Jeff Berwick: Medvetna flyttar till Mexiko – Bitcoin kommer att stiga

publicerad 10 oktober 2021
- av Torbjörn Sassersson red.
Jeff Berwick, 11 maj 2021. Foto: eget verk

LIVSSTIL. Jeff Berwicks prognoser slår ofta in, vilket är enkelt att konstatera för den som följer hans kommentarer om hur välfärd och frihet i Västvärlden avvecklas. NewsVoice har klippt och satt samman en video baserad på hans senaste walk-and-talk.

Exil-kanadensaren Jeff Berwick som kallar sig The Dollar Vigilante bor i Mexiko sedan några år med sin familj. Han gjorde och gör sig en förmögenhet genom att spekulera i kryptovalutor. Han driver en online-verksamhet om hur människor kan göra sig själva ekonomiskt oberoende.

 

Berwick kommenterar i videon några aktuella och äldre nyhetsklipp som representerar avvecklingen av den personliga friheten och välfärden i Väst. Han nämner Kanadas premiärminister Justin Trudeau, Anthony Fauci, Klaus Schwab, unschooling, polisövervåldet i Australien och den extrema bristen på lastbilsförare i USA och Europa, ett fenomen som skapar bristtillstånd.

NewsVoice: Bitcoin-miljonären Jeff Berwick tror matbrist kan bli en realitet 2022

Berwick säger att han ser en massvandring av västerlänningar till Mexiko bestående av familjer med ekonomiska möjligheter att köpa hus och starta ett nytt liv. I andra videos tipsar han även om att Nicaragua och El Salvador utvecklats till länder attraktiva för de som inte vill leva under lockdown-förtryck. Mexikos president har varit tydlig med att landet inte ska förtryckas av läkemedelsbolagens makt och förmåga att underställa sig industrins medicinska politik. Det krävs inget PCR-test eller vaccinationsbevis för att komma in i Mexiko.

NewsVoice: Bitcoin blir ny officiell valuta i El Salvador – Frihet från bankindustrin

I slutet av videon nämner Berwick att värdet på Bitcoin nått 55,000 USD. Han tipsade sina tittare i juni att det var läge att köpa Bitcoin när värdet låg på 35,000 USD. Nu säger hans Bitcoin-team att Bitcoin kan stiga avsevärt mer.

Se fler videos med Jeff Berwick i NewsVoice.

Text: Torbjörn Sassersson

Relaterat