Naomi Wolf: Bidens vaccinmandat är en biofascistisk kupp

-

USA. Journalisten Naomi Wolf anser att Biden-administrationen genomfört en biofascistisk kupp och därmed startat ett krig mot det amerikanska folket när han deklarerar att runt 100 miljoner amerikaner ska vaccineras för att få behålla sina jobb och förbli säkra gentemot sina egna barn.

Text Torbjörn Sassersson, NewsVoice

Joe Biden sa i sitt tal den 10 september till nationen att han kan använda försvardepartementet för att påtvinga vaccination på de personer som omfattas av dekretet. Arbetstagare och inhyrd personal inom vården, alla anställda på myndigheter och företag med minst 100 anställda har 75 dagar på sig att bli fullt vaccinerade med två doser.

Biden sa att de som inte följer dekretet riskerar att förlora sina jobb. Människor kläs av sin kroppsliga autonomi och kroppar underställs experimentell medicinering, varnar Wolf.

En biofascistisk kupp

Naomi Wolf misstänker att det medicinpolitiska draget är kopplat till nya bevis som visar att smittskyddsexperten dr Anthony Fauci medverkade till att finansiera det laboratorium i Wuhan som pekats ut som källan till spridningen av SARS Cov-2. Hon menar att det verkar som om administrationen försöker dra undan uppmärksamheten från pågående försök att dra Fauci inför rätta.

Steve Bannon som är värd för showen Real America’s Voice ber Naomi Wolf förklara vad hon menar med begreppet biofascistisk kupp. Wolf svarar att när Biden administrationen uppges vara beredd att använda försvarspartementet – det vill säga militären – för att påtvinga massvaccination så handlar det om en kupp.

Joe Biden säger även att administrationen är beredd att köra över folkvalda guvernörer ute i delstaterna och The National Guard. Biden har till och med sagt att administrationen ska göra sig av med alla guvernörer som motsätter sig planen, flikar Bannon in.

Naomi Wolf kommenterar att hon aldrig hört talas om att en amerikansk president hotar guvernörer på detta sätt. Hon säger att syftet verkar vara att stänga demokratin med hjälp av en chockeffekt och medan människor fortfarande kontemplerar vad deras president just sagt kommer – bildligt sagt – deras ytterdörrar sparkas in av stövlar.

Wolf som är författare till boken “The End of America” (2007), om ett auktoritärt samhällsövertagande, varnade i april 2021 för att vaccinpassen utgör ett av de allvarligaste hoten mot de mänskliga rättigheterna. Biden har tagit detta ett steg längre.

Nu hotas även amerikas föräldrar eftersom de pekas ut som farliga för sina egna barn om de är ovaccinerade. Administrationen kan ta tillfället i akt att beslagta barnen, varnar Wolf.

Hon säger i en intervju för Fox News att nu är det hög tid att säga ifrån och sätta stopp för den fascism som idag sprids på samma sätt som under 1930-talet när argument som “for the greater good” också användes för att bygga upp auktoritär makt. 

Text: NewsVoice | Video: Real America’s Voice

Relaterat

Sean & Rachel at Fox News invited New York Times best-selling author, scholar, and feminist leader Naomi Wolf. Naomi discusses how she had previously been celebrated and praised for her views, but issues of freedom centralizing around the pandemic have polarized her reputation into one of a villain.

NewsVoicehttps://newsvoice.se
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.

17 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest
17 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
12 september 2021 kl 10:59

Joe Biden säger det han blir tillsagd att säga, och kan inte tänka kritiskt om vad det innebär för hans eftermäle. Han måste lita på sina rådgivare, vilka inte ger ärliga råd, utan skickar honom rakt i fördärvet. Han är helt omedveten om att han blir syndabock för hela den biofascistiska kuppen. Detta har ju ingen betydelse för hans karriär, vilken ändå har ett snart slut, men det är otrevligt för hans familj att han pådyvlas ett så kolsvart eftermäle, Vi får dock anta att deras lojalitet antagligen är större mot den djupa staten än för en dement familjemedlem?

Lars Olsson
Lars Olsson
Gäst
12 september 2021 kl 11:18

Om inte det här “utspelet” från deep state startar en revolt som därmed får stopp på i första hand massövergreppet på USA’s befolkning är risken stor för ett nytt öppet inbördeskrig, även i Europa.

Sven Svensson
Sven Svensson
Gäst
Reply to  Lars Olsson
12 september 2021 kl 12:24

Inbörderskrig i Europa? I vilket land tänkte du att det skulle bli inbördeskrig? Eller menar du “landet Europa”?

Lars Olsson
Lars Olsson
Gäst
Reply to  Sven Svensson
13 september 2021 kl 09:56

Det mest kända Europa är ju det det som EU har sitt grepp om. Jag “tänkte” att, som Mike A nedan skrev, Frankrike är väl det land som “spricker” här först. Har det väl börjat i USA (om inte Fr. hinner före) så sprider det sig. En sorts krig pågår redan inom EU. F.ö. så verkar det allmänt finnas oroshärdar runt hela planeten. I.o.f.s. kanske ett normaltillstånd, men konsekvensen riskerar bli något tidigare oupplevt för de flesta nu levande. Statsledningar överlag verkar ha minst “en skruv lös”.

Mike A
Mike A
Gäst
Reply to  Lars Olsson
12 september 2021 kl 18:00

Ja Frankrike ligger nog i startgroparna för ett inbördeskrig som det nu ser ut.

Sven Svensson
Sven Svensson
Gäst
Reply to  Mike A
12 september 2021 kl 20:17

Vilka kommer de stridande parterna vara? Det behöver ju inte bara vara två.

Carl Hellberg
Carl Hellberg
Gäst
12 september 2021 kl 13:21

Blankett till arbertsgivare om de kräver vaccinaton (USA).
https://www.bitchute.com/video/lhYEve4rpie2
https://pandemic.solari.com/

Vi skyddas väl än så länge av sekretesslagen? Förbjudet för arbetsgivare att efterforska om anställda tagit vaccin, undatag vissa avdelningar inom vården. Gäller även skolor. Vet att Jens Raffelsberger (smittskyddsläkare) hade ett uttalande om detta i ÖC för några veckor sedan men artikeln är låst. Sök på”Regionen: man får inte efterforska såna uppgifter – Corren”

Douglas
Douglas
Gäst
12 september 2021 kl 14:45

Biden har inte auktoritet nog att stifts en ny lag. Detta är mer av ett direktiv och jag uppmuntrar samtliga att ge Joe Biden och direktivet långfingret.

JohnnyD
Johnny(@disqus_vbahuqocd4)
12 september 2021 kl 17:37

Man undrar ju hur det här skall sluta. Australien, Frankrike och USA är tydligen beredda att köra covid-19 politiken till vägs ände. Trots att narrativet med säkert, effektivt och enda sättet att stoppa pandemin inte gäller längre.

Per Melin
Per Melin(@perra)
12 september 2021 kl 20:39

Bitchute censurerar inte sällan etablissemangskritiskt material med motiveringen att det skulle röra om “hate speach”. Här är ytterligare en i raden av videor som Bitchute har plockat bort ifrån sin hemsida:

Dr James Neuenschwander: Vaccine & VAERS – bitchute.com

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
12 september 2021 kl 22:09

Utdrag från artikeln:

“Hon säger i en intervju för Fox News att nu är det hög tid att säga ifrån och sätta stopp för den fascism som idag sprids på samma sätt som under 1930-talet när argument som “for the greater good” också användes för att bygga upp auktoritär makt.”

Googlar vi på 

Catholic church: for the greater good

så får vi upp mycket intressanta länkar.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
12 september 2021 kl 22:10

09/10/21

Rapporter om skador, dödsfall efter covid-vacciner slår nya toppar, när Biden rullar ut plan för att tvinga 100 miljoner fler amerikaner att vaccineras

VAERS-data som släpptes på fredagen av CDC visade totalt 675 593 rapporter om biverkningar från alla åldersgrupper efter COVID-vacciner, inklusive 14 506 dödsfall och 88 171 allvarliga skador mellan 14 december 2020 och 3 september 2021.

“Data som släpptes idag av Centers for Disease Control and Prevention (CDC) visade att mellan 14 december 2020 och 3 september 2021 rapporterades totalt 675 593 biverkningar efter COVID-vacciner till Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS). Uppgifterna omfattade totalt 14 506 rapporter om dödsfall – en ökning med 595 personer jämfört med föregående vecka.
Under samma tidsperiod rapporterades 88 171allvarliga skador , inklusive rapporter om dödsfall, med en ökning med 2 200 jämfört med föregående vecka.”

Rapporter om skador, dödsfall efter covid-vaccin slår nya toppar, när Biden rullar ut plan för att tvinga 100 miljoner fler amerikaner att vaccinera sig • Barns hälsoförsvar (childrenshealthdefense.org)

Last edited 2 månader sedan by Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
13 september 2021 kl 23:25

Måste ses!!!

Video på svenska om hur världen blev grundlurad om den fabricerade ”Coronapandemin”, passa på att se den snarast, den lär inte få vara kvar på YT så länge…. (Tack Ulf Bittner för tips)

https://www.youtube.com/watch?v=7_SGBc3HjIg
 
 
Passar på att även göra reklam för kommande demonstration för frihet den 24/7 i Stockholm
https://www.vaken.se/world-wide-rally-for-freedom-i-stockholm-24e-juli/

Last edited 2 månader sedan by Magnus Lindgren
Kenneth Thorberg
Kenneth Thorberg(@kenneth-thorberg)
Reply to  Magnus Lindgren
14 september 2021 kl 05:05

Omtänksamt av dig men två månader för sent ; )

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
14 september 2021 kl 07:32

Rättelse

“World Wide Demonstation 4.0 Kungsträdgården 18 sept. 2021 kl13 BAKOMNYHETERNA den 13 AUGUSTI, 2021

Gå in på Telegram och se alla demonstrationerna i världen! t.me/wwd_sthlm

Och ingenting av det här rapporteras det om på SVT.

Last edited 2 månader sedan by Magnus Lindgren
Å. Södergren
Å. Södergren
Gäst
13 september 2021 kl 21:41

Nästa generations stora födkrok blir att stämma, bötfälla, kräva skadestånd, reparation etc. i mer än 100 år framöver.
Vad vi bör ta itu med nu, är de löjliga skadeståndslagar vi har här.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
16 september 2021 kl 05:50

Saxat om Dr Anthony Fauci (Även Biden och påven är Jesuiter)

Jesuitutbildad AIDS-forskare tilldelade presidentens medalj av frihet
KATOLSK GRANSKNING19 JANUARI 2012
https://www.archbalt.org/jesuit-educated-aids-researcher-awarded-presidential-medal-of-freedom/

Dr Anthony Fauci på AMDG Jesuit Podcast: Hur hans jesuitutbildning hjälpte till att förbereda honom för pandemin 24 juni 2020
https://www.jesuits.org/stories/dr-anthony-fauci-on-the-amdg-jesuit-podcast-how-his-jesuit-education-helped-prepare-him-for-the-pandemic/

Dr. Fauci: ”Skit, jag har inte blivit vaccinerad!” 15 september 2021

citat


Enligt honom frågade en labbarbetaren Fauci varför vaccinet var säkert för vänner och familj men inte för NIH -anställda.

”Faucis ansikte blev rött. Han var uppenbarligen arg över frågan. Han började berätta oss och sa att vi inte var kvalificerade att ifrågasätta hans omdöme. Om vi inte följde hans vägledning skulle vi äventyra hälsan hos våra vänner och familj, berättade Fauci. Han var på en tirad i ungefär 5 minuter och tjatade som en sjöman, säger Stowers.

Sedan frågade Stowers respektfullt Fauci om han hade vaccinerat sig.
”Vad är det för en fråga? Inte för att det inte angår dig, men nej, jag har inte blivit vaccinerad. Och jag tänker inte göra det, åtminstone inte på länge, om alls … Om jag tar vaccinet och blir sjuk av det, vad då? Jag är för viktig här för att ta den risken. Det är ni alla också – det är därför jag säger åt er att vänta. Men du kan bytas ut; Jag är oersättlig. Administrationen behöver mig för att styra detta svar, säger Fauci enligt uppgift.

Fyra månader senare, oväntat, fick Stowers ett uppsägningsbrev som påstod att han hade brutit mot institutets sekretessklausul. Meddelandet bar Faucis handskrivna signatur.”

https://bakomkulisserna.biz/2021/09/15/dr-fauci-skit-jag-har-inte-blivit-vaccinerad/

Last edited 2 månader sedan by Magnus Lindgren
NewsVoicehttps://newsvoice.se
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV

ANNONS

17
0
Kommentera gärnax
()
x