Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 19/4 kl 01:30.

Fler än 500 MC-förare hyllade den mördade polisen i Göteborg

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 5 juli 2021
- NewsVoice redaktion

SVERIGE. Hundratals motorcyklister samlades på Götaplatsen på lördagen för att bilda kortege genom Göteborg, skriver Expressen, som filmade när MC-förare hyllade den mördade polisen Andreas Danman.

This article in English: More than 500 motorcyclists paid tribute to murdered police in Sweden

NewsVoice skrev den första juli om mordet på polismannen i det särskilt utsatta området Biskopsgården på Hisingen. Han blev oprovocerat beskjuten.

Polisens far Per Danman säger till Nya Riks:

“Hela svenska samhället är i kaos och nu var det min grabb som råkade hamna i kaoset. Den snällaste finaste människa. Han skulle bli farsa. De skulle bygga hus”.

“Jag fick SMS av statsministern och vissa partiledare som beklagar sorgen men de sitter på Lidingö och sina palats. Vi har en grabb som har gått bort. Det är skillnaden.”

Text: NewsVoice

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq