Dr Francis Christian sparkas för sina tvivel att låta covidvaccinera barn

26

COVIDKRISEN. Den kanadensiska kirurgen dr Francis Christian fick sparken efter att han uttryckt sitt tvivel inför att covidvaccinera barn. NewsVoice lägger ut det telefonsamtal med sina chefer där han informeras om att han inte längre är välkommen.

Text, redigering och översättning: Torbjörn Sassersson | Videon finns även tillgänglig på Odysee

Dr Christian kallades till ett möte i slutet av juni. Han blev då avstängd från allt undervisningsansvar med omedelbar verkan och han avskedades även från sin tjänst vid University of Saskatchewan från och med september 2021.

NewsVoice publicerar en inspelning av dr Christians möte med dr Preston Smith, dekan på University of Saskatchewan, dr Susan Shaw, chefsläkare vid Saskatchewan Health Authority och dr Brian Ulmer, chef för avdelningen för kirurgi vid Saskatchewan College of Medicine.

Justice Center representerar dr Christian i sitt försvar mot de anklagelser som riktats mot honom och en tillhörande utredning som utförs av College of Physicians and Surgeons of Saskatchewan.

Dr Francis Christian, pressfoto.
Dr Francis Christian, pressfoto.

Dr Christian har varit kirurg i mer än 20 år och han började arbeta i Saskatoon 2007. Han utsågs till chef för Surgical Humanities Program och chefspositionen för kvalitet och patientsäkerhet 2018. Han grundade Surgical Humanities Program. Dr Christian är också redaktör för Journal of The Surgical Humanities.

Debaklet började den 17 juni när dr Christian skickade ett mail till över 200 läkare där han uttryckte sina tvivel att covidvaccinera barn. Han påpekade samtidigt att han är pro-vaccin och att han inte representerar någon särskild aktivistisk grupp, Saskatchewan Health Authority eller University of Saskatchewan.

Dr Christian poängterar att en patient alltid måste vara fullt medveten om riskerna med det medicinska ingreppet, fördelarna med interventionen och om det finns några alternativ till interventionen.

“Detta bör särskilt gälla ett nytt vaccin som aldrig tidigare har prövats på människor … innan vaccinet rullas ut till barn, måste både barn och föräldrar känna till riskerna med m-RNA-vacciner” – Francis Christian

Dr Christian uttryckte oro över att han inte hade stött på ett enda vaccinerat barn eller en enda förälder som har blivit tillräckligt informerade om riskerna med covidvacciner för barn.

Realterat: Massivt avslöjande: Coronavirus, PCR-tester och injektioner – allt var redan patenterat

Motargument mot att covidvaccinera barn

Francis Christian presenterade följande argument i sitt meddelande till de 200 läkarna:

  • mRNA-vaccinetr är nya, experimentella vacciner som aldrig tidigare använts på människor.
  • mRNA-vaccinerna har inte godkänts fullt ut av den kanadensiska hälsovårdsmyndigheten, lika lite som CDC i USA. Tillståndet är endast för “nödanvändning”. Ett fullständigt vaccingodkännande tar flera år att genomföra och det krävs flera säkerhetsöverväganden, vilket de nya mRNA-vaccinerna inte klarar.
  • Det måste finnas en verklig nödsituation för att en medicinering ska kunna kvalificeras för ett ”tillstånd för akut användning”, men…
  • Covid-19 utgör inget hot för barn. Risken att barn dör av Covid-19 är mindre än 0,003% alltså mindre än risken att de dör av en vanlig influensa. Det finns alltså ingen nödsituation hos barn.
  • Barn överför inte heller lätt coronaviruset till vuxna.

Läs mer: Nya rapporter om allvarliga vaccinskador hos barn och ungdomar

M-RNA-vacciner har kopplats till flera tusen dödsfall enligt Vaccine Adverse Reporting System i USA. Antalet dödsfall verkar vara ovanligt stort i jämförelse med det totala antalet covidvaccinationer. Han kallar det för en “stark signal som inte bör ignoreras”.

Dr Christian konstaterar att vacciner redan har orsakat ”allvarliga medicinska problem för barn” över hela världen, inklusive en signifikant ökad risk för myokardit, hjärtinflammation. Dr Christian påpekar att både den tyska och den brittiska hälsomyndigheten inte rekommenderar vaccinet för friska barn och tonåringar.

Text, redigering och översättning: Torbjörn Sassersson | Videon finns även tillgänglig på Odysee

Relaterat och källor

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

26 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
plejbej
plejbej
Gäst
31 juli 2021 kl 20:22

Bra redovisning .Heder åt er båda .

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Johnny
31 juli 2021 kl 17:18

Toppen med denna länk!

Och precis som alla andra auktoriteter på detta område, som inte håller sig till de offentliga förklaringarna, har Luc Montagnier blivit hätskt angripen och förtalad.

JohnnyD
Johnny
Reply to  Hans Dahl
1 augusti 2021 kl 02:33

Politiker och PK experter säger att massvaccinering är enda vägen ut ur pandemin. Nobelpristagaren säger att det bara förvärrar pandemin då det skapar all smittsamma virusvarianter som vaccinerna inte kan stoppa. Vi ser det tydligt i Israel där majoriteten av de Delta smittade är vaccinerade. Vaccinet förlorar sin skyddande verkan beroende på tid och ålder, har sjunkit från 95% till 16% på sex månader. Vaccinskaorna kommer att drabba miljontalsmänniskor över tiden.

Åke Södergren
Åke Södergren
Gäst
31 juli 2021 kl 12:51

Nu börjar det propsas på att armband med gul karantän-färg skall bäras av vissa inom sportsfolket. Var det inte en stat som använde gula stjärnor på folk en gång i tiden.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
31 juli 2021 kl 12:40

Med hans jämförelse med gamla totalitära regimer var han inte alls fel ute. På precis alla arbetsplatser går djungeltrumman varm. En majoritet av sjukvårdspersonalen världen över måste vara väl medvetna om vilken skada dessa injektioner gör. Att de då ändå beter sig som hans chefer gjorde får en onekligen att tänka i termer av Dr Mengele.

Magnus Johansson
Reply to  Anders Johansson
31 juli 2021 kl 13:33

Att du och många andra kommer att tänka på doktor Mengele i detta fall är en stor del av problemet.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Magnus Johansson
31 juli 2021 kl 15:54

Tack för att du hjälpte mig förstå detta i din väl utvecklade kommentar.

Magnus Johansson
Reply to  Anders Johansson
31 juli 2021 kl 20:20

Varför tog du inte chansen att fråga istället så att vi kunde ha haft ett intressant samtal?

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Magnus Johansson
31 juli 2021 kl 21:31

Om du hävdar något så ligger bevisbördan hos dig och det kräver lite mer utförliga argument än en oneliner.

Magnus Johansson
Reply to  Anders Johansson
1 augusti 2021 kl 07:56

Har jag påstått att bevisbördan ligger någon annanstans?

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Magnus Johansson
1 augusti 2021 kl 11:59

Men om du påstår någonting så är du ju då också tvungen att utveckla det där med egna argument. Jag ska inte behöva fråga.

Magnus Johansson
Reply to  Anders Johansson
1 augusti 2021 kl 15:54

Du svarar inte på frågan. Nej, ingen är tvungen att utveckla något. Vill man veta något går det bra att fråga.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Magnus Johansson
1 augusti 2021 kl 18:55

Det var du som gled in och kommenterade min kommentar med en av dina oneliners där du försöker tillrättavisa andra. Så det verkar mer som om du tror dig ha något att upplysa andra om som dom sen ska dra ur dig. Men nej, jag har inga frågor.

Magnus Johansson
Reply to  Anders Johansson
1 augusti 2021 kl 19:51

Nej, jag försökte inte tillrättavisa; jag bara upplyste om en problematisk omständighet.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Magnus Johansson
1 augusti 2021 kl 20:50

FEL, och om du undrar vad jag menar med det så är du tvungen att fråga mig så skolen jag kanske eller kanske inte upplysa dig.

En annan
En annan
Gäst
Reply to  Magnus Johansson
31 juli 2021 kl 16:20

Fast gäller inte nurnbergdoktrinen om medicinska expriment på människor, inskrivet i FN:s mänskliga rättigheter!

Fredrik Eriksson
Reply to  En annan
31 juli 2021 kl 18:05

Det hjälper inte FN om det är FN som har skapat både virus och vaccin.

Magnus Johansson
Reply to  Fredrik Eriksson
31 juli 2021 kl 20:16

Det finns nog inget SARS-CoV-2 eftersom inget sådant har isolerats. Tom Cowan och Jon Rappoport går igenom det hela i följande samtal som jag gjorde en svensk översättning av medan det ännu fanns på YouTube. Jag har översättningen som en SRT-fil om någon vill ha en kopia: https://www.bitchute.com/video/IqsL6wXHJAaP/

Magnus Johansson
Reply to  Magnus Johansson
31 juli 2021 kl 21:29

I samtalet mellan Cowan och Rappoport säger Tom Cowan “in solicito” fast han menar “in silico” beträffande metoden med vilken viruset sekvenserades. “In silico” (som egentligen borde vara “in silicio” på latin) är en term som betecknar något som åstadkommits i en dator, till skillnad från liknande medicinska termer som in vitro, in vivo och in situ som alla har med verkligt biologiskt material att göra.

Magnus Johansson
Reply to  En annan
31 juli 2021 kl 20:09

Jo, visst gör den; åtminstone formellt.

JohnnyD
Johnny
31 juli 2021 kl 11:02

Vår fria värld försvinner allt mer med covid vansinnet. Tragiskt.

Linden
Linden
Gäst
31 juli 2021 kl 09:09

”Dr Christian påpekar att både den tyska och den brittiska hälsomyndigheten inte rekommenderar vaccinet för friska barn och tonåringar.”
så kloka och pålästa är inte våra politiker och hälsovårdsmyndigheter.
Här pågår som bekant full kampanj för att spruta våra barn,
med eller utan föräldrars medgivande.

Elias Johansson
Elias Johansson
Gäst
31 juli 2021 kl 00:06

Wow underbart där i slutet där hon uppmanar honom att söka till ett “health program” för support som han kanske inte tror sig behöva men troligen behöver! För vadå? För att han tänker fel såklart, säger hon med ett trendigt munskydd och pk frisyr….. Huuuuuuh den här världen ger rysningar av idioti och totalitarism på samma gång. Gillar också att chefen där gapar om att han inte ska prata till han har pratat klart en tre fyra gånger…. Röstar väl antagligen på de liberala demokraterna och söker en mer jämlik och klimatsmart värld!

Huvva, huvva, mer alternativ och frihet åt folket gentemot det etablerade! Trevlig helg.

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
30 juli 2021 kl 22:38

Mer öppenhet, och alla kort läggs på bordet!

Bra, så får alla välja själva.

Har någon sett WHOs utskick om att inte genmanipulera barn. De verkar ju ha diametralt olika uppfattning om vad som stod i utskicket? Har de fått samma utskick?