Läkaren Hanna Åsberg intervjuas om covidvacciner och coronakrisen

publicerad 25 oktober 2021
- Börje Peratt
Hanna Åsberg, okt 2021. Foto: Börje Peratt

När Martin Luther spikade upp sina teser på en kyrkport i Tyskland var det inledningen på en proteströrelse mot den katolska kyrkans överhöghet.
När läkarna Hanna Åsberg och Glenn Dormer utanför Folkhälsomyndigheten spikar upp teserna om Covidkyrkans vetenskapliga förfall så är det inledningen på den nya vetenskapliga proteströrelsen – Bota Sverige.

Text, video och redigering: Börje Peratt | Intervjun har tidigare publicerats på Humanism & Kunskap

Hanna Åsberg kommer att stå för det mod och den moral som så länge lyst med sin frånvaro. Hon är dock inte ensam. Glenn Dormer står vid hennes sida. Men när en ensam forskare på KI , Sebastian Rushworth, skrev en bok Varför det mesta du vet om covid-19 är fel blev han tystad och isolerad. Boken mörkades snabbt av medier och kollegor.

De som driver denna covidkampanj är inte intresserade av en saklig dialog. Propaganda och påhittad statistik har haft förtur. Möjligen håller det nu på att vända då en rad politiker grupperar sig och går emot agendan. EU-parlamentariker motsätter sig starkt coronarepressionen (NewsVoice).

Hanna Åsbergs sakliga framtoning är svår att nedvärdera. Även om nuvarande ordförande för den organisation som Hanna Ledde ett antal år (Svensk Förening för Allmänmedicin, SFAM) också ansträngt sig att sticka Hanna i ryggen. Artikeln Vi måste markera tydliggör konflikten och visar hur illa det står till bland läkare som borde veta bättre eller som lämnat moral och patientsäkerhet överbord

Tillsammans med kollegan Glenn Dormer inledde Hanna Åsberg Bota Sverige turnén med en presskonferens utanför Folkhälsomyndigheten sommaren den 23 juni 2021.

De spikade upp punkter som beskriver hur myndigheten vilselett den svenska befolkningen när det gäller Corona och Covid19. På sin resa genom Sverige fick de mycket stöd men hudflängdes också av korrupt press och ängsliga kollegor.

I hotet mot mänskliga rättigheter ingår yttrandefrihet. Än så länge kan vi göra bruk av den.

I filmens värld heter det att man ska göra sig av med sina bästa scener.  Det går under begreppet “Kill your darlings”. Vi hade i denna intervju en sådan scen som rör en studie publicerad i den kanske mest ansedda vetenskapliga tidskriften, The Lancet.

Bild: Viral loads inferred from Ct values were 251 times higher than in cases infected with the original strain in March/April 2020

Artikeln utgår från en studie på vårdpersonal vid ett vietnamesiskt sjukhus och redovisar utfallet av undersökningar på en population som har haft Covid19sjukdom och som varit vaccinerade med i detta fall Astra Zeneca Covid-19-vaccin. Man har då jämfört med Covid19patienter som inte varit vaccinerade och kommit fram till att de vaccinerade bar 251 gånger högre virussmitta än de ickevaccinerade. Denna studie har angripits av s.k. Faktagranskare.

Min slutsats är att eftersom resultaten av diagnoserna visar att de vaccinerade hade 251 gånger högre andel smittovirus än de ickevaccinerade blev det angeläget för korrupta “checkgranskare” att torpedera studien.

I kritiken ingick påståendet att de med högre smitta hade haft Deltavarianten. Michael Yeadon, Pfizers fd forskningchef, menar att “varianterna” inte har någon betydelse och han kallar de olika varianterna för “same-same” eftersom de är så lika. Men osäkerheten kring detta rabalder gjorde att Hanna ville ta bort sin kommentar om studien från intervjun.

Vad som är positivt nu är att fler läkare tycks vilja ansluta sig till Hannas Bota Sverige linje om inte öppet så åtminstone anonymt.

I kampen ingår att omedelbart stoppa denna oprövade “vaccin” som bryter mot Vetenskap och beprövad erfarenhet. Hanna är rädd för att folket inte kommer att vakna förrän de ser och förstår sambandet mellan “vaccinet” och alla de skador och dödsfall som följer av dess injektioner.  Barn dör som Covidvaccinoffer i medicinsk försöksverksamhet

Jag å andra sidan tycker mig märka att de som fallit offer för skräckpropagandan tycks vara ohjälpliga. I Covidkyrkan tror man blint på auktoriteterna och alla upprabblade siffror av smittade och döda. Att statistiken hoppar över sambandet mellan injektioner och allvarliga biverkningar och går direkt till att det skulle vara Covid19smitta är ett monumentalt bedrägeri.

Den bedrägliga statistiken ser vi fortfarande pumpas ut  från FMH när det nu finns mängder av indicier för att de som nu avlider gör det av “vaccinet”. Bedrägeriet påminner om sagan om “kungens nya kläder” där ingen såg nakenheten och bluffen förrän ett barn ropade “Han har inga kläder”.

När ska svenska folket vakna och inse att de utsatts för ett brutalt övergrepp. Ansedda forskare och läkare menar att covidkampanjen är en gigantisk bluff som utnyttjats i en vedervärdig attack på mänskligheten där alla ska “vaccineras”. Trots att alltfler skadas och dör av “vaccinet”

TV profiler som Marcus Oscarsson påstår att det är ovaccinerade som är farliga. Han vet mycket väl att han ljuger men går lydigt i fientlig makts ledband.

Bill Gates tjänade pengar på att få Microsoftägare att prenumerera på ständigt nya uppdateringar och uppgraderingar av virusprogram. Som den smarta affärsman han är har detta nu överförts på människor som tvingas prenumerera på ständigt nya injektioner tills immunförsvaret är helt förintat och de sannolikt hamnar på sjukhus eller “Six feet under”, men tills dess tjänar läkemedelsbolagen på varje spruta de Covidtrogna trycker i sig.

Hanna och Bota Sverige vill stoppa detta för folkhälsan osäkra och oprövade program åtminstone när det gäller våra barn.

Börje Peratt

Relaterade artiklar

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq