Catherine Austin Fitts varning till Europa – 28 november avgörs vår framtid

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 18 november 2021
- Torbjörn Sassersson
Catherine Austin Fitts, 11 nov, 2021. Foto: ALETHEIA

VÄRLDEN. Catherine Austin Fitts varnar under en konferens i Schweiz att Europas framtid till stor del vilar på resultatet av en omröstning den 28:e november i landet. Västs framtid står på spel. Det handlar om en slutgiltig kamp mellan frihet och slaveri, menar hon. Motståndarna är Centralbankerna och deras strategi är covidkrisen.

Text och sammanfattning: Torbjörn Sassersson | Video: ALETHEIA – Medicine and science for proportionality – The Swiss Doctors and Health Network

Schweiz är ett unikt land eftersom det tillåter medborgarna att uttrycka sina åsikter om framtiden till exempel gällande de kontroversiella vaccinpassen. Detta sker i formen av en rikstäckande omröstning den 28 november 2021.

I juni röstade schweizarna igenom en covidlag med drygt 60%, men nu verkar tilltron till myndigheterna svänga åt andra hållet. Det hoppas finanskvinnan Catherine Austin Fitts med en bakgrund inom Bush-administrationen. Hon flankas av Robert F. Kennedy Junior i panelen.

Läs mer om Catherine Austin Fitts i NewsVoice

Fitts säger att Schweiz i världen betraktas som en ljuspunkt avseende graden av demokratisk utveckling och tex rätten att få bygga upp en privat ekonomisk styrka. Därför kommer röstningsresultatet den 28 november att påverka resten av världen.

ArcanumSkolan 2024

Austin Fitts fortsätter i sin framställning att berätta att pestlagar använts tidigare i historien för att beröva människor sina friheter och centralisera kontrollen av arbete, resor, pengar och bankkonton, men dagens covidlagar är särskilt drakoniska i historien av pestlagar.

Nu kan privatpersoners samlade tillgångar kontrolleras totalt genom digitalisering. Tidigare har det funnits en balans mellan banker och civilpersoner. Centralbanker kontrollerade penningpolitiken och människor har kunnat rösta på en väljarkår som kontrollerar finanspolitiken.

Nu kliver centralbankerna in i spelet och utför en statskupp där de slutgitigt tar över finanspolitiken, säger Fitts. Här kommer vaccinpassen in som ett finasiellt kontrollinstrument med vilket de kan avgöra hur människor tillåts använda sina egna pengar genom digital övervakning och styrning av transaktioner.

Detta kommer på ett absolut sätt terminera alla väsentliga mänskliga friheter i Väst, varnar Austin Fitts. Hon fortsätter med att säga att denna process mot ökad centralisering har pågått en längre tid och taktiken har hela tiden varit, att härska genom att dela/söndra. I förlängningen kommer vi att förlora alla våra friheter, mänskliga rättigheter inklusive alla egendomsrättigheter om centralbankerna tillåts knyta ihop säcken.

Catherine Austin Fitts uppmanar alla att försöka se vad alla dessa lagar egentligen handlar om och vart exempelvis vaccinpassen leder oss. Vaccinpassen jämte det digitala kontrollsystemet har en central betydelse i denna globala statskupp, menar hon, och därför måste schweizarna signalera till världen genom att rösta emot de nya lagförslagen.

Fitts avslutar sitt anförande med orden att detta inte handlar om en kamp mellan demokrati och fascism utan snarare en kamp mellan frihet och slaveri. Det dystra framtid som vi har framför oss är värre än fascism, säger Fitts. Därför måste schweizarna rösta nej den 28:e november för att rädda sig själva och bistå till att andra länder går samma väg bort från slaveri.

Text och sammanfattning: Torbjörn Sassersson | Video: ALETHEIA – Medicine and science for proportionality – The Swiss Doctors and Health Network

Relaterat

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Det är därför alla ska vaccineras och få ett pass som sen ska knytas ihop med kontokortet. Sen sitter vi alla i garnet. Globala diktaturen blir ett faktum. Allt är toppstyrt. Journalisterna är tysta. Köpta! Tur att du skriver!

  • Detta är kabalens mentala, a-emotionella, a-moraliska, svart-vit-rutiga, karmiska dualism i verksamhet: Om ett av det mest ”demokratiska” landet i världen godkänner det ”odemokratiska” injektionspasset, så bör alla länder göra det.

  • Det är därför alla ska vaccineras och få ett pass som sen ska knytas ihop med kontokortet. Sen sitter vi alla i garnet. Globala diktaturen blir ett faktum. Allt är toppstyrt. Journalisterna är tysta. Köpta! Tur att du skriver!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *