Tvinga polisen fokusera på sin roll som brottsbekämpare

Jan Norberg, selfie 2021-08-25 Jan Norberg är pensionerad konsult med en bakgrund inom svensk industri. Han är sedan några år bosatt i Portugal. Jan är en engagerad samhällsdebattör. Se lista på alla Norbergs artiklar.
publicerad 7 september 2021
- Jan Norberg
Svenska polisen - Foto: Hubert Elming, Mostphotos.se
Polisen, Hässelby Gård. Foto: T. Sassersson, 2019-08-23
Polisen, Hässelby Gård. Foto: NewsVoice

OPINION. När hela Sverige invaderas av islamister, vilka till mycket stor andel lever helt utanför svenska normer och lagar, ser vi i kriminalstatistiken hur stor andel de med utrikes bakgrund är ansvariga för brott.

När vi då alla väntar på polisens samlade grepp att verkligen bekämpa och tillintetgöra den mycket grova kriminalitet som vissa migranter står för, då genomför svensk polis istället en massiv insats för att jaga fartsyndare på svenska vägar.

Samnytt tar i sin artikel upp detta fenomen.

Tvinga polisen att fokusera på sin roll som brottsbekämpare

Mitt råd till alla vilka som av olika skäl råkar köra 6-9 km/h för fort är att inte erkänna ”brottet” vid vägkanten, när någon dryg PK-polis stöddigt vill överräcka boten till dig.

Låt ärendet gå till domstol och överklaga gärna tingsrättens dom till hovrätten. På så vis översvämmar vi rättssystemet och detta i sin tur tvingar polisen att fokusera på sin roll som brottsbekämpare där de grova brotten får förtur.

Kom ihåg att böter för fortkörning i förväg är beloppsbestämda och kan aldrig få några andra konsekvenser än de redan i förväg stipulerade böterna. Om vi alla med denna helt legala metod dränker rättssystemet så visar vi med fötterna vad vi som svenskar tycker om polisens prioriteringar.

Ta din nästa brottsanklagelse vid vägkanten till tingsrätten och släpp rädslan att bli dragen till tings. Du gör oss alla en stor tjänst om du följer detta råd. Vad har du att förlora?

Text: Jan Norberg

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Polisen
 • JA! Detta är helt korrekt. Och självklart kan jag säga det med stor trovärdighet eftersom jag har varit riktig polis i över 30 år. Jag har även tagit upp detta i ett avsnitt tidigare på min youtube kanal SHA 70. Som alla kan följa här på min kanal SHA70:

  https://www.youtube.com/channel/UCd1o6RDhgO5qrWYvgEdAHHg/videos

  Du ska ALDRIG erkänna någonting! ALDRIG skriva på ett ordningsföreläggande, även om polisen försöker påverka dig. Vilket de inte har rätt att göra. Frågan du ska besvara är enbart: “Erkänner eller förnekar du”. Ditt svar är förnekande. Därefter är det inget konstigt för polisens del. Bara ett kryss i nej ruta. Ej heller svarar du på frågor om det påstådda brottet eller förseelsen. Det kan användas mot dig senare. Namn, adress och personnr. Thats it! Därefter “inga kommentarer”.

  Detta gäller i allra högsta grad även om DDR staten ska jaga dig för HMF. Än viktigare då att inte samarbeta på minsta vis! Kolla mitt avsnitt om HMF!

 • Ett aber, EGENDOMSRÄTTEN i Sverige är en myt. Socialisten stjäl din egendom om domen går dig emot.
  Det kan skrämma vem som helst till underkastelse, även om Jans teorier är uppmuntrande.
  Så illa är det i det socialistiska Sverige när FOLKET förlorat allt inflytande.
  Civilisationens undergång med andra ord.

 • Helt rätt! Är bara att åberopa carte blanche för det gör ju alla gängkriminella när dom blir stoppade för mindre trafikförseelser och det är vi skattebetalare som får betala den notan i slutändan. Fram för mer skatteåterbäring åt det skattebetalande folket!!!!

  • Det finns en inneboende rädsla från en majoritet av ursprungssvenskar att bli föremål för en rättsprocess, varför denna rädsla?

   I fallet med fortkörning så är det en klart obefogad rädsla, böterna är beloppsbestämda och kan aldrig bli annat än de redan i förväg bestämda. Inte heller blir det några andra konsekvenser om man inte medger brottet som man blir anklagad för då man påstås ha kört för fort.

   Om du vid vägkanten däremot bestrider det påstådda brottet så måste polisen dra igång hela rättsapparaten och stämma in dig till tingsrätten.

   Du skall då kalla in den polis som försökt överräcka boten för din påstådda hastighetsöverträdelse, han/hon måste då också inställa sig vid tingsrätten när du genomför ditt vittnesförhör med vederbörande. Har du tur så sker tingsrättsförhandlingen en dag när polisen har en ledig dag.

   Det finns en lång rad formaliafrågor som du kan ställa så att du därmed fördröjer hela förhandlingen. Tingsrätten sätter helt säkert ut detta mål som et s.k. småmål och den beräknade tiden för dessa ligger i regel på ca 15-30 minuter.

   Du kan dra ut på förhandlingen så att hela TR:s tidsplanering helt spricker. Det gör att alla andra mål efter ditt blir kraftigt försenade.

   Inget olagligt och jag har givetvis själv gjort detta vid ett par tillfällen, boten var då 1.000:- men TR:s ordf blev till slut hysterisk och skrek åt mig, jag tog det då lugnt och bad henne slå på bandupptagningen och upprepa vad hon skrek.

   • Toppen med dina kunskaper på detta område, Jan!

    Vi behöver alla sätta hasorna i marken mot förstörelsen, hemlighetsmakeriet, lögnerna och rättsrötan. Det får vara nog nu!

    Var och en av oss behöver ta mod till sig.

    • Så sant Hans, vi behöver alla morska upp oss mot denna korrupta maktmissbrukarapparat.

     Det talas idag mycket om civilt motstånd, det jag föreslår är väl på sitt sätt en slags civilt motstånd.

     Det som bekymrar mig är att inte så många vågar göra allvar av sina funderingar.

     Jag hjälper självklart till om någon av NewsVoice läsare känner ett behov av stöd inför en rättsprocess.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *