Fler än 500 MC-förare hyllade den mördade polisen i Göteborg

publicerad 5 juli 2021
- av NewsVoice

SVERIGE. Hundratals motorcyklister samlades på Götaplatsen på lördagen för att bilda kortege genom Göteborg, skriver Expressen, som filmade när MC-förare hyllade den mördade polisen Andreas Danman.

This article in English: More than 500 motorcyclists paid tribute to murdered police in Sweden

NewsVoice skrev den första juli om mordet på polismannen i det särskilt utsatta området Biskopsgården på Hisingen. Han blev oprovocerat beskjuten.

Polisens far Per Danman säger till Nya Riks:

“Hela svenska samhället är i kaos och nu var det min grabb som råkade hamna i kaoset. Den snällaste finaste människa. Han skulle bli farsa. De skulle bygga hus”.

“Jag fick SMS av statsministern och vissa partiledare som beklagar sorgen men de sitter på Lidingö och sina palats. Vi har en grabb som har gått bort. Det är skillnaden.”

Text: NewsVoice

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

  • Samuel, vad tror du skulle ske om fler poliser blev skjutna på öppen gata?

   Kanske det behöver skjutas fler poliser för att öppna ögonen på alla de vilka fortfarande vägrar inse att den invandrade klankriminaliteten inte viker sig för handhjärtan och ökat förtroende för Stefan Löfvén.

   Enligt en ny undersökning ÖKAR förtroendet för Stefan Löfvén trots regeringskris och mördandet av poliser.

   Ibland måste man ta ett steg bakåt för att komma två steg framåt, och med en pk-poliskår som fjantar runt i Pride parader och bjuder kriminella på pizza kanske det behöver skjutas fler poliser för att de svenska strutsarna drar upp sina huvuden ur sanden.

   Låter kanske grymt men i USA ökar den grova kriminaliteten dramatiskt och det delar landet, vilket leder till ett avgörande ganska snabbt.

   Det gäller nog också i Sverige.

   • Jag tror du har rätt.

    Berätta gärna hur den portugisiska polisen handskas med gängkriminaliteten. Hur är läget i Portugal generellt? Styr gängen förorterna? Ger polisen bjudpizza till gängkriminella?

    • Jämförelsen blir svår för mig då någon motsvarande klanbaserad kriminalitet av samma typ som i Sverige öht inte finns i Portugal.

     Som jag beskrivit i en del andra tidigare artiklar här hos NV så har jag aldrig känt mig hotad eller rädd när jag befunnit mig någonstans i Portugal, även kvällstid.

     Visst finns det kriminalitet i Portugal men polisen agerar snabbt och mycket “tydligt”.

     När jag bodde i Estoril, där det finns ett promenadstråk längs stranden, så uppstod lite oroligheter ibland huvudsakligen mörkhyade yngre killar.

     Resolut polisingripande och punktmarkering av området för ett bra tag gjorde dock att lugnet snabbt återvände.

     Polisen på gatorna är både korrekta men samtidigt väldigt “tydliga”. Här käftar ingen med polisen, som man gör i Sverige i ghettona.

     Polisen här har den respekt som polisen också hade i Sverige innan de blivit omstöpta till politiskt korrekta och lydiga tjänstehjon i det allmänna förfallet.

     Jag såg vid besök på en fotbollsmatch då en liten klick överförfriskade supportrar skränade och försökte kasta in saker på planen.

     Då agerade polisen blixtsnabbt och en kort stund senare var cirka 10 polispiketer fyllda med bråkstakarna.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *