Jeff Berwick: Medvetna flyttar till Mexiko – Bitcoin kommer att stiga

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 10 oktober 2021
- Torbjörn Sassersson
Jeff Berwick, 11 maj 2021. Foto: eget verk

LIVSSTIL. Jeff Berwicks prognoser slår ofta in, vilket är enkelt att konstatera för den som följer hans kommentarer om hur välfärd och frihet i Västvärlden avvecklas. NewsVoice har klippt och satt samman en video baserad på hans senaste walk-and-talk.

Exil-kanadensaren Jeff Berwick som kallar sig The Dollar Vigilante bor i Mexiko sedan några år med sin familj. Han gjorde och gör sig en förmögenhet genom att spekulera i kryptovalutor. Han driver en online-verksamhet om hur människor kan göra sig själva ekonomiskt oberoende.

 

Berwick kommenterar i videon några aktuella och äldre nyhetsklipp som representerar avvecklingen av den personliga friheten och välfärden i Väst. Han nämner Kanadas premiärminister Justin Trudeau, Anthony Fauci, Klaus Schwab, unschooling, polisövervåldet i Australien och den extrema bristen på lastbilsförare i USA och Europa, ett fenomen som skapar bristtillstånd.

NewsVoice: Bitcoin-miljonären Jeff Berwick tror matbrist kan bli en realitet 2022

Berwick säger att han ser en massvandring av västerlänningar till Mexiko bestående av familjer med ekonomiska möjligheter att köpa hus och starta ett nytt liv. I andra videos tipsar han även om att Nicaragua och El Salvador utvecklats till länder attraktiva för de som inte vill leva under lockdown-förtryck. Mexikos president har varit tydlig med att landet inte ska förtryckas av läkemedelsbolagens makt och förmåga att underställa sig industrins medicinska politik. Det krävs inget PCR-test eller vaccinationsbevis för att komma in i Mexiko.

NewsVoice: Bitcoin blir ny officiell valuta i El Salvador – Frihet från bankindustrin

I slutet av videon nämner Berwick att värdet på Bitcoin nått 55,000 USD. Han tipsade sina tittare i juni att det var läge att köpa Bitcoin när värdet låg på 35,000 USD. Nu säger hans Bitcoin-team att Bitcoin kan stiga avsevärt mer.

Se fler videos med Jeff Berwick i NewsVoice.

Text: Torbjörn Sassersson

Relaterat

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Den energikrävande kryptovalutor är ett växande miljöproblemen och måste stoppas omedelbart. Bitcoin-nätverkets datorer konsumerar drygt 85 terrawatt-timmar på årsbasis. Och det utan att beakta den senaste månadens kursdubbling.
    Källa: Alex de Vries analys i Energy Research & Social Science..

  • Har följt Jeff Berwick under rätt många år nu och han har näsa för det som händer. Testade en femhundring på BTC 2013 som då gav mej 2,5 BTC som dessvärre försvann. På den tiden fanns senare en väldigt expanderande marknad, jämfört med dagens förhållandevis relativa stabilitet efter många toppar och motsvarande bottenskrap. Dock inget spel för de svagsinta, i början spårade bankirsystemet upp de som gjorde storkåvan och spärrade in dem. Vi befinner oss nu i en ekonomisk turbulens som saknar motsvarighet i modern tid. Den ekonomiska diktaturen kommer antingen att förvärras eller begränsas, beroende på i vilken mån folk fattar skillnaden på kontrollerade kryptovalutor eller privata dito som ligger under säkrade och krypterade protokoll.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *