Konstnären Markus Anderssons frihetstal 20 nov 2021 Stockholm

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 22 november 2021
- NewsVoice redaktion

KULTUR. Konstnären Markus Andersson höll tal till folket som samlats på Medborgarplatsen i Stockholm den 20:e november 2021 under en frihetsmarsch mot ökande restriktioner som beskär människors fri- och rättigheter, inklusive inskränkningar av allas vård- och hälsofrihet.

Video och redigering: Torbjörn Sassersson, NewsVoice.se

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Skulle Covid 19 vara så smittsamt hade vi nog varit döda nu. Ett virus som agerar världen över på samma tidpunkt..hur kan det vara möjligt? Botemedel finns men är förbjudna att andvändas! Italiens sjukhus protokoll är Tachipirina och väntan…alltså döden, inga andra mediciner fick andvändas. Klart att människor dör om det inte är lagligt att behandla symtomen.

 • Har någon här missat att människor dör? Och att många som överlever får leva vidare med hemska symptom. Av ett virus som är smittsamt. Det verkar inte som någon här riktigt tagit in detta faktum.

  • Självklart och det är inte en likatyckande samling av människor som skriver och läser här på NewsVoice. Läsarna representerar alla möjliga sorters kategorier.

   Min egen inställning är att viruset SARS CoV-2 existerar och är smittsamt (till motsatsen bevisats), men att de flesta som får det kan bli friska genom det egna immunförsvaret som kan boostas med olika tillskott för att hjälpa det.

   Övriga kan behöva Hydrokolrokin eller Ivermectin precis som man använt med stor framgång i Afrika och Indien. Det visar sig att kontrakten som regeringar skrivit med Big Pharma förbjuder dessa från att använda fungerande mediciner, om jagh ej minns fel. Minst ett har läckt.

  • 0,02% dör av covid, majoriteten är äldre och redan svaga och sjuka. “Vaccinen” fungerar bevisligen inte och mycket talar dessutom för att de angriper hjärtat, ökar risken för blodpropp (de studier som försökte mörkas av Pfizer bevisade att spikproteinerna rusade ut i blodomloppet) samt försämrar människors naturliga immunförsvar. Vi är fortfarande bara i början av detta medicinska experiment. Med allt detta i åtanke, så saknar de s.k “vaccinpassen” helt logik.

  • Ingen har kunnat bevisa att detta virus finns. Ingen har kunnat bevisa att smittsamma virus finns. Detta är faktum. Människor dör, javisst, men inte på grund av ett icke existerande och icke smittsamt virus.

  • Egentligen har detta med emotioner att göra, men till åter-förståelse av detta är vägen lång. När staten blev “gud” försvann förtrogenheten med livet och dess tillstånd.
   Vi kan se utvecklingen mot en tro på kroppens eviga bestående i dessa transplantationer och organstölder.
   Vad som är evigt är själen som är personen med egenskapen att besluta (postulera).

  • Hej Carl Sundman!

   En människas symptom ska alltid tas på allvar och ges adekvat vård som förnekas. Istället för symptomlindring av sjuka med beprövade medel har friska fått genocid. Det finns dock inget covid virus isolerat hos någon sjuk att behandla enligt CDC.

   Brevsvar från CDC angående virusets isolerings status, (klicka på förstoring)

   https://newsvoice.se/wp-content/uploads/2021/08/fbbf2b_89d9ba5cac1147ca9d34ea2ef01f0a80_mv2-1629331536.538.png

   Tegnell har även tackat nej till symptombehandling mot “corona” symptom.
   Influensamedicin från 1997 mycket effektiv mot corona, Tegnell tackade i april 2020 nej till 400 000 doserDen norske allmänläkaren Peter Dvergsdal är starkt kritisk till hanteringen av covid-19. Han menar att det gjordes…
   Läs mer…

   Vaccinerade dör i högre utsträckning än o “vaccinerade”.

   En analys från Tyskland visar högre dödlighet i områden med hög vaccinationsgrad
   Rolf Steyer, professor inom psykologi, har tillsammans med Gregor Kappler, data-analytiker och forskare, analyserat vaccinationsgrad och dödlighet…
   Läs mer…

 • September 2015 stod Stefan L. här och skänkte bort Sverige till Globalismen, nu har han schappat inför den troliga draksådden.

  • Undrar om inte SÄPO talade om för honom vad landet blivit! Han visste säkert
   om detta, för något samvete borde han ha haft i sitt inre.
   Det är lätt att spekulera. Detta var min spekulation, sedan får framtiden avgöra vad som var anledningen, om möjligt måste jag tillägga. Obekväma sanningar brukar censureras ett x antal decennier.
   Jag vill uttrycka mig att gå från ett paradis, till ett helvete! Men alla med ett öppet sinne kan skriva under på detta. Mvh

  • I ärlighetens namn så skänktes Sverige bort långt innan. Den sista ordentliga spiken i kistan stod väl Reinfeldt för. Löfven och de “Rödgröna” fortsatte bara på den inslagna vägen.

   • Sant! Dock har stegen i avvecklingen varit så små att de är svåra att finna. Första kammarens avveckling var ett stort steg. Gräver man riktig djup landar man även i Babylon.

 • Väldigt, väldigt schysst tal. Mitt i prick, och hur detta ska sluta det vet Vi om Vi alla fortsätter o fightas. ‘de’ har gjort the first blood och ‘deras’ villiga hantlangare (löven, lööv, linde, lind migge, ‘magda’, ‘uffe’, allas ‘vår’ jimmy o co, inte minst resten av ‘huset’, ‘kansliet’ o våra ‘kära’ ‘myndigheter’) resten (dock, jag vill inte blanda in de s a s vanliga anställda). Vi vet nu hur spelplanen ser ut..’deras’ (o då pratar jag inte om de nämnda men deras ‘arbetsgivare’) motto är ju ‘order out of chaos’.. haha, som sagt

 • Det var en tillfällighet att vi noterade det svenska spelföretaget EA DICE AB:s reklamskylt för Battlefield 2042 som hängde som en dystopisk framtidsbild på Medborgarplatsen där Markus Andersson höll talet. Deras slogan: “With teams at homes across the globe” kan man ju fundera lite filosofiskt på även om den inte syftar på militären.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *