Barn 5-11 år mRNA-vaccineras i USA – När börjar Sverige?

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 7 december 2021
- NewsVoice redaktion
Stew Peters, pressfoto

VACCINKRISEN. I slutet av oktober 2021 godkände amerikanska FDA mRNA-vacciner från Pfizer för barn i åldrarna 5-11 år. I Israel godkändes injektionerna den 14 november för samma åldersgrupp. Redan den 17 november hade 10% av barnen i USA fått en spruta. Nu diskuteras mRNA-vacciner även för svenska barn. NewsVoice har textat en intervju av Stew Peters med dr Jane Ruby.

Intervju av Stew Peters (nov 2021) | Utskrift och översättning av intervjun av NewsVoice | Läs denna artikel på engelska i NewsVoice

Stew Peters: Det finns inga problem med leveranskedjan för Joe Biden när det gäller att frakta nålar, sprutor och små, små flaskor avsedda för era barn. Startskottet inleds i helgen: 5 till 11 år. Leveranserna är redan på väg till El Paso och över hela landet. [klipp] Doktor Jane Ruby är här för att prata mer om detta. Hon säger att Pfizers lansering av vaccinet börjar i dag (4 november 2021) för 5-11-åringar.

Dr Jane Ruby: Japp, de marscherar med barnen från och med idag och i helgen. Jag är ledsen, Stew. De marscherar dem rakt in i de ökända “vaccin-ugnarna.” De marscherar oskyldiga barn, 5 till 11 år gamla, till permanent funktionsnedsättning och tidig död. Och varför? För vad? Det finns en chans på en miljon att barn i den åldersgruppen kommer att dö av C-19. Faktum är att fler barn dör, och det är förresten väldigt få, men fler barn dör av vanlig influensa varje år. Det här är föräldrar som bara trampar över sig själva. Du ser en del av dem på sociala medier.

FDA [Livsmedelsverket USA] kom med ett uttalande där man sa att föräldrarna längtar efter att återgå till det normala. Men, verkligen? Hur fungerade den där normaliteten för alla de vuxna under de senaste 12 månaderna som har fått det? Och nu står vi inför boostersprutor på boostersprutor. Påståendet är att de kommer att förkorta eller minska dosen för barn i denna åldersgrupp till en tredjedel av vad Comirnaty godkändes för, vilket var 30 mcg.

Men var finns det bevis för det? Dessa företag har ljugit för världen under de senaste 18 månaderna. De har fortfarande ett tillstånd för användning I nödsituationer. Det innebär de facto att de kan ändra den formuleringen och ljuga om det. De kan öka mängden för era barn till 30 eller 100 mcg. NI vet inte vad era barn får.

Jag ber verkligen föräldrarna att ta det lugnt. WHO kom också ut av en tillfällighet, bara för att försöka stärka hela denna sak och säga att pandemin fortsätter. Jag uppmanar er alla att gå in och titta på definitionen av “pandemi,” oavsett hur myndigheterna försöker spela med den. Det är en överväldigande smittfrekvens i ett land, men också samtidigt bland andra länder på den kontinenten och över kontinenterna. Vi har inte det längre.

Låt oss börja med risken för hjärtmuskelinflammation hos 5-11-åringar, som är på väg att explodera framför era ögon. Och ni hörde det här först.

Varför går jag till det först? För det är på det området som ni kommer att se flest dödsfall bland barn och flest sjukhusinläggningar. Myokardit innebär en risk för alla, men barn är särskilt utsatta för plötslig hjärtdöd.

Jag vill fästa allas uppmärksamhet på detta diagram. Det heter: “Myocarditis Adverse Event Counts by Age Group.” “Antal biverkningar av myokardit per åldersgrupp.” Det publicerades av Multidisciplinary Publication Institute. De undersökte detta utifrån en studie från UNC i Chapel Hill i samarbete med några andra forskare vid Jordaniens universitet, vilket är en intressant kombination av människor. De tittade på åldersgruppen, antalet fall av myokardit efter antingen Pfizer, Moderna eller Jansen.

De finns här. Pfizer är blått, Moderna är orange och Jansen är gult. Denna graf behöver du inte ens studera. Det börjar högst upp med 80 år och äldre och går ner till 6-17 år längst ner. Det som borde fånga din uppmärksamhet är, att när du går ner i ålder, ökar antalet fall av myokardit. Den horisontella linjen är antalet fall av myokardit. Det är din X-linje, och sedan är din Y-linje den vertikala linjen som är din åldersgrupp.

Jag har sagt det länge. Det är inte svårt att se. Man kan se det i andra typer av analyser. När man sänker åldern när man ger dessa sprutor, kommer man att få se fler allvarliga biverkningar. Vi kommer att få se fler allvarliga dödliga händelser. Och vi kommer att se en högre frekvens av dem.

Men låt oss komma till CDC:s tre lögner. Jag ville dela med mig av detta till alla i dag.

Låt oss ta den första, Stew. Lögn nr 1: Det här är för alla, från 5 år och uppåt, som är berättigade. Stew, det finns inga restriktioner för barn med nedsatt immunförsvar, för barn med njursjukdom, ingenting. Sprutorna är avsedda för alla 5-11-åringar, när barn har en dödlighet med en på en miljon, enligt CDC, förresten.

Lögn nr 2: Detta vaccin för barn mellan 5 och 11 år är över 90 % effektivt. Det förflutna har blivit ett långvarigt förflutet. Vuxna som fick tre gånger den dosen får nu booster efter booster.

Lögn nr 3: Säkerheten och biverkningarna är normala. De kommer att lösa sig själva.

Här är den största lögnen av alla. Graden av biverkningar, intensitet och svårighetsgrad är direkt relaterat till hur effektivt din kropp utvecklar immunitet mot detta. Stew, det finns ingenting vetenskapligt eller medicinskt som motiverar detta. Det är en ren lögn.

Det kan jag berätta direkt från min egen personliga erfarenhet under 20 år inom läkemedelsutveckling. Jag ska berätta varför man får dessa biverkningar och varför de är olika hos olika personer.Personer kan reagera olika beroende på ålder och allmänt hälsotillstånd.

Vi vet att det är olika innehåll och olika doser av det som finns där. Vad är det kroppen reagerar på när man får dessa dåliga biverkningar? Du kan inte fungera på några dagar. Du har hög feber och det gör ont i armen.

Det du bevittnar är din kropp som kämpar för att skydda dig från en invasion av främmande material. Den känner igen och reagerar med klockor och visselpipor mot förgiftningen, huvudsakligen. Det är vad din kropp svarar på – och inflammation.

Allvarliga inre inflammatoriska processer, som jag sagt tidigare, kommer att ge dig en hel del inre skador, som fibros, funktionsstörningar i andra system, blockerade passager, vare sig de är neurala eller vaskulära.

Detta kan gälla för traditionella vacciner, men inte för dessa injektioner. Det är din kropp som kämpar mot en giftig invasion. Låt dig inte dras in i den berättelsen.

Slutligen, vad många människor verkar prata om Stew, är “introduktionen”. “Den fanns faktiskt på sidan 14 i FDA:s informationsdokument som Pfizer tillhandahållit. Introduktionen av en kemikalie som heter Tromethamine, jag vet inte om ni har hört talas om den ännu, men den är gömd på sidan 14.

Trometamin är ett läkemedel. Det är inte något nytt, men det är i princip en buffert. Det har diskuterats under de senaste dagarna, som något som kommer att hjälpa 5-11-åringar om de drabbas av någon form av kardiologisk händelse. Stew, kalla mig galen, men varför undviker vi inte bara hjärthändelserna till att börja med?

Låt mig bara dela med mig till folk, kom ihåg att jag är hjärtläkare. Du hamnar i en enorm obalans, din pH-balans. Bieffekten av alla dessa reaktiva inflammatoriska processer och reaktiva syrearter resulterar i en mycket mer sur miljö.

Mycket ofta, under koder som jag deltog i hundratals av dem för flera år sedan, injicerade vi alla slags buffertar. Den vanligaste är natriumbikarbonat, som stabiliserar personen medan vi också försöker hantera och minimera effekterna av hjärtinfarkten. De lägger in detta i förebyggande syfte till 5-11- åringar!

Stew Peters: Och detta är den normalitet som människor vill återvända till. Detta är vad som är normalt nu. Det nya normala är bara sjuka barn. Vi kommer att ge dem hjärtproblem. Men vi kommer att förebygga det genom att ge dem denna hjärtmedicin inuti den här saken, som eventuellt och troligen kan orsaka hjärtproblem. Jag menar, hela den här saken är helt sjuk.

Vi måste återgå till detta. Folk, håll er bara på jorden. Få en grund att stå på och förstå att detta virus bokstavligen bara drabbar “0”-barn. Vad gör ni?

Dr Jane Ruby: Det är patetiskt! Och Stew, Tromethamine har inte studerats på barn. Jag utmanar vem som helst att visa mig en artikel i en fackgranskad tidskrift, som visar en randomiserad kontrollerad studie med placebo. Du kommer inte att hitta den, Stew. Det finns inga säkerhetsuppgifter. Det finns inga långtidsdata om detta.

Jag vill att folk ska veta något, ni föräldrar som rusar dit för att få era barn injicerade. Biverkningarna av Tromethamin, och det här är bara hälften av listan, de är: andningsdepression och vävnadsinflammation.

Vet du vad extravasering är, Stew? Det är blödning. Det blöder ur dina öppningar, blödning genom huden. Detta är vad barnen kommer att utsättas för. Detta läggs till! Detta var inte ens en del av den mardröm, som vi har haft att göra med i vuxendoserna under de senaste 12 månaderna – leverskador, enorma med Tromethamine.

Var finns testerna? Stew, det här är utom kontroll. FDA är borta. Det finns ingen säkerhetsövervakning.

Stew Peters: Jag tror helt enkelt inte att folk är redo att se vad som kommer att hända. Man kan inte förbereda sig känslomässigt och mentalt på de konsekvenser som vi kommer att få se med Guds största och mest värdefulla gåva till oss – våra barn. Jag måste gå. Jag har svårt att ta in det här. Doktor Jane Ruby, tack så mycket för att du är här.

Dr Jane Ruby: Tack, Stew.

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Jag hörde på datorn (Expressena) en proffessor som sa att corona är en luftburen smitta. Jag har hela tiden haft för mig att det är en droppsmitta. Är det någon som vet?

  • Det kan varken vara en droppsmitta eller en luftburen sådan eftersom det inte finns några ”smittsamma virus” vilket heller aldrig har bevisats, men otaliga kliniska studier har bevisat just det motsatta. Däremot blir folk (och husdjur) sjuka av alla gifter i vår omgivning i mat, dryck, droger/mediciner, luft och just vaxxiner.

    • Vilket de heller inte blir. De är sjuka av just de anledningar jag angivit vilket ger symtomer som överensstämmer med tusentals ”sjukdomar” som läkemedelsindustrin hittat på för att kunna sälja sina dyra gifter och därmed behålla sina kunder så länge de lever.
     Minimera giftintaget och se till att rensa först blodet och sedan alla gifter i cellerna och hälsan återvänder (vilket nog kan ta sin tid, beroende på hur förgiftad individen är).

   • Det medicinindustriella komplexet är beredd att gå över lik, i syfte att sälja en dos ‘snakeoil’ mera.
    Så varför inte fostervaccin?

  • Rent tekniskt så om genmodifieringsprogrammet gör människor modifierade permanent, vilket det verkar som, så kommer ju barnen vara genmodifierade och således “vaccinerade” redan vid födseln.

   Men nu blir det ju lite si och så med kvinnors fertilitet efter “vaccinen”.

   https://www.friatider.se/tusentals-kvinnor-har-fatt-mensrubbningar-efter-vaccinering

   Toppen av ett isberg.

   Så man kanske aldrig behöver börja “vaccinera” foster.

   • Är ju lite skillnad på i teorin och praktiken. Dessa herrar bakom detta är ju riktiga amatörer, det ser du väl på hur dom håller på och det slutar alltid i katastrof när man försöker leka gud. Att en liten spruta med något smuts skulle genmodifiera en biologiskt evolverad människokropp är ju givetvis bara struntprat. Att kvinnor får mensrubbningar beror på att kvinnor rensar ut skadliga partiklar och annats smuts även via mens, det är ett försvarsystem som bara kvinnor har. Det behöver inte betyda att man blir steril men det är såklart väldigt oroväckande.

    • Problemet är att idag är de få kvinnor som äger tillräckligt med blodplasma för att kunna göra den nödvändiga utrensningen av gifterna i blodet. Det är också just av den anledningen som många kvinnor förlorar sin mens redan i 30-40 årsåldern och för en del blir det permanent.

     • Intressant, det kände jag inte till. Hur vet du att det inte finns tillräckligt och varför skulle det endast vare ett fåtal kvinnor som äger denna förmågan att skydda sina fortplantningsorgan? Finns det några studier kring hur många angrepp från mRNA injektioner som försvarssystemet hos kvinnor klarar av?

      • Brukar folk i gemen, eller ens ”vården” mäta blodvolymen?
       Hela läkemedelsindustrin har noll koll hur människokroppen fungerar och är inte heller intresserad av att lära sig eftersom det är business i stora mått att tala om hur sjuka alla är och hur viktigt det är att stoppa i sig mer av dyra gifter. Varje tillfrisknad klient är en förlustaffär.
       Så nej, så klart att inga sådana studier görs, för det skulle innebära att Pandoras ask öppnas och hela läkemedelsindustrin blir obsolet.
       Men, det behövs inga studier för det, öka blodplasman och inom sinom tid kommer menstruationen tillbaka.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *