Massivt avslöjande: Coronavirus, PCR-tester och injektioner – allt var redan patenterat

publicerad 16 juli 2021
- Torbjörn Sassersson red.
Dr David Martin explains alleged properties of the corona virus vaccine
Dr David Martin explains alleged properties of the corona virus vaccine
Dr David Martin. Pressfoto: Davidmartin.world

CORONAKRISEN. Dr David Martin som är risk-management-expert sammanställer i en video inför den tyska advokaten Reiner Fuellmich sina fynd efter att han granskat tusentals patent sedan början av 2000-talet gällande covidvaccininjektioner. Han namnger flera företag, universitet, DARPA och statliga enheter som aktörer.

David Martin förklarar att det inte går att patentera något som finns i naturen. Därför skapades datorgenererade sekvenser som påstås vara coronavirus. Dessa konstgjorda genomsekvenser patenterades därefter, vilket även möjliggjorde patentering av sekvensen för PCR-tester och injektionslösningar för genvaccin.

“A manufactured illusion – not novel, no pandemic, no variants, a campaign of coercion to address a stated objective”.

Här ingår syntetiska laboratorieskapade proteiner som under 2021 används för att “behandla” det konstruerade och patenterade coronaviruset, som detekteras av det patenterade testet som alltså upptäcker det fabricerade viruset, förklarar David Martin.

Enligt David Martin är de påstådda utbrotten av coronavirusinfektioner egentligen bara PCR-testbedrägerier. PCR-testerna detekterar fabricerade och patenterade gensekvenser, det vill säga coronaviruset SARS Cov2.

Viruset finns i själva verket bara på papper av patentskäl, medan det verkliga “biovapnet” finns i sprutorna, skriver America’s Frontline Doctors, en gruppering av skolläkare i USA som anser att den så kallade coronapandemin är ett medicinskt bedrägeri av enorma proportioner.

Text och översättning: Torbjörn Sassersson

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Relaterat krisbedrägeri:

  “Arbetsskydd: Skyddsutrustning brändes upp i somras

  Publicerad den 2021-01-03
  På Arbetarskydds sida, kan man läsa att man brände upp lagret av skyddsutrustning i somras (2020)

  Jag tycker det är konstigt att man bränner upp skyddsutrustningen, samtidigt som det råder brist på skyddsutrustning på sjukhusen. Motiveringen var, att det var för mycket att gå igenom.”

  https://solveig21miljoblogg.wordpress.com/2021/01/03/arbetsskydd-skyddsutrustning-brandes-upp-i-somras/

 • Relaterat krisbedrägeri:

  “Arbetsskydd: Skyddsutrustning brändes upp i somras

  Publicerad den 2021-01-03
  På Arbetarskydds sida, kan man läsa att man brände upp lagret av skyddsutrustning i somras (2020)

  Jag tycker det är konstigt att man bränner upp skyddsutrustningen, samtidigt som det råder brist på skyddsutrustning på sjukhusen. Motiveringen var, att det var för mycket att gå igenom.”

  https://solveig21miljoblogg.wordpress.com/2021/01/03/arbetsskydd-skyddsutrustning-brandes-upp-i-somras/

  • Aftonbladet frontar med vaccinforskaren Matti Sällberg som är delägare i ett bolag som säljer vaccin…

   • Ska bli intressant då sars1-sars2- och den resulterande produkten covid är datormodeller. Enda kontakten med verkligheten är väl att de från början var kopplade till något som kallades coronavirus, dvs ordinär förkylning. “Bra jobb fast det sprack, sa Bill. Visst, men vi kommer igen, sa Bull. Råttorna ska in i buren kosta vad det vill.”

   • Visst är det ofattbart att Aftonbladet vill hjälpa lobbande vaccinfabrikör?

    Skandalen är ju större än Paolo Macchiarini affären eftersom så många fler har skadats allvarligt och tom avlidit efter sk “vaccin” utan varningar.

    Jag har talat med vaccinerade och ovaccinerade och funnit gemensamt att ingen skulle ha övervägt att vaccinera sig efter denna kännedom.
    Många känner ej till att läkemedelsverket har 270 rapporterade döda.
    https://www.lakemedelsverket.se/sv/coronavirus/coronavaccin/inrapporterade-misstankta-biverkningar—coronavacciner#hmainbody2

    Jag tror att Aftonbladet behöver läsa på och lära sig vad oredighet är.
    bif artikel med juridiska formuleringar för att beskriva Matti Sällberg mfl.

    ex på Matti Sällbergs jäv som i forskarvärlden rubriceras som oredighet.

    “oredovisade bindningar till ett läkemedelsföretag”

    https://lakartidningen.se/wp-content/uploads/OldWebArticlePdf/8/8897/651.pdf

  • Aftonbladet frontar med vaccinforskaren Matti Sällberg som är delägare i ett bolag som säljer vaccin…

   • Ska bli intressant då sars1-sars2- och den resulterande produkten covid är datormodeller. Enda kontakten med verkligheten är väl att de från början var kopplade till något som kallades coronavirus, dvs ordinär förkylning. “Bra jobb fast det sprack, sa Bill. Visst, men vi kommer igen, sa Bull. Råttorna ska in i buren kosta vad det vill.”

   • Visst är det ofattbart att Aftonbladet vill hjälpa lobbande vaccinfabrikör?

    Skandalen är ju större än Paolo Macchiarini affären eftersom så många fler har skadats allvarligt och tom avlidit efter sk “vaccin” utan varningar.

    Jag har talat med vaccinerade och ovaccinerade och funnit gemensamt att ingen skulle ha övervägt att vaccinera sig efter denna kännedom.
    Många känner ej till att läkemedelsverket har 270 rapporterade döda.
    https://www.lakemedelsverket.se/sv/coronavirus/coronavaccin/inrapporterade-misstankta-biverkningar—coronavacciner#hmainbody2

    Jag tror att Aftonbladet behöver läsa på och lära sig vad oredighet är.
    bif artikel med juridiska formuleringar för att beskriva Matti Sällberg mfl.

    ex på Matti Sällbergs jäv som i forskarvärlden rubriceras som oredighet.

    “oredovisade bindningar till ett läkemedelsföretag”

    https://lakartidningen.se/wp-content/uploads/OldWebArticlePdf/8/8897/651.pdf

 • Det börjar kanske närma sig en eventuell sanning. Varför denne Dr David levererar det vet jag inte. Men jag “forskade” en hel del tidigt i plandemin, ville ha reda på vad som stod på. Då framgick det till slut att “viruset” var en modell/mall av ett virus framtaget i dator, en gensekvens som genererades via en kombination av gensyntes och rekombinant-teknik. Alltså, detta levererades officiellt delvis av kommunistkina (jätteseriöst?). Jag vet inte vad jag ska säga eller tillägga. Det är en patetisk nivå på denna bluff, den fungerar bara för att de flesta tror gott om inblandade institutioner/organisationer och kan inte föreställa sig att så många kan vara mutade/ovetandes i “systemet”.

 • Det börjar kanske närma sig en eventuell sanning. Varför denne Dr David levererar det vet jag inte. Men jag “forskade” en hel del tidigt i plandemin, ville ha reda på vad som stod på. Då framgick det till slut att “viruset” var en modell/mall av ett virus framtaget i dator, en gensekvens som genererades via en kombination av gensyntes och rekombinant-teknik. Alltså, detta levererades officiellt delvis av kommunistkina (jätteseriöst?). Jag vet inte vad jag ska säga eller tillägga. Det är en patetisk nivå på denna bluff, den fungerar bara för att de flesta tror gott om inblandade institutioner/organisationer och kan inte föreställa sig att så många kan vara mutade/ovetandes i “systemet”.

 • Med viss medicinsk kunskap i bagaget som stimuli funderade jag i stillhet över varför unga män drabbats av hjärtproblem efter spruta. En grupp som utifrån fysisk allmänstatus torde vara mer motståndskraftiga än de flesta. Min teori är att deras immunförsvar är så ovanligt gott att antikropparna reagerar så starkt att ett inflammatoriskt tillstånd uppstår snabbt och kraftfullt på ett vis som hjärtat inte hanterar. En osedvanligt starkt autoimmun reaktion. Är det inte så att t.ex. äldre, som av naturliga skäl har ett nedsatt immunförsvar, avlider mer av blodpropp och stroke efter sprutan således blodkärl i sämre skick, kalcifiering osv.

 • Med viss medicinsk kunskap i bagaget som stimuli funderade jag i stillhet över varför unga män drabbats av hjärtproblem efter spruta. En grupp som utifrån fysisk allmänstatus torde vara mer motståndskraftiga än de flesta. Min teori är att deras immunförsvar är så ovanligt gott att antikropparna reagerar så starkt att ett inflammatoriskt tillstånd uppstår snabbt och kraftfullt på ett vis som hjärtat inte hanterar. En osedvanligt starkt autoimmun reaktion. Är det inte så att t.ex. äldre, som av naturliga skäl har ett nedsatt immunförsvar, avlider mer av blodpropp och stroke efter sprutan således blodkärl i sämre skick, kalcifiering osv.

 • I den kristna världen är det välkänt sedan länge att det är människohand bakom corona, då Gud talade profetiskt till minst tre olika pålitliga profetiska röster att detta var på väg, jag har detta på klipp, och att det skulle komma ut ur Wuhanlaboratoriet. Också om en kollaboration med krafter i USA.

  Dessa profetiska röster fick i långa visioner se, likt på bio, hur allt gått till. Doktor Fauci har benämnts “the rat in the White House”. President Trump var rätt från början. Låt oss förvänta grava avslöjanden av Kinas CCP.

  Viruset användes med stor trolighet för att gynna Kinas ekonomiska dominanssträvanden – genom att stänga ner västekonomier, och där främst påverka valet, genom bl a röstmetoder, i USA; så att en mer “Kinavänlig”, Kinakompromissad, vänsterliberal regim kunde säkras i USA. Trumps folkliga och “America First” regim var det stora hindret och hotet mot såväl Kina som mot det vänsterliberala antågandet i västvärlden.

  • Hallå Björn!
   Visst är det människohand bakom plandemin, men det existerar ju fortfarande inget isolerat SARS-CoV-2-virus på jorden att koppla besvärssamband till.

   Uttalande om virusisolering (SOVI)

   Isolering : Isoleringens verkan; faktum eller tillstånd att vara isolerad eller stå ensam; separering från andra saker eller personer; ensamhet.

   

   – Oxford English Dictionary

   Kontroversen om SARS-CoV-2-viruset någonsin har isolerats eller renats fortsätter. Med hjälp av ovanstående definition, sunt förnuft, logiklagarna och vetenskapens diktat, måste varje opartisk person komma till slutsatsen att SARS-CoV-2-viruset aldrig har isolerats eller renats. Som ett resultat kan ingen bekräftelse på virusets existens hittas. De logiska, sunt förnuftet och de vetenskapliga konsekvenserna av detta faktum är:

   • strukturen och sammansättningen av något som inte visats existera kan inte vara känd, inklusive närvaron, strukturen och funktionen hos någon hypotetisk spets eller andra proteiner;
   • den genetiska sekvensen för något som aldrig har hittats kan inte vara känt;
   • ”Varianter” av något som inte har visats existera kan man inte känna till;
   • det är omöjligt att visa att SARS-CoV-2 orsakar en sjukdom som kallas Covid-19.

   Ur källor:

   https://newsvoice.se/2021/07/covidvirusparadigmet-erik-forsman/

   https://www.drrobertyoung.com/post/cdc-now-admits-no-gold-standard-for-the-isolation-for-any-virus

 • Jag är helt säker på att det var detta avslöjande som gjorde att WHO idag gick ut och ändrade sitt tidigare påstående att detta viruset omöjligen skulle kunna tagits fram via konstgjord väg till att nu öppna för möjligheten att detta virus härstammar från ett laboratorie.

 • I den kristna världen är det välkänt sedan länge att det är människohand bakom corona, då Gud talade profetiskt till minst tre olika pålitliga profetiska röster att detta var på väg, jag har detta på klipp, och att det skulle komma ut ur Wuhanlaboratoriet. Också om en kollaboration med krafter i USA.

  Dessa profetiska röster fick i långa visioner se, likt på bio, hur allt gått till. Doktor Fauci har benämnts “the rat in the White House”. President Trump var rätt från början. Låt oss förvänta grava avslöjanden av Kinas CCP.

  Viruset användes med stor trolighet för att gynna Kinas ekonomiska dominanssträvanden – genom att stänga ner västekonomier, och där främst påverka valet, genom bl a röstmetoder, i USA; så att en mer “Kinavänlig”, Kinakompromissad, vänsterliberal regim kunde säkras i USA. Trumps folkliga och “America First” regim var det stora hindret och hotet mot såväl Kina som mot det vänsterliberala antågandet i västvärlden.

  • Hallå Björn!
   Visst är det människohand bakom plandemin, men det existerar ju fortfarande inget isolerat SARS-CoV-2-virus på jorden att koppla besvärssamband till.

   Uttalande om virusisolering (SOVI)

   Isolering : Isoleringens verkan; faktum eller tillstånd att vara isolerad eller stå ensam; separering från andra saker eller personer; ensamhet.

   – Oxford English Dictionary

   Kontroversen om SARS-CoV-2-viruset någonsin har isolerats eller renats fortsätter. Med hjälp av ovanstående definition, sunt förnuft, logiklagarna och vetenskapens diktat, måste varje opartisk person komma till slutsatsen att SARS-CoV-2-viruset aldrig har isolerats eller renats. Som ett resultat kan ingen bekräftelse på virusets existens hittas. De logiska, sunt förnuftet och de vetenskapliga konsekvenserna av detta faktum är:

   • strukturen och sammansättningen av något som inte visats existera kan inte vara känd, inklusive närvaron, strukturen och funktionen hos någon hypotetisk spets eller andra proteiner;
   • den genetiska sekvensen för något som aldrig har hittats kan inte vara känt;
   • “Varianter” av något som inte har visats existera kan man inte känna till;
   • det är omöjligt att visa att SARS-CoV-2 orsakar en sjukdom som kallas Covid-19.

   Ur källor:

   https://newsvoice.se/2021/07/covidvirusparadigmet-erik-forsman/

   https://www.drrobertyoung.com/post/cdc-now-admits-no-gold-standard-for-the-isolation-for-any-virus

 • Jag är helt säker på att det var detta avslöjande som gjorde att WHO idag gick ut och ändrade sitt tidigare påstående att detta viruset omöjligen skulle kunna tagits fram via konstgjord väg till att nu öppna för möjligheten att detta virus härstammar från ett laboratorie.

 • Man måste påminna sig om att dödligheten är mycket låg för Covid-19, att de flesta som dör gör det för att man förbjudit fungerande läkemedel som Ivermectin, hydroxiklorokin etc, att dödligheten plussats på för att man satt in palliativ vård för de äldre istället för att försöka bota dem, för att hela “pandemin” baseras på påstådda smittfall baserade på bedrägliga PCR-tester etc istället för på faktiska dödsfall (eftersom de är så få) och för att man säger att dödsfallen är MED istället för AV Covid-19. Allt bygger också på att massmedierna, vårdpersonal, politikerna och allmänheten håller tyst och spelar med i spelet. Sedan understöds hela bedrägeriet av bestraffningar för de som går emot och belöningar för de som spelar med.

  • Ytterligare ett bedrägeri är att alla andra dödsfall på grund av sjukdom nollställs årligen, men inte Civid–19. På så sätt kan man räkna ihop hela omvärldens dödsfall som kommer gå om digerdöden om några år.

   • O inte ens viruset finns vad blev man då sjuk av? Det finns ju en del belägg för att det var en blodsjukdom, så till vida att ett virus från Wuhan infekterade blodet.

    • Hallå Torbjörn!

     Då utpekad patentsökt virussekvens inte har isolerats hos någon insjuknad person på jorden saknas ju sådant orsakssamband.

     Faktorer vetenskapen känner til är att mikrovågsstrålning bla sätter ner immunförsvaret och att de nya 5g millimetervågorna är farligare.
     Enligt uppgift testades 5G strålning vid “corona utbrottet” i Wuhan.
     varför skulle inte samma samband finnas i Wuhan som i Indien?

     Indien: Onormalt många dödsfall i flera byar uppges orsakade av 5G https://www.stralskyddsstiftelsen.se/2021/06/29/indien-onormalt-manga-dodsfall-i-flera-byar-uppges-vara-orsakade-av-5g/

     De vanligaste rapporterade symptomen pga strålning från mobilmaster och basstationer är:

     • Huvudvärk
     • Sömnproblem
     • Yrsel, illamående
     • Tinnitus
     • Sämre immunförsvar, ökad infektionsbenägenhet
     • Nedstämdhet, depression
     • Oro, ångest, ökad irritabilitet, stresskänsla
     • Trötthet
     • Hjärtproblem, hjärtarytmier
     • Minnesproblem, orienteringsproblem, koncentrationsproblem, svårighet att tänka klart
     • Andningsbesvär
     • Näsblod (särskilt bland barn)

     https://www.stralskyddsstiftelsen.se/master-basstationer-halsorisker/

    • När det gäller andningsbesvär hos de döda i Wuhan, kan de fått
     beskriven lunginflammation efter exponering för grafenpartiklar?

     Vet man något om hur hur obduktionsprotokollen ser ut?

     utdrag ur

     Årlig sammanställning av forskningsläget kring hälsoaspekter rörande grafen – 2020 Dr Erik Nilebäck och Dr Sofia Öiseth

     “Effekterna av inandning av grafenoxidpartiklar av olika storlek har studerats i musexperiment. Mikrometerstora partiklar gav en starkare lunginflammation än nanometerstora, trots minskad överföring till lungorna. Ett tydligt storleksberoende bekräftades genom både RNA-sekvensering och histologiska analyser. Även om de stora partiklarna resulterade i nybildad inflammatorisk vävnad som fanns kvar i upp till 90 dagar, observerades ingen ärrbildning på lungvävnaden (fibros). Som slutsats rekommenderas att luftburen exponering av mikrometerstora grafenoxidpartiklar bör undvikas i produktionsanläggningar eller applikationer där luftburna dispersioner sannolikt kan förekomma. ”

     https://siografen.se/app/uploads/2021/02/Arlig-sammanstallning-halsoaspekter-.pdf

    • Ackumulerade gifter i kroppen gör oss sjuka. Gifter från allt möjligt tex vaccin gifter har som syfte att skapa sjukdomar och många dör av förgiftningen från vaccinet, läkemedels gifter, kemikalie gifter, LUFT FÖRORENINGAR en stor bidragande orsak till luftvägsinfektioner osv. i vissa delar av världen tex det mkt förorenade Wuhan, Norra Italien mfl större mkt förorenade städer, olika strålning, rökning droger kemikalier i mat och stress gör oss sjuka. Dr Stefan Lanka har gjort kontroll experiment (Bitchute bla.), Dr Thomas Cowan, Dr Andrew Kaufman Dr Robert O Young (Terrain theory..) och läs dokument från Freedom of information Act Request, there is no virus isolated anywhere, ever and is not the cause of any disease… Virus is dead cell debris not a pathogen. Virus smittar inte. Plandemin planerad för kontroll och mass vaccinering (and money follow the money..). Genterapi gift cocktail experimentet tar död på tiotusentals kanske hundratusentals människor (mörkertalet är enormt bara ca 1% anmäls) och genterapi injektions giftet har skadat miljontals varav ca 50% med seriösa biverkningar. Jeff Green “Shine A Light” förklarar bra om viruses vaccin etc… http://www.virusesarenotcontagious.com

  • De allvarsamma besluten är där hela länder går ut med krav på obligatorisk vaccinering med ett vaccin som fortfarande ‘bara’ är godkänt för “Emergency Use”. Normalt då människor som tillhär någon riskgrupp insjuknar i covid-19 finns en risk att de allvarligt insjuknar och riskera avlida. Den risken kan anses större om en sådan person är ovaccinerad än om personen vaccinerats. Jag har vaccinerat mig enligt den kalkylen. Men nu överfört till ALLA, där flertalet kan ha mkt lägre risknivå om de insjuknar som ovaccinerade än de risker som tillkommer av att vaccineras. Som ovaccinerade slipper de hela frågeställningen om långtids-effekter och eventuella framtida men. Många som nu tvingas vaccinera sig lever därför sedan ett mera riskabelt liv som vaccinerade än om de hade tillåtits avstå.

  • Bra formulerat. Du och jag hade en del meningsutbyten i tv-programmet Det okändas (eller vad det då hette) forum för kanske 15 år sedan. Givetvis av hög existentiell klass ;-), snarast livsfilosofi. Du medverkade själv i programmet vid den tiden, då i en form av experiment som jag tyckte föll väl ut till din förmågas favör. Sök inte i minnet efter Åsa eftersom både jag och min fru använder oss av hennes konto här.

   Nåväl, detta otäcka spel försiggår inför öppen ridå, uppenbara sanningar, vederhäftig information, ändå resulterar det i så lite goda motkrafter. Det är som agendan ska ha sitt förlopp fullt ut till varje pris innan motreaktionen kommer, men då är stenen satt i rullning och inget kommer bli sig likt igen. På gott och ont. Nästintill orealistiskt att medvetenheten är så obegripligt låg. Även om jag är fullt införstådd med att det finns en bakomliggande logisk (på ett existentiellt plan åtminstone) struktur i det vi möter på individuell såväl som kollektiv nivå bävar jag inför kommande framtid. Här ställs allt det man förvärvat i form av erfarenheter och styrka på prov.

 • Man måste påminna sig om att dödligheten är mycket låg för Covid-19, att de flesta som dör gör det för att man förbjudit fungerande läkemedel som Ivermectin, hydroxiklorokin etc, att dödligheten plussats på för att man satt in palliativ vård för de äldre istället för att försöka bota dem, för att hela “pandemin” baseras på påstådda smittfall baserade på bedrägliga PCR-tester etc istället för på faktiska dödsfall (eftersom de är så få) och för att man säger att dödsfallen är MED istället för AV Covid-19. Allt bygger också på att massmedierna, vårdpersonal, politikerna och allmänheten håller tyst och spelar med i spelet. Sedan understöds hela bedrägeriet av bestraffningar för de som går emot och belöningar för de som spelar med.

  • Ytterligare ett bedrägeri är att alla andra dödsfall på grund av sjukdom nollställs årligen, men inte Civid–19. På så sätt kan man räkna ihop hela omvärldens dödsfall som kommer gå om digerdöden om några år.

   • O inte ens viruset finns vad blev man då sjuk av? Det finns ju en del belägg för att det var en blodsjukdom, så till vida att ett virus från Wuhan infekterade blodet.

    • Hallå Torbjörn!

     Då utpekad patentsökt virussekvens inte har isolerats hos någon insjuknad person på jorden saknas ju sådant orsakssamband.

     Faktorer vetenskapen känner til är att mikrovågsstrålning bla sätter ner immunförsvaret och att de nya 5g millimetervågorna är farligare.
     Enligt uppgift testades 5G strålning vid “corona utbrottet” i Wuhan.
     varför skulle inte samma samband finnas i Wuhan som i Indien?

     Indien: Onormalt många dödsfall i flera byar uppges orsakade av 5G https://www.stralskyddsstiftelsen.se/2021/06/29/indien-onormalt-manga-dodsfall-i-flera-byar-uppges-vara-orsakade-av-5g/

     De vanligaste rapporterade symptomen pga strålning från mobilmaster och basstationer är:

     • Huvudvärk
     • Sömnproblem
     • Yrsel, illamående
     • Tinnitus
     • Sämre immunförsvar, ökad infektionsbenägenhet
     • Nedstämdhet, depression
     • Oro, ångest, ökad irritabilitet, stresskänsla
     • Trötthet
     • Hjärtproblem, hjärtarytmier
     • Minnesproblem, orienteringsproblem, koncentrationsproblem, svårighet att tänka klart
     • Andningsbesvär
     • Näsblod (särskilt bland barn)

     https://www.stralskyddsstiftelsen.se/master-basstationer-halsorisker/

    • När det gäller andningsbesvär hos de döda i Wuhan, kan de fått
     beskriven lunginflammation efter exponering för grafenpartiklar?

     Vet man något om hur hur obduktionsprotokollen ser ut?

     utdrag ur

     Årlig sammanställning av forskningsläget kring hälsoaspekter rörande grafen – 2020 Dr Erik Nilebäck och Dr Sofia Öiseth

     “Effekterna av inandning av grafenoxidpartiklar av olika storlek har studerats i musexperiment. Mikrometerstora partiklar gav en starkare lunginflammation än nanometerstora, trots minskad överföring till lungorna. Ett tydligt storleksberoende bekräftades genom både RNA-sekvensering och histologiska analyser. Även om de stora partiklarna resulterade i nybildad inflammatorisk vävnad som fanns kvar i upp till 90 dagar, observerades ingen ärrbildning på lungvävnaden (fibros). Som slutsats rekommenderas att luftburen exponering av mikrometerstora grafenoxidpartiklar bör undvikas i produktionsanläggningar eller applikationer där luftburna dispersioner sannolikt kan förekomma. ”

     https://siografen.se/app/uploads/2021/02/Arlig-sammanstallning-halsoaspekter-.pdf

    • Ackumulerade gifter i kroppen gör oss sjuka. Gifter från allt möjligt tex vaccin gifter har som syfte att skapa sjukdomar och många dör av förgiftningen från vaccinet, läkemedels gifter, kemikalie gifter, LUFT FÖRORENINGAR en stor bidragande orsak till luftvägsinfektioner osv. i vissa delar av världen tex det mkt förorenade Wuhan, Norra Italien mfl större mkt förorenade städer, olika strålning, rökning droger kemikalier i mat och stress gör oss sjuka. Dr Stefan Lanka har gjort kontroll experiment (Bitchute bla.), Dr Thomas Cowan, Dr Andrew Kaufman Dr Robert O Young (Terrain theory..) och läs dokument från Freedom of information Act Request, there is no virus isolated anywhere, ever and is not the cause of any disease… Virus is dead cell debris not a pathogen. Virus smittar inte. Plandemin planerad för kontroll och mass vaccinering (and money follow the money..). Genterapi gift cocktail experimentet tar död på tiotusentals kanske hundratusentals människor (mörkertalet är enormt bara ca 1% anmäls) och genterapi injektions giftet har skadat miljontals varav ca 50% med seriösa biverkningar. Jeff Green “Shine A Light” förklarar bra om viruses vaccin etc… http://www.virusesarenotcontagious.com

  • De allvarsamma besluten är där hela länder går ut med krav på obligatorisk vaccinering med ett vaccin som fortfarande ‘bara’ är godkänt för “Emergency Use”. Normalt då människor som tillhär någon riskgrupp insjuknar i covid-19 finns en risk att de allvarligt insjuknar och riskera avlida. Den risken kan anses större om en sådan person är ovaccinerad än om personen vaccinerats. Jag har vaccinerat mig enligt den kalkylen. Men nu överfört till ALLA, där flertalet kan ha mkt lägre risknivå om de insjuknar som ovaccinerade än de risker som tillkommer av att vaccineras. Som ovaccinerade slipper de hela frågeställningen om långtids-effekter och eventuella framtida men. Många som nu tvingas vaccinera sig lever därför sedan ett mera riskabelt liv som vaccinerade än om de hade tillåtits avstå.

  • Bra formulerat. Du och jag hade en del meningsutbyten i tv-programmet Det okändas (eller vad det då hette) forum för kanske 15 år sedan. Givetvis av hög existentiell klass ;-), snarast livsfilosofi. Du medverkade själv i programmet vid den tiden, då i en form av experiment som jag tyckte föll väl ut till din förmågas favör. Sök inte i minnet efter Åsa eftersom både jag och min fru använder oss av hennes konto här.

   Nåväl, detta otäcka spel försiggår inför öppen ridå, uppenbara sanningar, vederhäftig information, ändå resulterar det i så lite goda motkrafter. Det är som agendan ska ha sitt förlopp fullt ut till varje pris innan motreaktionen kommer, men då är stenen satt i rullning och inget kommer bli sig likt igen. På gott och ont. Nästintill orealistiskt att medvetenheten är så obegripligt låg. Även om jag är fullt införstådd med att det finns en bakomliggande logisk (på ett existentiellt plan åtminstone) struktur i det vi möter på individuell såväl som kollektiv nivå bävar jag inför kommande framtid. Här ställs allt det man förvärvat i form av erfarenheter och styrka på prov.

 • Ett fantastiskt avslöjande. Nog för att många med mig varit misstänksamma till Corona pandemin och den hysteriska propagandan 24/7.

  Det är uppenbart att makten vill att alla vaccinerar sig, även barn. Saklig information och fritt val borde vara självklart i ett fritt demokratiskt samhälle, men inte i detta fallet.

  Vi anar ugglor i mossen och någonstans finns en hund begraven.

  Skall bli intressant att se hur långt detta avslöjande når ut i samhället. MSM lär inte pusha nyheten i alla fall.

 • Vad är syftet?
  1. Depopulera världen med spik proteiner?
  2. WEFs Great Reset / agenda 2030
  3. Tjäna pengar

  Eller flera flugor i en smäll? Antar svenska folket inte kommer bry sig om detta avslöjande av “konspirationsteoretiker” och fortsätta snällt ta sina giftsprutor.

 • Vad var det jag sa? Om någon nu tvivlade på i behåller i min krönika om vaccin, virus och PCR-tester.

 • Ett fantastiskt avslöjande. Nog för att många med mig varit misstänksamma till Corona pandemin och den hysteriska propagandan 24/7.

  Det är uppenbart att makten vill att alla vaccinerar sig, även barn. Saklig information och fritt val borde vara självklart i ett fritt demokratiskt samhälle, men inte i detta fallet.

  Vi anar ugglor i mossen och någonstans finns en hund begraven.

  Skall bli intressant att se hur långt detta avslöjande når ut i samhället. MSM lär inte pusha nyheten i alla fall.

 • Vad är syftet?
  1. Depopulera världen med spik proteiner?
  2. WEFs Great Reset / agenda 2030
  3. Tjäna pengar

  Eller flera flugor i en smäll? Antar svenska folket inte kommer bry sig om detta avslöjande av “konspirationsteoretiker” och fortsätta snällt ta sina giftsprutor.

 • Vad var det jag sa? Om någon nu tvivlade på i behåller i min krönika om vaccin, virus och PCR-tester.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *