väntat i “pipeline” i många år…jag träffade en gammal väninna idag på gatan som kom från sin mamma på äldreboendet, där hennes gamla mamma berättade att boendets läkare och hennes man blivit jättedåliga efter andra sprutan, väninnan som tagit första, bävar nu att ta den andra, jag avrådde (hon hade fått Astra). Nu när många kommer att “vakna” och upplever att det på kanske nära håll blir många sjukdomsfall av detta hemska vax, kan det ju lätt bli panik inom den kretsen som tagit sprutan nr 2, kanske dom känner sig lurade…blir rädda att hamna vid “stupstocken”…Detta kan ju leda till uppror tyvärr…

   • I Agenda 2030 står det följande: “To promote physical and mental health and well-being, and to extend life expectancy for all, we must achieve universal health coverage and access to quality health care. No one must be left behind.”

    Låter ju väldigt omtänksamt fram till dess man inser att det hälsoarbetet också omfattar dessa s.k. “vacciner”, där det är tänkt att ingen ska slippa undan den nålen.

     • Palme kanske inte hade så fel i uttrycket “satans mördare”
      https://www.youtube.com/watch?v=BvO67LMl_6w

      Det verkar ju som vi har att göra med ljusets änglamakare.

      2 Korinthierbrevet 11

      …Ty de männen äro falska apostlar, oredliga arbetare, som förskapa sig till Kristi apostlar. Och detta är icke att undra på. Satan själv förskapar sig ju till en ljusets ängel. 

      Det är då icke något märkligt, om jämväl hans tjänare så förskapa sig, att de likna rättfärdighetens tjänare. Men deras ände skall svara emot deras gärningar.

 • Söker man “Fauci where is” blir inget svar, svaret! “Real raw news” har en blänkare om att mr Doom köpt fastigheter utrikes USA.
  Argentina står på listan,
  Bariloche kanske?

 • Om man anser att jorden är överbefolkad i behov av en reduktion så är döden och överlevande infertila idioter inget “misstag”.

  Det här “vaccinet” var nog redan klart innan de drog igång plandemin.

  • Ja, Anders, det har legat och väntat i “pipeline” i många år…jag träffade en gammal väninna idag på gatan som kom från sin mamma på äldreboendet, där hennes gamla mamma berättade att boendets läkare och hennes man blivit jättedåliga efter andra sprutan, väninnan som tagit första, bävar nu att ta den andra, jag avrådde (hon hade fått Astra). Nu när många kommer att “vakna” och upplever att det på kanske nära håll blir många sjukdomsfall av detta hemska vax, kan det ju lätt bli panik inom den kretsen som tagit sprutan nr 2, kanske dom känner sig lurade…blir rädda att hamna vid “stupstocken”…Detta kan ju leda till uppror tyvärr…

   • I Agenda 2030 står det följande: “To promote physical and mental health and well-being, and to extend life expectancy for all, we must achieve universal health coverage and access to quality health care. No one must be left behind.”

    Låter ju väldigt omtänksamt fram till dess man inser att det hälsoarbetet också omfattar dessa s.k. “vacciner”, där det är tänkt att ingen ska slippa undan den nålen.

     • Palme kanske inte hade så fel i uttrycket “satans mördare”
      https://www.youtube.com/watch?v=BvO67LMl_6w

      Det verkar ju som vi har att göra med ljusets änglamakare.

      2 Korinthierbrevet 11

      …Ty de männen äro falska apostlar, oredliga arbetare, som förskapa sig till Kristi apostlar. Och detta är icke att undra på. Satan själv förskapar sig ju till en ljusets ängel. 

      Det är då icke något märkligt, om jämväl hans tjänare så förskapa sig, att de likna rättfärdighetens tjänare. Men deras ände skall svara emot deras gärningar.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *