Massivt avslöjande: Coronavirus, PCR-tester och injektioner – allt var redan patenterat

32
Dr David Martin explains alleged properties of the corona virus vaccine
Dr David Martin. Pressfoto: Davidmartin.world

CORONAKRISEN. Dr David Martin som är risk-management-expert sammanställer i en video inför den tyska advokaten Reiner Fuellmich sina fynd efter att han granskat tusentals patent sedan början av 2000-talet gällande covidvaccininjektioner. Han namnger flera företag, universitet, DARPA och statliga enheter som aktörer.

David Martin förklarar att det inte går att patentera något som finns i naturen. Därför skapades datorgenererade sekvenser som påstås vara coronavirus. Dessa konstgjorda genomsekvenser patenterades därefter, vilket även möjliggjorde patentering av sekvensen för PCR-tester och injektionslösningar för genvaccin.

“A manufactured illusion – not novel, no pandemic, no variants, a campaign of coercion to address a stated objective”.

Här ingår syntetiska laboratorieskapade proteiner som under 2021 används för att “behandla” det konstruerade och patenterade coronaviruset, som detekteras av det patenterade testet som alltså upptäcker det fabricerade viruset, förklarar David Martin.

Enligt David Martin är de påstådda utbrotten av coronavirusinfektioner egentligen bara PCR-testbedrägerier. PCR-testerna detekterar fabricerade och patenterade gensekvenser, det vill säga coronaviruset SARS Cov2.

Viruset finns i själva verket bara på papper av patentskäl, medan det verkliga “biovapnet” finns i sprutorna, skriver America’s Frontline Doctors, en gruppering av skolläkare i USA som anser att den så kallade coronapandemin är ett medicinskt bedrägeri av enorma proportioner.

Text och översättning: Torbjörn Sassersson

Relaterat

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

32 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
5 augusti 2021 kl 07:27

Relaterat krisbedrägeri:

“Arbetsskydd: Skyddsutrustning brändes upp i somras

Publicerad den 2021-01-03
På Arbetarskydds sida, kan man läsa att man brände upp lagret av skyddsutrustning i somras (2020)

Jag tycker det är konstigt att man bränner upp skyddsutrustningen, samtidigt som det råder brist på skyddsutrustning på sjukhusen. Motiveringen var, att det var för mycket att gå igenom.”

https://solveig21miljoblogg.wordpress.com/2021/01/03/arbetsskydd-skyddsutrustning-brandes-upp-i-somras/

Erik Forsman
1 augusti 2021 kl 09:10

Nu kraftsamlar etablissemanget: Aftonbladet och EXPO gör gemensam sak i en artikel där dom hänger ut vaccinmotståndare som högerextrema och konspirationsteoretiker

Svenska vaccinmotståndare kraftsamlar inför en fjärde våg

Jan Rosbäck
Jan Rosbäck
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
1 augusti 2021 kl 23:00

Ska bli intressant då sars1-sars2- och den resulterande produkten covid är datormodeller. Enda kontakten med verkligheten är väl att de från början var kopplade till något som kallades coronavirus, dvs ordinär förkylning. “Bra jobb fast det sprack, sa Bill. Visst, men vi kommer igen, sa Bull. Råttorna ska in i buren kosta vad det vill.”

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
2 augusti 2021 kl 02:09

Visst är det ofattbart att Aftonbladet vill hjälpa lobbande vaccinfabrikör?

Skandalen är ju större än Paolo Macchiarini affären eftersom så många fler har skadats allvarligt och tom avlidit efter sk “vaccin” utan varningar.

Jag har talat med vaccinerade och ovaccinerade och funnit gemensamt att ingen skulle ha övervägt att vaccinera sig efter denna kännedom.
Många känner ej till att läkemedelsverket har 270 rapporterade döda.
https://www.lakemedelsverket.se/sv/coronavirus/coronavaccin/inrapporterade-misstankta-biverkningar—coronavacciner#hmainbody2

Jag tror att Aftonbladet behöver läsa på och lära sig vad oredighet är.
bif artikel med juridiska formuleringar för att beskriva Matti Sällberg mfl.

ex på Matti Sällbergs jäv som i forskarvärlden rubriceras som oredighet.

“oredovisade bindningar till ett läkemedelsföretag”

https://lakartidningen.se/wp-content/uploads/OldWebArticlePdf/8/8897/651.pdf

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Christer
Christer
Gäst
31 juli 2021 kl 22:07

Det börjar kanske närma sig en eventuell sanning. Varför denne Dr David levererar det vet jag inte. Men jag “forskade” en hel del tidigt i plandemin, ville ha reda på vad som stod på. Då framgick det till slut att “viruset” var en modell/mall av ett virus framtaget i dator, en gensekvens som genererades via en kombination av gensyntes och rekombinant-teknik. Alltså, detta levererades officiellt delvis av kommunistkina (jätteseriöst?). Jag vet inte vad jag ska säga eller tillägga. Det är en patetisk nivå på denna bluff, den fungerar bara för att de flesta tror gott om inblandade institutioner/organisationer och kan inte föreställa sig att så många kan vara mutade/ovetandes i “systemet”.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Christer
1 augusti 2021 kl 00:19

Bluffen rullas fortfarande upp lite mer för varje dag…
Fredag 30 juli 2021

BREAKING: CDC, FDA fejkade “covid” testprotokoll genom att använda mänskliga celler blandade med vanliga förkylning virus fragment … PCR-tester upptäcker bara den vanliga förkylningen

https://www.afinalwarning.com/540271.html

BREAKING: CDC, FDA fejkade “covid” testprotokoll genom att använda mänskliga celler blandade med vanliga förkylning virus fragment … PCR-tester upptäcker bara förkylningen – NaturalNews.com

CDC medger nu att allt de drivit för att “bota” COVID-19 har misslyckats, inklusive “vacciner”, När ska Anders Tegnell medge detsamma?

CDC är ansvarig för otaliga miljoner människors död
https://www.afinalwarning.com/539565.html

Åsa Torp
Åsa Torp
Gäst
17 juli 2021 kl 22:36

Med viss medicinsk kunskap i bagaget som stimuli funderade jag i stillhet över varför unga män drabbats av hjärtproblem efter spruta. En grupp som utifrån fysisk allmänstatus torde vara mer motståndskraftiga än de flesta. Min teori är att deras immunförsvar är så ovanligt gott att antikropparna reagerar så starkt att ett inflammatoriskt tillstånd uppstår snabbt och kraftfullt på ett vis som hjärtat inte hanterar. En osedvanligt starkt autoimmun reaktion. Är det inte så att t.ex. äldre, som av naturliga skäl har ett nedsatt immunförsvar, avlider mer av blodpropp och stroke efter sprutan således blodkärl i sämre skick, kalcifiering osv.

Marie Andersson
Marie Andersson
Gäst
17 juli 2021 kl 17:37

https://rumble.com/vjqnjz-ystein-rnne-139-bevisen.html

version av filmen med svensk text som Öystein Rönne verkar ha lagt ut
(kanske redan nån som länkat till den förut, men tror inte det)

Björn Hellman
Björn Hellman
Gäst
17 juli 2021 kl 01:47

I den kristna världen är det välkänt sedan länge att det är människohand bakom corona, då Gud talade profetiskt till minst tre olika pålitliga profetiska röster att detta var på väg, jag har detta på klipp, och att det skulle komma ut ur Wuhanlaboratoriet. Också om en kollaboration med krafter i USA.

Dessa profetiska röster fick i långa visioner se, likt på bio, hur allt gått till. Doktor Fauci har benämnts “the rat in the White House”. President Trump var rätt från början. Låt oss förvänta grava avslöjanden av Kinas CCP.

Viruset användes med stor trolighet för att gynna Kinas ekonomiska dominanssträvanden – genom att stänga ner västekonomier, och där främst påverka valet, genom bl a röstmetoder, i USA; så att en mer “Kinavänlig”, Kinakompromissad, vänsterliberal regim kunde säkras i USA. Trumps folkliga och “America First” regim var det stora hindret och hotet mot såväl Kina som mot det vänsterliberala antågandet i västvärlden.

Last edited 1 år sedan by Björn Hellman
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Björn Hellman
17 juli 2021 kl 16:57

Hallå Björn!
Visst är det människohand bakom plandemin, men det existerar ju fortfarande inget isolerat SARS-CoV-2-virus på jorden att koppla besvärssamband till.

Uttalande om virusisolering (SOVI)

Isolering : Isoleringens verkan; faktum eller tillstånd att vara isolerad eller stå ensam; separering från andra saker eller personer; ensamhet.– Oxford English Dictionary

Kontroversen om SARS-CoV-2-viruset någonsin har isolerats eller renats fortsätter. Med hjälp av ovanstående definition, sunt förnuft, logiklagarna och vetenskapens diktat, måste varje opartisk person komma till slutsatsen att SARS-CoV-2-viruset aldrig har isolerats eller renats. Som ett resultat kan ingen bekräftelse på virusets existens hittas. De logiska, sunt förnuftet och de vetenskapliga konsekvenserna av detta faktum är:

 • strukturen och sammansättningen av något som inte visats existera kan inte vara känd, inklusive närvaron, strukturen och funktionen hos någon hypotetisk spets eller andra proteiner;
 • den genetiska sekvensen för något som aldrig har hittats kan inte vara känt;
 • ”Varianter” av något som inte har visats existera kan man inte känna till;
 • det är omöjligt att visa att SARS-CoV-2 orsakar en sjukdom som kallas Covid-19.

Ur källor:

https://newsvoice.se/2021/07/covidvirusparadigmet-erik-forsman/

https://www.drrobertyoung.com/post/cdc-now-admits-no-gold-standard-for-the-isolation-for-any-virus

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Jan-Åke Björck
Jan-Åke Björck
Gäst
17 juli 2021 kl 00:52

Jag är helt säker på att det var detta avslöjande som gjorde att WHO idag gick ut och ändrade sitt tidigare påstående att detta viruset omöjligen skulle kunna tagits fram via konstgjord väg till att nu öppna för möjligheten att detta virus härstammar från ett laboratorie.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Jan-Åke Björck
17 juli 2021 kl 06:45

Hej Jan-Åke! 
Viruset som bara finns i patentansökan har ju knappast smitit från något labb.

Fantastiska avslöjanden med viktiga bevis som utlöst akut hot hos Rockefeller Foundation som nu skjuter till 13,5 miljoner dollar mot ”felinformation”.

Detta säger en hel del om vem som har intressen i Blackrock-Vanguard-WHO.

07/16/21 BIG PHARMA › NYHETER

Amerikansk kirurg, Rockefeller Foundation tillkännager stora initiativ för att ta itu med “brådskande hot” mot felaktig information om vaccin
Den amerikanska kirurggeneralen på torsdag utfärdade en rådgivande uppmaning till teknikföretag att slå ner på vad kontoret kallade vaccin för ”felinformation”. Samma dag tillkännagav The Rockefeller Foundation 13,5 miljoner dollar i ny finansiering för att bekämpa vaccin ”felinformation och desinformation”.

U.S. Surgeon General, Rockefeller Foundation tillkännager stora initiativ för att ta itu med “brådskande hot” av felaktig information om vaccin • Barns hälsoskydd (childrenshealthdefense.org)

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Erik forsman
Erik forsman
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
16 juli 2021 kl 16:52

Ytterligare ett bedrägeri är att alla andra dödsfall på grund av sjukdom nollställs årligen, men inte Civid–19. På så sätt kan man räkna ihop hela omvärldens dödsfall som kommer gå om digerdöden om några år.

Mattias RahmD
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
16 juli 2021 kl 16:54

Man måste framförallt påminna sig om att viruset inte finns.
Isolation/purifikation av viruspartiklar, utmärkt förklarat här, inklusive alla ackumulerade vridningar, vändningar och invändningar som vanligtvis vädras i virologins försvar.

Viral SCAM!? Exclusive Interview with Andrew Kaufman (Part 1)
https://lbry.tv/@HighImpactFlix:ca/JULY-15-ANDREW-KAUFMAN-INTERVIEW:1

Last edited 1 år sedan by DAVOS-19
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
18 juli 2021 kl 02:05

Hallå Torbjörn!

Då utpekad patentsökt virussekvens inte har isolerats hos någon insjuknad person på jorden saknas ju sådant orsakssamband.

Faktorer vetenskapen känner til är att mikrovågsstrålning bla sätter ner immunförsvaret och att de nya 5g millimetervågorna är farligare.
Enligt uppgift testades 5G strålning vid “corona utbrottet” i Wuhan.
varför skulle inte samma samband finnas i Wuhan som i Indien?

Indien: Onormalt många dödsfall i flera byar uppges orsakade av 5G https://www.stralskyddsstiftelsen.se/2021/06/29/indien-onormalt-manga-dodsfall-i-flera-byar-uppges-vara-orsakade-av-5g/

De vanligaste rapporterade symptomen pga strålning från mobilmaster och basstationer är:

 • Huvudvärk
 • Sömnproblem
 • Yrsel, illamående
 • Tinnitus
 • Sämre immunförsvar, ökad infektionsbenägenhet
 • Nedstämdhet, depression
 • Oro, ångest, ökad irritabilitet, stresskänsla
 • Trötthet
 • Hjärtproblem, hjärtarytmier
 • Minnesproblem, orienteringsproblem, koncentrationsproblem, svårighet att tänka klart
 • Andningsbesvär
 • Näsblod (särskilt bland barn)

https://www.stralskyddsstiftelsen.se/master-basstationer-halsorisker/

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
18 juli 2021 kl 04:01

När det gäller andningsbesvär hos de döda i Wuhan, kan de fått
beskriven lunginflammation efter exponering för grafenpartiklar?

Vet man något om hur hur obduktionsprotokollen ser ut?

utdrag ur

Årlig sammanställning av forskningsläget kring hälsoaspekter rörande grafen – 2020 Dr Erik Nilebäck och Dr Sofia Öiseth

“Effekterna av inandning av grafenoxidpartiklar av olika storlek har studerats i musexperiment. Mikrometerstora partiklar gav en starkare lunginflammation än nanometerstora, trots minskad överföring till lungorna. Ett tydligt storleksberoende bekräftades genom både RNA-sekvensering och histologiska analyser. Även om de stora partiklarna resulterade i nybildad inflammatorisk vävnad som fanns kvar i upp till 90 dagar, observerades ingen ärrbildning på lungvävnaden (fibros). Som slutsats rekommenderas att luftburen exponering av mikrometerstora grafenoxidpartiklar bör undvikas i produktionsanläggningar eller applikationer där luftburna dispersioner sannolikt kan förekomma. ”

https://siografen.se/app/uploads/2021/02/Arlig-sammanstallning-halsoaspekter-.pdf

Jan Rosbäck
Jan Rosbäck
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
1 augusti 2021 kl 22:45

Grafenoxid GO som en inflammatorisk komponent när den finns i den biologiska kroppen finns inte bara i den intagna luften utan även som en löslig produkt i vatten och vissa alkoholer. Det här med supraledare kommer inte gratis. Det är gungor och karuseller https://pubs.rsc.org/en/content/articlelanding/2017/cp/c7cp02303k Ergo Ät rätt.

Anette Sarkany
Anette Sarkany
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
19 juli 2021 kl 18:19

Ackumulerade gifter i kroppen gör oss sjuka. Gifter från allt möjligt tex vaccin gifter har som syfte att skapa sjukdomar och många dör av förgiftningen från vaccinet, läkemedels gifter, kemikalie gifter, LUFT FÖRORENINGAR en stor bidragande orsak till luftvägsinfektioner osv. i vissa delar av världen tex det mkt förorenade Wuhan, Norra Italien mfl större mkt förorenade städer, olika strålning, rökning droger kemikalier i mat och stress gör oss sjuka. Dr Stefan Lanka har gjort kontroll experiment (Bitchute bla.), Dr Thomas Cowan, Dr Andrew Kaufman Dr Robert O Young (Terrain theory..) och läs dokument från Freedom of information Act Request, there is no virus isolated anywhere, ever and is not the cause of any disease… Virus is dead cell debris not a pathogen. Virus smittar inte. Plandemin planerad för kontroll och mass vaccinering (and money follow the money..). Genterapi gift cocktail experimentet tar död på tiotusentals kanske hundratusentals människor (mörkertalet är enormt bara ca 1% anmäls) och genterapi injektions giftet har skadat miljontals varav ca 50% med seriösa biverkningar. Jeff Green “Shine A Light” förklarar bra om viruses vaccin etc… http://www.virusesarenotcontagious.com

Gunnar Forsgren
Gunnar Forsgren
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
17 juli 2021 kl 18:16

De allvarsamma besluten är där hela länder går ut med krav på obligatorisk vaccinering med ett vaccin som fortfarande ‘bara’ är godkänt för “Emergency Use”. Normalt då människor som tillhär någon riskgrupp insjuknar i covid-19 finns en risk att de allvarligt insjuknar och riskera avlida. Den risken kan anses större om en sådan person är ovaccinerad än om personen vaccinerats. Jag har vaccinerat mig enligt den kalkylen. Men nu överfört till ALLA, där flertalet kan ha mkt lägre risknivå om de insjuknar som ovaccinerade än de risker som tillkommer av att vaccineras. Som ovaccinerade slipper de hela frågeställningen om långtids-effekter och eventuella framtida men. Många som nu tvingas vaccinera sig lever därför sedan ett mera riskabelt liv som vaccinerade än om de hade tillåtits avstå.

Åsa Torp
Åsa Torp
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
17 juli 2021 kl 22:01

Bra formulerat. Du och jag hade en del meningsutbyten i tv-programmet Det okändas (eller vad det då hette) forum för kanske 15 år sedan. Givetvis av hög existentiell klass ;-), snarast livsfilosofi. Du medverkade själv i programmet vid den tiden, då i en form av experiment som jag tyckte föll väl ut till din förmågas favör. Sök inte i minnet efter Åsa eftersom både jag och min fru använder oss av hennes konto här.

Nåväl, detta otäcka spel försiggår inför öppen ridå, uppenbara sanningar, vederhäftig information, ändå resulterar det i så lite goda motkrafter. Det är som agendan ska ha sitt förlopp fullt ut till varje pris innan motreaktionen kommer, men då är stenen satt i rullning och inget kommer bli sig likt igen. På gott och ont. Nästintill orealistiskt att medvetenheten är så obegripligt låg. Även om jag är fullt införstådd med att det finns en bakomliggande logisk (på ett existentiellt plan åtminstone) struktur i det vi möter på individuell såväl som kollektiv nivå bävar jag inför kommande framtid. Här ställs allt det man förvärvat i form av erfarenheter och styrka på prov.

JohnnyD
Johnny
16 juli 2021 kl 11:41

Ett fantastiskt avslöjande. Nog för att många med mig varit misstänksamma till Corona pandemin och den hysteriska propagandan 24/7.

Det är uppenbart att makten vill att alla vaccinerar sig, även barn. Saklig information och fritt val borde vara självklart i ett fritt demokratiskt samhälle, men inte i detta fallet.

Vi anar ugglor i mossen och någonstans finns en hund begraven.

Skall bli intressant att se hur långt detta avslöjande når ut i samhället. MSM lär inte pusha nyheten i alla fall.

Last edited 1 år sedan by Johnny
Samuel af UgglasD
Samuel af Ugglas
16 juli 2021 kl 11:15

Hur kommer SOCIALISTERNA ur saxen? De lät sig fångas i sin egen fälla!!!

Hans Sjöberg
Gäst
16 juli 2021 kl 10:25

Vad är syftet?
1. Depopulera världen med spik proteiner?
2. WEFs Great Reset / agenda 2030
3. Tjäna pengar

Eller flera flugor i en smäll? Antar svenska folket inte kommer bry sig om detta avslöjande av “konspirationsteoretiker” och fortsätta snällt ta sina giftsprutor.

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
Reply to  Hans Sjöberg
17 juli 2021 kl 13:01

Peter Krabbe presenterar en rimlig syntes om syftet:
https://peterkrabbe.wordpress.com/2021/07/17/borjar-korthuset-rasa-nu/

Erik forsman
Erik forsman
Gäst
16 juli 2021 kl 09:47

Vad var det jag sa? Om någon nu tvivlade på i behåller i min krönika om vaccin, virus och PCR-tester.

Last edited 1 år sedan by Erik forsman
Mattias RahmD
Reply to  Erik forsman
16 juli 2021 kl 13:30

Skillnaden till din krönika är avgörande. Den här personen ifrågasätter inte själva virusnarrativet/-paradigmet/-ramverket en enda gång under hela sin tirad. Enstaka “utbrott” ifrågasätts.
Detta är nästa puck efter labbläcka-narrativet, inget annat. Kontrollerad opposition.

Mattias RahmD
Reply to  Mattias Rahm
22 juli 2021 kl 21:49

Vem är David. E. Martin? Djupt insyltad i det globalistiska, visar det sig.
https://docs.google.com/document/d/1tQoYi1Y6-HcZ8G1tPKcXOymVN6e7oXH91Bc0ewPljOU/edit